Pepenasi de iulie-august 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 13
ladymina77 spune:
Dma,
,m-am prins eu de 4+ dar nu asta e buba,ci gustul ca de iarba. Eu una nu l-as manca nici batuta.
Ce face tiza noastra?Ne place hainita voastra mov.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
dma2007 spune:
sincera sa fiu nu le-am gustat inca, am baut doar un suc de nu stiu ce si nici eu n-am fost prea incantata
maria doarme si creste, incerc s-o fac sa se intoarca si nu vrea, e prea grea gogosica![]()
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
ladymina77 spune:
Se intoarce ea cand are chef,noi ne-am intors de pe burta pe spate de vreo 3 sapt parca ,si de pe spate intr-o parte si alta.Probabil urmeaza marea intoarcere de pe spate pe burtica.Asteptam.
Pupam gogosica.Ne inscriem si noi in categoria GOGOS:)
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
MissJJ spune:
Mina nu stiu cum is alea din germania sau alea care sunt in ro da astea de aici is tare bune la gust, www.hipp.co.uk/products/stage1_from_4_months.htm" target="_blank">uite ce tipuri sunt la noi de la hipp stage 1.
Aici eu am gustat toate marcile de borcanele si etc si astea de la hipp la noi sunt cele mai gustoase, alea de la macra de lapte care o folosim cow and gate au un gust oribil iti vine sa vomiti numai cand le mirosi serios.![]()
Dma da sunt tot felul de chestii aici na asta e unul din vanataje in tara asta.
Marina da stiu sorry eu ti-am dat link-urile sa le vezi ca aici sutn da nu au poze.
Nici eu nu iau din state ca ma omoara transportul e mai scump decat ceea ce cumpar.
Carmenela spune:
mercic de raspunsuri fetelor, Flo, Bobitzamica.
Strulutza...tu nu ai mai citit de mult? Adica vrei sa zici ca nu stiai ca am cercel????? Moooaaaaamaaaaaaaaaa......asta e o manusha aruncata, nene.... Si poti sa dormi noaptea? Puah! Ceva nu e in regula aici..
Nu am fost cuminte si to'arasha invatatoare m-a pus la coltz...

Sun...
as usual...
Tecky....same. Moni_or..
da...azi e alt copil, slava Domnului.
O sa incerc sa pun neshte poze noi cu grasutza.
'ca-i-as io popou' ala cretz!

Turturica...ma gandeam...daca in februarie ne hotaram sa venim la zurich, ai chef sa ne vedem? ![]()
Deci cascutza nu prea am de unde sa iau de aici...
Vreau sa o fac cosmonaut...si am zis sa incep antrenamentele de mica..
Booooooooooooonnnnnnnnnnn...ce sa va mai zic? Va era dor de mine?![]()
![]()
![]()
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
turturica spune:
carme, mai intrebi? Normal ca vreau sa ne vedem. E totul stabilit? Aveti unde sta? 
Mami de Mara (19.08.2008)
Carmenela spune:
Capri
Sormi-o...ce sa iti mai zic...Lasa ca ti le zic io pe mess.... Dar asa...e oachele lumii...

![]()
Irlandeaz-o....

Sper sa nu fi uitat pe nimeni, ca nu am citit chiar tot... daca se simte cineva neglijat...pliiiizzzz forrgiiivvv miiiiiii...Hai ca va pup noch ein mal
Carmenela
irolf1 spune:
Azi m-am trezit hotarata sa-i dau suc de portocale, ce tot sta rau cu kk. Ea nu cred ca voia
, ca sa-mi faca in ciuda a facut de 2 ori kk pana acum si nu o caracterizeaza, asa ca am amanat si azi momentul.
Oricum o sa-i dau cateva zile dupa care trec la piureuri si branzica.
Boti si eu o sa-i fac branza cu iaurt, asa am facut si la Alex, ce lapte folosesti?
Moni hai sa-ti explic am deschis tabelul si incercam sa introduc datele, eu scriam intr-o casuta deaia iar casuta urmatoare ma intreaba "ce faci?", "sunt diarux", eu acum deja ma gandeam ca am intrat cumva pe spatiul ei, ca scriam chiar sub datele lui bebe Andrei si ma anunta ca e Diarux, am rezolvat misterul pana la urma, era chiar ea si incerca sa vb cu mine, ce vrei minte obosita, neuroni putini![]()
Carmenela nu stiu unde ai putea gasi casca, dar am inteles ca purtarea diverselor dispozitive se face sub supraveghere medicala (cica exista si coifuri si bentite), adica dr recomanda si iti spune de unde iei si probabil tot el monteaza, ca este periculos sa pui acasa, am gasit un site daca te intereseaza http://www.cranialtech.com/ 
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
Carmenela spune:
Turturica...nu ne-am hotarat dar tindem spre Zurich categoric... Mai asteptam niste raspunsuri... Avem unde sa stam, stam la spital cu Alle. Are spitalul hotelul lui. Unul din noi, probabil cu randul, va sta in salon cu ea. Stam o saptamana in spital(asta binenetles daca venim). Daca ne hotaram asupra variantei asteia....venim pe 24 feb si plecam pe 3...poate chiar 4 daca vream sa mai facem turism un pic...(daca o sa poata asta mica cu gura proaspat operata). Daca zici ca Zurich e frumos...poate mai stam sa il si vedem...ca saptamana din spital...nu cred ca o sa ne arda de shopping si turism.... Daca vrei....hai sa vb pe mess.ID-ul meu e Carmen_david2000.
Carmenela
Carmenela spune:
Irolf, multam frumos pentru info. Normal ca nu ii puneam eu nimic pe cap....ca nu ma joc cu astea. dar nici nu vreau sa risc.... Am sa insist la pediatra, sa ne dea solutii. Multumesc inca o data.
Carmenela