Aspirante incepatoare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargarita_25 spune:

sunt si eu aici, celelalte probabil ca acum muncesc sa faca BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_alice spune:

gargarita_25 ma bucur ca ai reusit sa postezi !!In legatura cu problema ta,eu nu ma pricep dar sa dea DD sa fie un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

ma primiti si pe mine?

eu tocmai ce am intrerupt pastilele, am anuntat doctorul ca nu le mai iau, dar nu mi s-au recomandat nici un fel de analize

mi-a zis doar sa iau vitamine prenatale si dupa 6 luni sa ma intorc daca nu se intampla

mi-a dat termen de 6 luni si nu un an, deoarece eu am avut endometrioza pe care am operat-o laparoscopic anul trecut in septembrie

uta

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Fetelor de ce nu veniti la noi la ASPIRANTE OPTIMISTE?
Cam aceleasi lucruri se vorbesc si acolo!

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetelor
Alice f interesante postarile puse de tine...inca nu am citit tot, dar dupa ce termin , facem aici o conversatie intre noi si tragem citeva concluzii...
Eu am 28 de ani , incerc de 7 luni dar fara succes. Tre sa recunosc ca nu ma descurc f bine la capitolul rabdare, am momente cind pic asa de rau, pling, sufar, dar apoi ma ridic din nou ,si o iau de la capat.
Alice si eu am facut analize ca cele facute de tine, au iesit ok. Cele hormonale sunt putin la limita inferioara , dar la monitorizare am vazut ca am ovulatie, deci m-am mai linistit in privinta asta.
Am fost si la un endocrinolog, va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel, sunt lucruri pe care un ginecolog nu le stie la fel de bine ca un endocrinolog, si tot ce este legat de hormoni tine de glande, asa ca duceti-va. Dupa analize si dupa trecutul meu, endocrinologul a zis ca as avea hipotiroidie, adica insuficienta de hormoni si mi=a recomdat un tratament cu novothyral si duphaston din 16-25 zi. Inca nu fac tratamentul pt ca vreau sa mai cer o parere, asa ca am programare pe 30 dec la alt medic endocrinolog. Pina atunci o sa faca si sotul meu niste analize plus spermograma, si eu inca vreo citeva analize ( anticorpi antispermatici, plus una pt glanda ATPO parca)
Nu am facut deocamdata nimic pt a vedea trompitele sau altele pe acolo, oi mai vedea in ianuarie ce oi mai face. Sper totusi sa nu fie nevoie...
Acum mai spuneti-mi despre voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_alice spune:

Buna la toate fetele noname multumin de invitatie cu siguranta vom ajunge si la voi

adrianaady ma bucur ca ti sa parut interesant ce a-m postat .Eu deocamdata nu am facut decat acele analize si luni ma duc sa vad cum stau cu trompele.La mine este al 2 HSG pe care il fac.Cat despre ovulatie se pare ca nu as avea iar Endometru la mine este de doar 5mm din cate mia spus d-na.dr. Cred ca un endocrinolog am sa vizitez si eu.Ai putea sa-mi spui la cine ai fost tu ?Eu in ianuarie m-am gandit sa ma duc la Sovata sa fac si acolo un tratament.
uta_ciun sa dea DD sa ramai dar ai mare grija eu stiu ca nu-i tocmai bine sa ramai imediat ce ai intrerupt anticonceptionalele.Eu cred ca un set de analize ar fi bun inainte sa ai

Haide mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Alice eu am fost la un doctor de la policlinica de care apartin eu. dar pe 30 dec am programare la o dcotorita de la Medlife, Bajenaru Magda, am auzit ca ar fi buna. O sa iti povestesc cum a fost.
Tu citi ani ai? de cit timp incerci si la ce doctor te duci? La primul HSG cum a fost? parca ai zis ca ai trompele infundate???nu mai zic exact minte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

asa cum spunea si noname, exista deja subiectul aspirantelor optimiste care se ocupa de aceasi tema. am sa va rog sa continuati discutia aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130282
multumesc pentru intelegere.

Roxana

Mergi la inceput