DACA STAM LA SOCRI CUM ADOPTAM ????

DACA STAM LA SOCRI CUM ADOPTAM ???? | Autor: alice_alice

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare ? Se poate adopta daca nu ai locuinta propietate personala,noi stam la socri inca.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Bineinteles ca poti. Numai ca pe linga actele voastre, in dosar mai trebuie si altele care apartin celor cu care stati in casa.

Uite AICI AI ACTELE NECESARE si AICI ESTE TOPICUL DEDICAT unde se vorbeste de adoptii si unde poti pune toate intrebarile care te framinta.
Succes!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Nici noi nu am avut locuinta proprie cand am inceput adoptia.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_alice spune:

Multumesc pt. raspuns la amandoua!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Vreau sa intreb si io: daca stau cu chirie pot sa infiez???Eu am auzit ca nu!!!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chrisum spune:

da poti,dar trebuie sa dea declaratie proprietarul ca e de acord sa locuiasca copilul cu voi.Si evident trebuie sa ai contract de inchiriere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Vai, nu-mi vine sa cred!!! Pe bune, se poate??? Nici nu stii cat ma bucur, Chrisum! Am stat atata ca proasta, puteam sa fac asta mai demult!!! Multumesc, o sa incep procedura de adoptie!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu la ambii copii cand am inceput procedura stateam in chirie.Asa s-a nimerit.
Mult noroc Rory!

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chrisum spune:

Ma bucur ca am putut sa-ti dau o veste buna.Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss20 spune:

am si eu o intrebare,va rooog daca puteti sa ma ajutati! noi locuim in apartamentul tatalui meu,el este plecat in italia de 6 ani si nu stim absolut nimic de el,nu putem sa luam legatura cu el pt.a ne trece si pe noi in contract.eu am mutatia de pe buletin la bunica mea care iar sotul meu are mutatia la parintii lui,cum am putea sa rezolvam problema asta,vrem sa facem actele de adoptie si nu stim cum sa revolvam problema asta...... va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

cris, in primul rind trebuie sa aveti AMINDOI ACEEASI adresa; ca e mutatie, sau viza de flotant, nu contreaza, principalul e sa aveti aceeasi adresa. Acum, pe care dintre cele 2 adrese o alegeti, depinde de voi (la bunica ta sau la parintii lui).
Nu stiu sa-ti spun cum ati putea rezolva sa aveti adresa chiar acolo unde locuiti, in conditiile in care proprietarul nu e de gasit. Tatal tau ti-a lasat o procura cumva, valabila pentru orice, mai putin vinzarea apartamentului?

Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput