LMA! Comori de nov-dec 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Eu sunt racita cobza, nu mai apuc sa citesc sau sa scriu de cate s-au strans de rezolvat si la sv si acasa. A luat-o toata lumea cu gripa asta din casa. Nu stiu daca am laut-o noi de la adrian sau e alta forma si acuma o sa urmze si el o noua runda de boala. Prima data in noiembire am primit antibiotic pe prostia medicului. Ochi-verzi, si noi tot cu puff-uri suntem. Suieratul ala nu e de antibiotic, ci simtom similar astmului, deci facem inhalatii cu un tubulet de 2 ori pe zi (portocalu) si un alt tubulet albastru pt crize daca nu paote respira bine.
Si alex e terminat de gripa asta, dar tot l-am trimis la gradi ca azi avea petrecere in pijamale si repetiei si maine are serbarea, num -am indurat sa-l privez tocmai acum de gradi.
N-am timp mult de stat pe forum ca ma mana treburile de la spate. Pupici. Felciitari Oti pt Elisa, sa stii ca seamana cu ana doar in mare (ca o sa fie si ea falcoasa cat cuprinde, dar deocamdata nu pare o asemanare izbitoare intre ele. Vedem ma itarziu. In schimb tu semeni bine cu mama ta.
La multi ani tuturor sarbatoritilor, pupici tutror.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

RUXY

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ruxi,sa cresti mare,sanatoasa si frumoasa
Otilia,iti transmit si tie de pe acum ptr.Ana(daca nu mai intru) un sincer ,sa fiti sanatoase toate 3 si fericiti.am vazut pooze cu Ana frumoasa si galusca Elisa
Try,sanatate multa
Onitza,vineri plec la Pitesti si pe 28 mergem la Busteni,cu ajutorul lui Dumnezeu.adica sa fim sanatosi toti 4,adica macar fetele
Azi a avut Mariuca serbarea de mos la gradi.a spus poezia,cantecelele...toate!desi in ultima saptamana nu a fost deloc, a ramas cu ceva in minte.sper sa pun si poze..curand.a primit cadouri si a fost incantata.
Sara face azi 6 luni...deja sta bine in fundulet,are 2 gauri in gingiuta de jos,deci in curand vom avea dintisori de iepurila!e cumintica da' mananca la fel de prost ca sora-sa.e vesela si nu plange aproape deloc.e extrem de fericita cand o vede pe Maria,ii lucesc ochisorii si rade chiar adac sora-sa doar se uita la ea.iar daca mai si se maimutareste...e veselie in toata regula.
va doresc la toate o noapte linistita
PS..stau uneori si ma gandesc..ce putine mai suntem cele ce scriem.de unele nu mai stim nimic de mult.Jasmine de ex,a pierdut o sarcina acum ceva timp(am aflat din intamplare de aici de la alt subiect..acum 4 ani se umpelau capitolele repejor....si probabil vom fi din ce in ce mai putine..ce nostalgii ma apuca si pe mine

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

LA MULTI ANI IOANA!!!SA VA FIE DE BINE PETRECEREA!

LA MULTI ANI RUXI!!!SA CRESTI MARE SI VA INTOARCETI CU BINE ACASA!

Am intirziat cu urarile pt ca am fost plecati in we.Initial am vrut la ski dar de teama ca nu o sa fie zapada am ales sa plecam la Sghisoara,cu tot cu Andrei;ne-am simtit f bine,Andrei a calarit(vorba vine)un ponei si a fost f incintat,cum l-am urcat pe calut a inceput sa strige "i-ha,dii calutule!".Ne-a lasat si tusea dar azi l-am dus la gradi,sper ca pina joi cind avem serbare sa nu reinceapa.

Andreap,te astept in Pitesti a filozofam impreuna.
Try,sanatate la tot familionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate si va multumesc pentru urari, sa va dea DD numai bine si voua si celor mici

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Am pus poze de la petrecerea de ieri.

Tema petrecerii fu alba ca zapada?
Sa-ti traiasca minunile mamico! Sunteti niste frumoase!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI RUXITA draga! Sa fii sanatoasa si mereu iubita!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Draga Oti, cam tarziu, dar cu mare drag vreau sa-i urez BUN VENIT micutzei Elisa si sa-i doresc toate lucrurile bune din lume: sanatate, noroc, frumusete, bunatate si muuulta fericire!
Voi sa va bucurati mereu de ea!
Am vazut si pozele (mi-au dat lacrimile cand am vazut bb mic), Elisa e o scumpica mica iarAna e o frumoasa, un ingeras blond!

Deasemenea vreau sa felicit pe toate fetitele si baieteii care si-au sarbatorit zilele de nastere in ultimele 2 sapt., ca n-am mai apucat sa intru pe DC.
Multe bucurii si multa sanatate le doresc tuturor!

Andra, ma bucur sa citesc ca Adrian e mai bien cu aftele... am vazut ca tu esti racita.. sa va insanatositi repede, ca vine Craciunul!

Noi am tras-o 2 sapt. cu o bronsita spastica acuta.
"Multumim" gradinitei pt. aceasta sansa!
7 zile de antibiotic + alte minuni de suspensii si siropuri...
In fine acum e mai bine si ne pregatim de serbarea de Mos Craciun.. vineri urmeaza sa fie fulguletz de nea! Rochitza si accesoriile sunt pregatite.

Eu sunt intr-o goana continua... servici si multe evenimente aferente lunii asteia de sarbatori.. dar ca norocul ca toate sunt pozitive: concerte, spectacole, toalete de pregatit.. cadouri de Craciun, decorat si pavoazat casa si gradina.. si am asa un .. avant, sa-i zic asa
E tare frumos de Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

POZE de la serbare si de azi, cand au venit colindatorii (25 de copii, colegi de grupa cu Paul).

Paul a fost fff fericit ca au venit copiii la el acasa, eu m-am ales cu multeeeee pupicuri de la copii dulci si dragalasi, zic ca am fost o gazda buna. ....a fost un sentiment foaarte placut sa am in casa 25 de copii

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui onitza

POZE de la serbare si de azi, cand au venit colindatorii (25 de copii, colegi de grupa cu Paul).

Paul a fost fff fericit ca au venit copiii la el acasa, eu m-am ales cu multeeeee pupicuri de la copii dulci si dragalasi, zic ca am fost o gazda buna. ....a fost un sentiment foaarte placut sa am in casa 25 de copii

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

ONITZA... cati copii ai avut acasa!!!!...
ma bucur... si sa stii ca tu nu poti fi decat o gazda buna...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput