Am doar 22 de ani si vreau bebe
Vreti sa auziti ceva ciudat?Am 22 de ani,sunt studenta,nu am nici macar un prieten dar imi doresc foarte mult un copil.Veti fi tentati sa ziceti ca e un moft aparut din nu stiu ce motiv,poate o fi asa doar ca dureaza de vreo 5 ani.De fiecare data cand aud la tv ca o adolescenta a nascut un copil ma gandesc: "ce norocoasa e" desi sunt constienta ca aceasta intamplare ia schimbat complet viata si probabil nu intr un mod placut.Ideea e ca imi doresc sa fiu o mama tanara desi stiu ca am toata viata inainte si medicina de azi permite femeilor de peste 40 de ani sa aiba copii sanatosi.De multe ori ma imaginez alaturi de viitorii mei copii,explicandu le diverse lucruri,jucandu ma cu ei![]()
Raspunsuri
Sabina spune:
mi se pare f ok, eu la 22 am ramas insarcinata cu primul copil, si eram studenta:)
Insa intr-adevar mai intai sa ai o relatie stabila si dupa aia mai vezi.
Intre timp mai citeste despre sarcina, nastere, copii...poate ti se taoe chefu![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
alinkav spune:
Si mie mi se pare ok sa-ti doresti un copil la 22 de ani....dar cam ciudat suna....sa ti-l doresti fara sa ai macar cu cine sa-l faci.
Eu l-am nascut pe Alex la 22 de ani, mi l-am dorit enorm, dar ma gandesc cateodata...dar daca nu aveam norocul sa-l am alaturi pe sotul meu, dar daca nu ne mergea bine, dar daca nu reuseam sa-l crestem...acum la 27 de ani, mi se pare o nebunie...dar atunci nici nu m-am gandit la nimic, doar ca mi-l doresc mult de tot.
Succes si ai grija de tine!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
adiutza spune:
stii cum se spune: ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample...
un copil chiar nu e un moft, iar daca ti-l doresti cu adevarat eu zic ca este important sa ai langa tine o persoana responsabila si care sa te ajute... un tatic pentru puiul tau... si un sot/ prieten de nadejde pentru tine.
Bafta multa si tine-ne la curent!
http://tt.lilypie.com/ab3Dp2.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
unducthable spune:
COPILUL E FRUMOS ... SA AIBA MAMA SI TATA ...
iti doresc succes
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/cuvintedefolos.htm