atac de panica sau cadere de calciu?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Diana, n-am mai intrat o vreme, vad ca iti e chiar mai greu.

daca nu poti respira in punga, e de ajutor sa iti tii respiratia, mecanismul e acelasi: cresterea concentratiei de co2 si scaderea celei de oxigen.

e important sa ajungi la psiholog. precizare: psihologii nu prescriu medicamente, fac doar psihoterapie.
iar atacurile de panica sunt cel mai des semne ale altor probleme emotionale. e pur si simplu veriga mai slaba care cedeaza. si care, in mod nesanatos, fac sa se implineasca dorinta de a te simti ingrijita, iubita, intr-un fel dependenta. nu este ce ai nevoie, dar este cel mai apropiat lucru.
vezi relatia cu tata tau.

parintii inca au putere asupra noastra, si daca relatia cu tatal e atat de dificila, e clar ca nu te ajuta, dimpotriva. eu cand aud oamenii ca arunca rusinea in numele lui Dzeu ma apuca dracii rau de tot.

ia medicatie daca asta te ajuta sa iesi din casa, si mergi la un psiholog bun si incet-incet renunta la medicamente, dar lucreaza, pentru ca se poate iesi spre lumina, altfel vei ramane prizoniera in casa ta, si asta nu e viata.

cauta un psiholog si lucreaza asa, calciul e doar ca sa te linistesti placebo, de la calciu nu ti se face rau doar cand te gandesti ca nu esti langa casa.

multa putere!
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

am psiholog,vine acasa la mine dar nu stiu daca imi fafce bine sau rau.si prazolex nu iau cat mi-a dat una pe zi impartita in trei,iau jumate.ma face sa dorm aproape imediat.dar nu reusesc sa merg departe de casa.in continuare ma cam cert cu tata,si imi face f rau asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seherezada78 spune:

Eu cred ca faci foarte bine ceea ce faci. Ti-ai facut curaj si te-ai indreptat spre calea cea buna.
Faptul ca Prazolexul te-adoarme aproape imediat, nu stiu ca de benefic este pt tine. S-ar presupune ca el ar trebui sa-ti ia din anxietate si nu sa te adoarma, chiar daca in somn...dispare din anxietate!
Poate ar fi bine sa mergi la medic si sa-ti schimbe medicatia, poate sa-ti dea ceva ce sa nu te adoarma atat de tare, chiar si la 1/2 de pastila. Daca crezi ca respectivul medic nu-ti va schimba tratamentul, poate ar fi bine sa mergi la altul. Oricum, decizia este a ta si o iei in functie de cum te simti tu mai bine.
Intradevar este foarte important sa stabilesti o relatie buna cu terapeutul tau, sa ai incredere in el.
Eu iti doresc mult succes!
Si asteptam cu nerabdare rezultatele pozitive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Am o cunostinta care, pt atacurile de panica, a primit tratament.
Asta sa intampla in urma cu cativa ani.
In prezent, atacurile de panica ii revin din cand in cand si atunci ia calmante destul de puternice.
Cred ca psihoterapia este indicata pt atacurile de panica; medicamentele amelioreaza doar pe moment starea de rau .

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui seherezada78

Eu cred ca faci foarte bine ceea ce faci. Ti-ai facut curaj si te-ai indreptat spre calea cea buna.
Faptul ca Prazolexul te-adoarme aproape imediat, nu stiu ca de benefic este pt tine. S-ar presupune ca el ar trebui sa-ti ia din anxietate si nu sa te adoarma, chiar daca in somn...dispare din anxietate!
Poate ar fi bine sa mergi la medic si sa-ti schimbe medicatia, poate sa-ti dea ceva ce sa nu te adoarma atat de tare, chiar si la 1/2 de pastila. Daca crezi ca respectivul medic nu-ti va schimba tratamentul, poate ar fi bine sa mergi la altul. Oricum, decizia este a ta si o iei in functie de cum te simti tu mai bine.
Intradevar este foarte important sa stabilesti o relatie buna cu terapeutul tau, sa ai incredere in el.
Eu iti doresc mult succes!
Si asteptam cu nerabdare rezultatele pozitive!

<isi face medicatia singura, ia mai mult decat a prescris medicul...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

maraki ,nu inteleg despre cine vorbesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NICA_MIHAELA spune:

Eu sufar de atacuri de panica and pleaca mama mea din tara.Nu radeti caci este infiorator .Sunt dependenta de ea .Este prima persoana pe care am vazut-o avand un atac de panica.Probabil ca undeva in fiinta mea acel episod a avut un declic.Catre panica. Am inteles ca acupunctura face minuni .E asa? De asemenea si rugaciunile .Bine rugaciunile si mai ales "Moliftele SF.VASILE" sunt de-a dreptul miraculoase .Va rog daca mai aveti sfaturi le primesc cu incredere.A, inca ceva.Oameni buni daca nu ati probat nu vorbiti din basme pentru ca oamenii care sufera de atacuri de panica sunt foarte chinuiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Subscriu...e groaznic de greu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincaioana spune:

Buna fetelor!

Sunt noua pe aici, dar am si eu o mare problema:s-a confruntat cineva cu anxietate puternica si insomnie in primul trimestru de sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ilinca sarcina este o perioada extrem de delicata, psihicul mamei intra in regresie si se reactiveaza conflicte vechi, care pareau a fi depasite si care pot duce la tot soiul de stari-ambivalenta fata de copil (iubire/ura) depresii, anxietati, etc. regresia psihica a mamei este necesara si normala in contextul in care ea se pregateste sa intalneasca la nivel inconstient, mintea destructurata a bebelusului in momentul nasterii. deci faptul ca incepi sa ai stari de disconfort sau stari ciudate si inexplicabile nu e un semnal de alarma in sine. in schimb daca starea de anxietate este f acuta (si cred eu ca este responsabila si pentru insomnii) nu trebuie ignoarata, lasata sa treaca de la sine fiindca cel mai probabil nu va trece, te va afecta si pe tine si pe copilul din burta. cateva sedinte de terapie iti pot face foarte bine, sa intelegi ce a generat anxietatea, ce simbolistica poate juca copilul dincolo de istoria ta personala, etc. sarcina este un moment fecund pentru o terapie intrucat inconstientul mamei e mai aproape ca niciodata de starea de constienta, elemente inconstiente patrund in constient si e o ocazie buna si poate unica sa fie analizate.
fiecare femeie traiste altfel starea de sarcina, asa cum ii spune si numele , e o sarcina (incarcatura) suplimentara pentru femeie din multe puncte de vedere. inclusiv psihologic, sau mai ales psihologic. povestile media despre sarcinile perfecte in care mama pluteste pe un norisor in timpul sarcinii sunt ceva aprope utopic(exista insa si exceptii) insa nu sunt o regula si nici un model la care trebuie sa te raportezi

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput