in zilele proaste aveti chef de sex/amor?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
diferenta de varsta (11 ani), as putea spune ca sunt suficient de "fuckable" - provocatoare, dar nu am avut sansa de a avea un sot-armasar... mai privim filme erotice din cand in cand, i-am propus jucarii, dar ma omoara refuzurile lui...

hello....e anul 2008...asa ca da-i medicamente.
si nu-i spune... sa creada ca a dat tineretea peste el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

eu as putea spune ca sunt pe invers... mi-am calarit sotul doua seri la rand, a treia n-a mai vrut, a patra nici... a 6- m-am inbufnat eu ca mi-a zis ca nu mai vrea gimnastica... e oboosit, are nasul infundat, nu are cu ce respira, dimineata se trezeste devreme, ii e lene, etc.
diferenta de varsta (11 ani), as putea spune ca sunt suficient de "fuckable" - provocatoare, dar nu am avut sansa de a avea un sot-armasar... mai privim filme erotice din cand in cand, i-am propus jucarii, dar ma omoara refuzurile lui... as putea avea orice barbat (alt barbat), ce te faci cu clauza de fidelitate in atare conditii?
- nu zic ca sunt moarta dupa P... spun doar ca vreau sa ma simt dorita.

Buna Ruxita..nu ai mai aparut de ceva vreme
Subscriu si eu, important este sa te simti dorita, nu actul in sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui IonescuOana
Buna Ruxita..nu ai mai aparut de ceva vreme
Subscriu si eu, important este sa te simti dorita, nu actul in sine.

yo cred ca "actul in sine" e de proasta calitate...si atunci tu spui ca important este sa te simti dorita
corect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Decit atat;
Pofta vine mancand.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ruxita, n-ai specificat in legatura cu diferenta de varsta... aia 11 ani...in carca cui sunt?

22
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

Eu, la venerabila varsta de sub 30 de ani , recunosc ca nu cred ca as putea sa fac asta in fiecare zi . In primul rand, nu cred ca as avea timp, si in al doilea, cred ca as avea impresia ca prea a devenit o rutina...

Dar, asta s-ar putea sa fie doar mintea mea de acum, care imi joaca feste, ca deh, poate se auto-convinge ca strugurii sunt acri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Mai, la mine conteaza si sa ma simt dorita, admirata, frumoasa etc. Altfel "performez" cand vad ca ma soarbe din priviri sau cand il excita ceva anume care tine de mine... si actul decurge exceptional in situatia asta

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu cand vin rupta de oboseala n-am chef decat de somn. Nici mancare , nici TV , nici comp , doar somn.Abia apuc sa-mi dau jos hainele si sa ma pun in pat

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Eu cand vin rupta de oboseala n-am chef decat de somn. Nici mancare , nici TV , nici comp , doar somn.Abia apuc sa-mi dau jos hainele si sa ma pun in pat

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Ei cam asa si eu,exceptie facind faptul ca inainte de a ajunge in pat mai am si de hranit 3 cupii(si cum mincarea nu vrea sa se gateasca singura),mai am si lectii si baie,adunat haine murdare ,spalat vase,pregatit menu-ul pt. pachetele a doua zi...hehe,multe
De obicei trece miezul noptii si eu tot mai gasesc cite ceva de facut.
In conditiile astea oricite priviri ,apropouri si masaje as primi ,tot e cel mai potrivit si bun lucru pe care l-as face!

Si barbata-miu sa plinge ca niciodata nu-l "asaltez".auzi la el!Pai cind mai am timp sa vreau sa-l asaltez daca el nu-mi da sansa!El e mereu pe baricade,gata de actiune!

imi vine sa rid de sotul cuiva cu nasul infundat si lene,hehee si eu le invoc da` tin mereu.motivele ,adica

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

magnetism...
are o privire anume, cand ma priveste astfel, simt ca ma trece un curent de tensiune inalta si am spasme... e ca un sarut la distanta, un mini-orgasm, am verificat ... semnalmentele fizice (lubrefiere maxima)... cat poate ddura o astfel de "magie"? in eventualitatea unei caznicii? aparitiei a 2-3 plozi? ah, ce mult imi doresc sa dureze...

Mergi la inceput