Moldovence aspirante sau gravidutze!(6)
Raspunsuri - Pagina 20
Delphinas spune:
mara sa nu crezi ca ma port altfel cu el. oricum o voi scoate la capat si cu asta. asa a fost si cand a aflat de oligospermie...si si-a revenit in timp.
poze, Just Me
ambitioasa
inginera spune:
buna fetele 

va pup pe toate, delphi imi pare rau de rezultatul de la urolog,si eu sunt in situatia ta,dar un pic diferita,noi la spermograma am obtinut 54 mil de spermatozoizi,si al meu sot are varicocel stang de mult timp dar ii este frica de operatie si el s-a mai linistit cand doctorul care i-a facut spemograma i-a spus ca la el e ok,cu toate ca eu nu cred,oricum m-am hotarat din ianuarie o sa merg la bacau la o clinica (nu stiu care inca trebuie sa ma interesez)impreuna cu sotul sa cautam si alte pareri ,lui ii e frica de operatie trebuie sa il conving
momentan incercam sa ne bucuram de sarbatori
Delphinas spune:
din cate am citit si din cate ne-a zis si dr nu doare absolut deloc. se face cu anestezie generala sa nu simti nimic. sunt mai ulte moduri de a face aceasta operatie, clasic sau cu laparoscopul...cu asta din urma cica nu raman decat cateva semne foarte mici.
oricum oricat de greu mi-ar fi, va merge la buzau la acest dr.
| Citat: |
| citat din mesajul lui inginera buna fetele ![]() ![]() va pup pe toate, delphi imi pare rau de rezultatul de la urolog,si eu sunt in situatia ta,dar un pic diferita,noi la spermograma am obtinut 54 mil de spermatozoizi,si al meu sot are varicocel stang de mult timp dar ii este frica de operatie si el s-a mai linistit cand doctorul care i-a facut spemograma i-a spus ca la el e ok,cu toate ca eu nu cred,oricum m-am hotarat din ianuarie o sa merg la bacau la o clinica (nu stiu care inca trebuie sa ma interesez)impreuna cu sotul sa cautam si alte pareri ,lui ii e frica de operatie trebuie sa il conving momentan incercam sa ne bucuram de sarbatori |
poze, Just Me
ambitioasa
mara80 spune:
pai si sotul meu la ultima spermograma a obtinut:
vol ejaculat:~2.5 ml
ph:7.5
fluidizare:>30'
densitate:58 mil/ml sperma
mobilitate:la 2h ~50% sp. mobili
dr a zis ca e ok si sa nu ne facem griji in privinta asta!
http://mt.lilypie.com/f0PLp2.png sper in curand
onuta05 spune:
salutare, fetelor!!!
eu intru mai rar...dar cand intru incerc sa citesc tot din urma...ma bucur si ma intristez pt fiecare dintre voi...abia atept sa vad ca incep sa apara seturi de II!!!!!!...MACAR LA VOI
Va pup pe toate
!!!!!!
Poze