Buna fetelor,
am si eu rugaminte, recomadati-mi si mie un endocrinolog bun in bucuresti. Imi doresc enorm un bebelus, si in urma unor analize facute (hormonale si multe altele) desi au iesit in parametri, se apropiau de limita inferioara. Si tinand cont de trecutul meu plus alte simptome (dureri de cap, piele mai uscata, caderea parului, oboseala) mi s-a spus ca as avea hipotiroidie, glanda mea nu secreta suficienti hormoni, si asta ar putea fi o cauza pt care nu ramin insarcinata. Mi s-a recomandat si un tratament "novothyral" plus duphaston din a 16-25 zi. Parca nu as vrea sa incep tratamentul pina nu mai cer inca o parere. De aia va rog sa imi spuneti daca ati trecut prin asa ceva sau sa imi recomandati un medic bun.
Multumesc frumos
poti folosi functia "cautare" de aici. Eu asa am gasit un endocrinolog bun, dar nu mai tin minte cum se numeste
Adrianaady,
Iti recomand cu toata increderea sa mergi la Medlife, d-na dr.Bajenaru Magda, un om deosebit si o profesionista.Si mie mi-a fost recomandata tot de pe acest forum cand eram disperata ca nu puteam ajunge sa ma programez la Parhon.
Mult succes!
Draga mea,
eu iti recomand sa mergi la dna doctor Fraga Paveliu (da un search pe google si intra pe prima pagina care iti apare la rezultate).
Eu am aceeasi problema ca tine, am fost la dumneaei tot pentru a doua parere si voi ramane pacienta fidela de doamnei doctor Paveliu. Este serioasa, iti face dosar.
Mai poti incerca la doamna doctor Nadia Popa de la Medicover.
Succes si tine-ne la curent cu evolutia.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.