Nu pot vedea clipuri pe youtube

Nu pot vedea clipuri pe youtube | Autor: rhoneea

Link direct la acest mesaj

Deschid www.youtube.....selectez clipul dorit,mi-apare titlu si video pauza,ecranul e alb.Azi dimineata am downloadat,acum seara,numai merge.Am dat refresh de n ori,am dat restart la comp.Totul e alb.
Ma lumineaza cineva....

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ia aminteste-ti: ai fost cuminte in ultimul timp? Ai mancat tot din farfurie?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Sunt zile cand nu merg clipurile pe youtube,problema e de la ei nu de la tine.De ex,aseara nu a mers deloc youtube,nu se auzea sunetul.Acum merge,poti incerca.

POZE CU NOI
Minunea mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Leditia si acum e la fel.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

Leditia si acum e la fel.

*Miracolul nostru*

Imi pare rau.Chiar acum ascult colinde de pe youtube si nu inteleg de ce la tine nu merge.Aseara am crezut ca s-a stricat laptopul meu,dar am verificat sunetul,placa de sunet tot,mergea,deci am tras concluzia ca era de la ei.Mi s-a mai intamplat sa am probleme,sa nu incarce clipul sau sa-l incarce,dar sa nu ruleze..Nu stiu sa-ti explic care ar putea fi cauza.Mai e ceva asemanator.. www.metacafe.com . Incearca si acolo,poate gasesti ceea ce cauti.

POZE CU NOI
Minunea mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Leditia metacafe merge,youtube nicidecum.

Tzuni cuminte sunt inca de la gradinita iar de mancat tot din farfurie niciodata,cred ca de aici mi se trage ca's asa slaba.

*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La mine merg dar nu au sonor. Mor ca nu pot sa-mi ascult dedicatia pentru ca nu am fost la vot!

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput