Nu pot vedea clipuri pe youtube
Deschid www.youtube.....selectez clipul dorit,mi-apare titlu si video pauza,ecranul e alb.Azi dimineata am downloadat,acum seara,numai merge.Am dat refresh de n ori,am dat restart la comp.Totul e alb.
Ma lumineaza cineva....
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
Raspunsuri
Tzuni spune:
Ia aminteste-ti: ai fost cuminte in ultimul timp? Ai mancat tot din farfurie?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Leditia spune:
Sunt zile cand nu merg clipurile pe youtube,problema e de la ei nu de la tine.De ex,aseara nu a mers deloc youtube,nu se auzea sunetul.Acum merge,poti incerca.
POZE CU NOI
Minunea mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel
AMR- CEL MULT 6 SAPT.
rhoneea spune:
Leditia si acum e la fel.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rhoneea Leditia si acum e la fel. Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07. Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage *Miracolul nostru* **Ramona are nevoie de ajutor** |
Imi pare rau.Chiar acum ascult colinde de pe youtube si nu inteleg de ce la tine nu merge.Aseara am crezut ca s-a stricat laptopul meu,dar am verificat sunetul,placa de sunet tot,mergea,deci am tras concluzia ca era de la ei.Mi s-a mai intamplat sa am probleme,sa nu incarce clipul sau sa-l incarce,dar sa nu ruleze..Nu stiu sa-ti explic care ar putea fi cauza.Mai e ceva asemanator.. www.metacafe.com . Incearca si acolo,poate gasesti ceea ce cauti.
POZE CU NOI
Minunea mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel
AMR- CEL MULT 6 SAPT.
rhoneea spune:
Leditia metacafe merge,youtube nicidecum.
Tzuni cuminte sunt inca de la gradinita iar de mancat tot din farfurie niciodata,cred ca de aici mi se trage ca's asa slaba.
*Miracolul nostru*
Androix spune:
La mine merg dar nu au sonor. Mor ca nu pot sa-mi ascult dedicatia pentru ca nu am fost la vot!
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia