Colectia de toamna-iarna 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 20
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Pana la urma cand trebuie sa predam felinarele? Maine seara, la ora 24, nu?????
Al meu iese naspa ca nu stiam ca se increteste cand dai cu lipici. Asta este.
Ina, wooow, chiar ca roman!![]()
Madau, am dus poza printata alb-negru si apoi le-am trimis-o si pe aia color pe mail.
Coralia- fetitza. Cu fundite.![]()
Roxi- of, Doamne, nu se mai termina belelele. Opereaz-o depolipi, mai, uite, poetul e ok de cand l-a matrasit Anda. Sanatate multa piticaniilor.
Sunt popandau pentru tine.
Sirene- siiiiigur ca suntem sirena. Pai ce altceva sa fim?![]()
Ma duc sa mai motrosesc proiectul.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
mara95 spune:
salut!
multumim !
si eu cu flavia ne certam si constat ca din ce in ce mai des daca stau 24 din 24 cu ea. cand am intrat in concediu ne iubeam toata ziua.acum alternam:o cearta, apoi iubire si invers;noroc ca nu e suparacioasa![]()
sa vedem cum va fi cu 2;ma bazaez pe faptul ca are 3 ani si va intelege anumite lucruri;dar tot copil ramane, asa ca fiecare va fi cu bucatica lui de dragoste si alint.
proadelina spune:
La multi ani! pentru Nichita si Orlando-Andreas! 

Sanatate multa bolnaviorilor!
Fetelor, multumesc mult de tot pentru sustinerea morala!
Tatal meu este mai bine, a trecut cu bine de starea critica.
Lavi - in legatura cu boala lui, a facut tromboflebita si a refuzat amputarea piciorului. Avand si rana diabetica la acelasi picior a facut o superinfectie. Timp de o saptamana a avut 39 si 40 grade Celsius, febra necedand la antibiotice, la nimic. Pana la urma medicul i-a facut o incizie si a curatat infectia si o parte din trombi. Temperatura a cedat in sfarsit si piciorul i-a ramas intreg. Acum speram sa raspunda la tratament si sa-si revina. Si sa nu faca embolie pulmonara!
Dupa atatea zile, m-a mai lasat un pic starea de incordare.
Adelina si
Albert
felicia74 spune:
buna, sunt pe fuga.
La multi ani Flavia, Mateea, Orlando si Nichita!!
Par gras - eu nu ma spal decat cu Sunsilk ptr par gras (cel bleu), e singurul sampon de care sunt multumita si am testat cam tot ce e pe piata. Dar in ultimul timp il gasesc f.f.greu.
Negara la multi ani!
Roxi vai de tine, prin grea perioada treci, incepe sa ma sperie colectivizarea asta. MuLta sanatate Alexiei!
BB-alinus au, dar de ce Dumnezeu au adus reptilele la petrecere. Eu cred ca intepeneam toata![]()
Mda, cam asta a fost acum, poate mai revin azi.
Mihaelutat spune:
Draga Nichita cu mare intarziere intram sa iti uram La Multi Ani fericiti si plini de liniste si asa cum spunea poetul al carui nume il porti calca incet in viata de teama sa nu "strivesti saruturile din talpa" date cu drag de mama si prietenii tai.
Orlando fie ca grijile sa te paraseasca, sa ii ai mereu langa tine pe parintii tai care te inconjoara cu atat dragoste si grija, iar de la noi ia un pupic fara gluten dar plin de pritenie.
Fetele mele dragi am avut o zi din acelea in care iti doresti sa te omare cineva repede sa iti crute suferinta....
Am intrat abia acum cand lucrurile s-au rezolvat si dupa ce mi-am recuparat cat de cat ratiunea si simtirile. acum imi doresc doar sa ma duc sa ma imbat cu ceva tare, da' tare rau de tot avand staisfactia ca am slavat o suma de bani considerabila dar si insatisfactia ca am de azi dimineta 3 fire albe in cap, noi nute, dar vopseaua sa traiasca.
Va pup ma duc sa ma bag in butoiul cu tuica, palinca sau ce oi gasi.
Mita
meems spune:
Nichita, poetul nostru boem... sa ne traiesti si sa infloresti, sa aduci bucurie si sa ai parte de bucurie, LA MULTI ANI fericiti si impliniti!!!!!!!!!!! 
Andreas, baietel dulce, sa te bucuri mereu de afectiune si fericire, multa sanatate si LA MULTI ANI!!!!!!!!!!! 
fee spune:
hello,
La multi ani, Nichita!!
Sa ai parte de tot ceea ce este mai frumos in viata !Sanatate, fericire si noroc !Anda , petrecere placuta si cadouri multe!
Orlando, La multi ani !!
Madalina , sa va cresca puiul mare si sanatos !
Cristina, La multi ani !

Joy, Ina nu cred ca terminam nici macar peste vreo 2 ani ( am dat absolut tot jos si casa e destul de mare )Oricum ce ma deranjeaza este faptul ca nu am terminat ceea ce vroiam noi ( din vina muncitorilor )
Meems ,frumos bradul dar si voi .
Noki, mi-ai luat vb din gura ( cu vacuta lui Nic) ![]()
Roxi, sanatate multa !
Proadelina , sanatate multa tatului tau!
Gata , s-a terminat pauza , inapoi la plastilina
pupici
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
leea_cv spune:
Mateea, Flavia, Andreas si Nichita va trimit mii de ganduri, care mai de care mai bune, imbracate-n urari de sanatate si voiosie, asezonate cu fericiri si sperante ce-or sa se-mplineasca la vreme. Si peste toate astea, ani buni,frumosi si cu belsug.La multi ani!
Io n-am citit decit ultimele 2 pagini ca aproape mi-e frica ca, mergand inapoi dau iar peste bolnaviori. Am aflat dar de Lexi si Matei care iar au luat-o de la capat si carora le trimit pupici. Daca mai sunt suferinzi le transmit ca le doresc sanatate ca nu stiu pe unde naiba umbla. Il adaug listei pe Tudor care e iar varza. Iar muci,iar tuse, iar voma. Dupa exact tot atatea zile de mers la gradi ca data trecuta. Adica 8. Chiar am pus pariu cu mama ca dupa 8 zile fix, se imbolnaveste. Am castigat
.Mooor.
Gata felinarul.Nici n-am crezut vreodata
. Da am uitat unde trimitem pozele pt jurizare. Pe adresa data de Corap? Sau pe cea a lui Mitza (pe care, desigur am ratacit-o printre circumvolutiunile creierului meu, in ipoteza ca am de-astea macar cat o ceapa) . Deci va rog, help!
Noki io cred ca pana la ora 24 maine.
catutza spune:
La multi ani,Nichita!
sa cresti mare, sanatos si voios! 
La multi ani, Orlando
sa cresti mare si sanatos!!!!

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
bianca_mo spune:
LA MULTI ANI. NICHITA!

sa ai o viata minunata, bucurii din plin, si s-o iubesti muuuult pe mami, care are multa grija de tine!

LA MULTI ANI, ANDREAS! sa fii sanatos si fericit impreuna cu familia ta!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban