Povesti grupate pe anotimpuri. Ma ajutati?
As vrea sa fac un mic proiect si caut povesti clasice, grupate pe anotimpuri.
De ex.:
Iarna: Craiasa Zapezii, Manusa, Babusca...
Primavara:...
Vara: Cenusareasa, Buratino sau Cheita de Aur, Ridichea uriasa...
Toamna: Scufita Rosie,...
Daca aveti idei, va astept pt. completarea "listei". De asemenea, mi-ar folosi si ilustratii speciale (numai daca, din intamplare, va pasioneaza si aveti linkuri salvate...).
Apoi... daca imi iese ceva, va arat margica .
Multumesc!
Take joy! (poze)
Raspunsuri
ML spune:
Multumesc Alina. Caut nu povestile in sine ci o grupare a lor. De ex. nu stiu ce poveste are in ea... primavara. Poate Degetica?!
Take joy! (poze)
alexalina spune:
Eeeee,chiar nu le mai stiu,poate daca aveam copii si le citeam lor...
Oricum,multa bafta
kittygreeneyed spune:
Dificila sarcina ti-ai luat!
Da, Degetica are primavara, cand pleaca impreuna cu randunica, dar si toamna, cand isi face adapost din frunze, si iarna, cand sta la soricica, si vara, cand e cu mama ei si cu fluturele.
Eventual ai putea include Capra cu trei iezi, ca iezisori sunt, de obicei, primavara?
ruscus spune:
cei trei purcelusi, toamna (se pregatesc de venira iernii)
scufita rosie -vara( cred ca scufita rosie era in vacanta de vara)
ursul pacalit de vulpe -toamna
musetto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ML De asemenea, mi-ar folosi si ilustratii speciale (numai daca, din intamplare, va pasioneaza si aveti linkuri salvate...). |
ML, nu stiu exact ce fel de proiect vrei sa faci (si nu tb sa il deconspiri!:), dar nu ar fi mai usor daca ai folosi ilustratii de la aceeasi poveste, la mai multe anotimpuri? Adica ilustratii din Degetica (asa cum a zis cineva mai sus), sa intre si la primavara si la toamna?
Ma rog, vorbesc si eu in abstract, pt ca din cate stiu nu am asemenea ilustratii (aveam de fapt cateva pe niste discuri de pick-up cu povesti, dar au ramas in tara, la ai mei, nici nu stiu daca le mai au...).
ML spune:
Cu intraziere, multumesc tuturor.
Da, voi aveti dreptate, unele se intind pe mai multe anotimpuri. Am sa vad ce combinatie fac, as vrea totusi povesti diferite.
Musetto, am ganduri mari, mai prost stau cu talentul . Iti spui daca iese ceva .
P.S. In ce poveste apare o fetita cu un ren? Este cumva Craiasa zapezii?
Ma intorc, am regasit poza si explicatii. Este Craiasa zapezii. Cam astfel de ilustratii caut:
http://www.artsycraftsy.com/dulac/gerda.jpg
Nu-i frumoasa???!!!
Take joy! (poze)
musetto spune:
ML, abia astept sa vad rezultatul final :)
M-am uitat la link, dar din pacate nu merge.
ML spune:
L-am inlocuit. Acum se vede (sper!).
M-am mai domolit cu "proiectul". Se pare ca-i mai greu decat credeam, dar, daca iese totusi ceva, iti spun.
Take joy! (poze)