LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (140)
Raspunsuri - Pagina 12
Vasari spune:
Anca, presupun ca e Alexia (Aralia), nu mai stiu filmuletul. Ea este o fetita care stie ce vrea. :)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
adinag spune:
Ce petrecere frumoasa, ce de-a copilasi frumosi si mergareti! Ce-as mai fi si eu acolo ![]()
Alexia Araliei e tare inalta, asa-i? Ca asa pare din clipuri.
ancadragoman spune:
Dar si Maria a cedat cam repede,daca era Maria mea erau ceva paruieli ...orice pana la mancare![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Ank83 spune:
Pussi asa e ... viermele se baga doar acolo unde e natural.. nu va manca nicodata din fructele astea modificate genetic
.. E un fel de laborator de detectie a fructelor si legumelor pur naturale ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..10 zile pana vine

ellis spune:
Neata!?
MIHA-mare dreptate ai in ce ai spus aseara
; eu nu am trait asa ceva, ai mei ne-ar primi oricand cu bratele deschise, nu am simtit la parintii mei diferente intre noi doua, insa, din pacate, acum o simt din plin la parintii sotului si doare, ma doare mai ales durerea lui.
ANK-ULE, ce facusi? pui poze deocheate? mai, dar toti stau cu spatele![]()
ADINA - te credeam femeie serioasa
, tu apari cand o adu Ank cu spalatoria?![]()
BIANCA - noi stam la 150 km de bunici, dar cu siguranta Alessia se v apropia de ei, din povestile mele, din faptul ca zilnic "vorbeste " la telefon cu mamaia; cand ne-am intalnit cu ei, chiar daca la distanta de aproape 2 luni, Alessia s-a comportat de parca ar fi fost mereu langa ea..adica se vede ca se simte iubita si reactioneaza ca atare;
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Ank83 spune:
Adina am sa incerc sa il conving pe sotul de necesitatea.."faptelor"![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..10 zile pana vine

Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Ce petrecere frumoasa, ce de-a copilasi frumosi si mergareti! Ce-as mai fi si eu acolo Alexia Araliei e tare inalta, asa-i? Ca asa pare din clipuri. Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
exact... e foarte inalta, aproape cu un cap mai inalta ca ceilalti...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Vasari La multi ani Catalin si Luca! Sa cresteti mari si sanatosi ! La multi ani Nelone!Buna dimineata ! Vad ca au fost numai petreceri reusite aseara. Lavi, vad ca m-ai pus in lista de persoane disparute, dar am scris in fiecare zi cate un mesaj micut, special sa stiti ca traiesc. :)) Vezi, acum ar trebui sa incep sa plang pt ca nu ma bagi in seama, nu? Uitati aici filmulete de la party-ul de aseara. Sunt multe, dar au sub 1 min fiecare. http://picasaweb.google.com/alina.buciu/LaMultiAniRadu# Ank, ai o fetita tare dragalasa abia astept sa vad si pozele "adevarate". ![]() Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
ce mortali sunt ei cum mancau toti la troaca, ca niste purcelusi...ce dulci sunt...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ellis ANK-ULE, ce facusi? pui poze deocheate? mai, dar toti stau cu spatele |
dupa ora 12 s-au intors

Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR ..10 zile pana vine

eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Jasmin012 Neeeaaaata... ne-am trezit si noi mai devreme azi.... LA MULTI ANI, sanatate si fericire: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CATALIN LUCA ALEXANDRU Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an |
LA MULTI ANISORI INAINTE, CU SANATATE SI TOT CE VA DORITI!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

La multi ani Catalin si Luca! Sa cresteti mari si sanatosi !