Caut informatii despre Cosmote

Caut informatii despre Cosmote | Autor: Anuska

Link direct la acest mesaj

Cu Vodafone m-am lamurit.
Cu Orange... asa si asa...
Ma bate un gand de abonament Cosmote din pricina de mai multe minute nationale la un pret cat de cat.... (din cauza de prieteni in toate retelele)
Deci spuneti-mi ce neplaceri ati patit cu Cosmote!
Semnalul e clar si prinde si-n "creierii muntilor"? Serviciul Clienti e pertinent? S.a.m.d....
Multumesc!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Eu am folosit asta vara o cartela.Avantaje-tarife mici,minute multe in retea,semnal am avut la munte -valea Prahovei.Minusul-nu au contracte de parteneriat cu retele din strainatate,de aceaa sms urile nu prea ajung...eu am trimis de ex catre Vodafone Olanda si nu au ajuns iar invers nici atit dar te incaseaza.Am sunat la clienti si a durat ceva pina au cautat lista cu retelele externe cu care garanteaza ca ajung sms urile.In cazul meu era doar un singur provider din Olanda cu care se putea comunica prin sms cu nr de cosmote.Dupa mine renteaza daca vorbesti in retea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Si nici atunci!! Ne-am facut si eu si sotul abonamente cu sute de minute incluse incantati de faptul ca puteam vorbi pana ne plictiseam. Ei bine...tot pe Vodafone vorbim, iar din abonamente consumam nici 1/3 pentru simplul motiv ca in Bucuresti nu au acoperire. Poate ar trebui sa mergem mai des la munte , nici la mare nu aveau semnal bun. Mai concret:
In Baneasa Shopping Center poti vorbi doar de pe hol, si nici acolo inteligibil; daca intri intr-un magazin s-a terminat distractia, la fel si la toaleta. Am crezut ca doar la inceput, la deschiderea complexului, ne vom lovi de treaba asta, dar nici acum nu ne permitem sa ne despartim si sa ne uitam fiecare la ce ne intereseaza.

Nici pe Bd. Magheru sau pe Bd. Balcescu nu te poti plimba vorbind la telefon si sa hotarasti sa intri in vreun magazin de pe bd. Cum ai intrat pe usa nu mai auzi si nu esti auzit.

Eu lucrez pe la Pta Victoriei, intr-o casa, iar sotul prin Baneasa. Poate o fi din cauza diverselor statii de emisie de prin zona, nu stiu, dar daca vrem sa vorbim eu trebuie sa stau in holul vilei iar sotul trebuie sa iasa afara din cladire ca sa nu ne doara urechile.

Asta a fost cu semnalul.
acum sa-ti spun despre serv. clienti:
Am facut abonamentele pe firma, dar am cerut ca factura sa vina la alta adresa decat cea din sediul social, la adresa mea de domiciliu. Bineinteles ca nu s-a intamplat asa. Am solicitat telefonic retransmiterea facturii la adresa indicata si au fost foarte amabili, spunand ca o vor trimite imediat, in 24 ore lucratoare prin curierat si au trimis-o tot la sediul social. Am sunat din nou, au fost iar foarte amabili si au zis ca modificarea fusese operata in sistem, dar nu si activata , dar pe viitor le voi primi la adresa solicitata. Surpriza mare a fost la urmatoarea factura care a venit intradevar la adresa de domiciliu, dar si facuta pe persoana fizica , desi abonamentul era pe persoana juridica. Si dupa ce am facut sesizari peste sesizari, si telefonic si la sediu, mi s-a spus ca factura respectiva, desi nu era in baza nici unui contract, nu putea fi nici stornata nici anulata. .

Concluzia mea?: Bani aruncati pe fereastra.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 9 +

MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

noi avem cosmote de 3 ani si ceva si nu am avut deloc probleme cu semnalul....nici in buc, nici la munte, nici la mare....chiar are semnal super-bun...sa nu fie de la telefoane. toti prietenii nostri au cosmote si vb peste tot fara probleme.
in schimb vodafone...daca ma suna cineva si merg cu tel in casa pana ajung undeva mai aproape de un geam se pierde semnalul...e groaznic.
eu am renuntat la vodafone, am ramas numai cu cosmote.
si nu vreau sa fac reclama...sotul meu lucreaza tocmai la vodafone, dar asta e adevarul...

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Multumesc fetele pentru parerile voastre!
Sunt sanse mari sa coalizez cu Cosmote, se pare ca inca au cea mai buna oferta de pe piata.

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput