LMA! Comori de nov-dec 2004 (192)
Raspunsuri - Pagina 15
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ochi_verzi De ieri este racita deja fac cu capul Aseara a tusit pana a varsat.Am mai fost o tura si la dentist ca-i picase plomba si mi-a spus dr ca rezistenta nu-i poate pune ca aceea contine ceva substanta care-i interzisa la copii asa mici, ca pe maselele de lapte oricum nu tin mult plombele...de data aceasta a mai pus un praf pe langa banalul ciment si sper sa-i tina o perioada.Ea nu are treaba cand mergem, dar eu am emotii de fiecare data.A fost cuminte, n-a plans chiar daca a durut-o un pic cand i-a uscat acolo cu aer.Insa ca si data trecuta la final i venea sa verse. In rest nimic deosebit. Va si va doresc o duminica frumoasa.Mihaela si Diana 22.11.2004 ![]() |
MIHA sanatate multa la papusa...

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
Doamne Mihaela, dar tu esti talentata foc...fata draga..ai scos un super costumas de Scufita dar si printesica e o frumushica si-l poarta cu mandrie
felicitari!
si sanatate multa micutei
Petrecere frumoasa Ioanei 
[pup[ pe toate sa aveti o Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
andreap spune:
unde a fugit toata lumea?
Felis,da ce activa esti....
ma bucur sa te mai aud.ce faceti?
Monica,cum sunt cei mici?nu mai spui nimic de ei...
Noi am fost la spital a zi;Mariuca e OK,Sara la fel....ne da voie sa plecam la munte!!!!sper sa fim sanatoase(adica ele..) sa putem pleca.O sa incep iar bronchovaxon-ul ptr.Maria si probabil le voi face Prevenarul la amandoua.Ptr.Sara deocamdata ii dau ceva ptr.pofta de mancare.Cat timp a facut injectii,manca de ma speriase
...cum am terminat,gata,scuipam,vomita daca insist prea mult...offf,am doua sclifosite la usa!
pupici la toata lumea
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
onitza spune:
ANDREAP, ce bine ca e mai bine Sara! Distractie placuta la munte!!! 
OTILIAAAAA, mi-au dat lacrimile cand v-am vazut asa de fericite in poze!!! Tu cel putin radiai, iar pe Elisa am vazut-o numai dormind, e o dulceeeeeee si seamana cu Ana foarte mult! Pupam fetita cuminte si pe surioara mai mare. 
Noi aseara am fost la petrecerea de Craciun organizata de firma lui Mihai, ne=am distrat foaaarte bine, au fost si baietii de la Akccent, corul de copii Bim-Bam, si muuulta muzica frumoasa (fara manele, uraaaa) si dansanta, de mult nu ne-am mai simtit asa de bine!!!!!! Ne-am intors la 4 dimineata si am dormit 4 ore, sa nu radeti ce fatza am in poze. ![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav A, am pus poze de la nastere si cu minunea mica aici . Ce ziceti seamana cu Ana sau aici |
wauuuu...ce frumusete mica...
Ce frumoasa e mai Otilia...Sa-ti traiasca,sa fie sanatoasa. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Mihaela,raman cu gura cascata de fiecare data cand vad ce poti face cu mainile tale dibace.
Foarte frumos costumul Scufitei,pe care o pupam cu drag si careia ii uram multa sanatate. 
Ioana,sa va fie de bine petrecerea.Si sa stii ca aratai bine,te alinti.
Daca dupa o noapte de chefuiala si 4 ore de somn nu ti s-a intins machiajul,pot sa spun ca arati foarte bine. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ochi_verzi spune:
Sar'na! Ma straduiesc si eu si chiar imi place sa mesteresc cate ceva. Imi trec idei prin minte si le aplic.
Diana-i mai bine si in apa de baie i-am pus inhalant cum scria pe prospect si vad ca nu a tusit la culcare.
Azi am mai mesterit ceva pt scoala.Facem o expozitie cu vanzare si muncim si noi dar si copilasii.Am folosit resturi de materiale,servetel, panglici, farfurii de unica folosinta, acuarele, sclipici...Si daca-s la capitolul lauda sa va arat ce-am facut cu copilasii vineri www.didactic.ro/fotografie-cid15-Creatie-scid1-aid3149-obiecte-pentru-craciun#lista" target="_blank">(felicitarile)
Ioana,sunteti niste frumosi
Va
si va doresc o saptamana minunata!
Mihaela si Diana 22.11.2004
FELIS spune:
ONITZA...
sa nu te recunosc...
frunoasa foc... esti schimbata... arati altfel... dar f bine...
Miha... de talentele tale... ce sa mai zic???
N-am cuvinte 
ANDREAP... ma bucur ca Sara e bine
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
MIHA
, MIHAELA
, FELIS
, sar'na! Dupa doua saptamani de renuntat la paine si dulciuri au inceput sa apara si rezultatele
Va invit la o cafea la filtru sau ibric, cum preferati...
Azi Paul are serbarea "Mergem la colindat", la ora 17,00, trebuie sa ii luam pe copilasi la ora 12,30 sa isi faca somnul de frumusete acasa...pentru a putea pregati sala de clasa educatoarele.
Va pup si va urez un inceput de saptamana linistit. 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Otiliav spune:
Am pus poze de la petrecerea de ieri.
Mihaela, interesante creatiile si rochita, furam idei multe de la tine.
Andreea, drum bun si sa va simtiti bine la munte!
Ioana, ce petrecareti sunteti, sa va fie de bine iesirea in doi!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

deja fac cu capul
Aseara a tusit pana a varsat.