LMA Bulgarasi si globulete (139)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

roxxy sa vezi ce frumos este sa mergeti la plimbare de manuta.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

e superrr

..doar ca si noi ca tustele lui Pussi mai cautam dupa frunze... si alte gunoaie ... dar incet ne revenim

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..11 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lavinia o sa ii placa sigur cu avionul ca Maria s-a uitat tot drumul pe geam si din cand in cand chiuia

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Citat:

ank diseara mergi la dr???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

da la 19.15 am programare
..intru deseara cu vesti
....
Ma cam iau emotiile ...si mi se zburleste sira spinarii

AMR ..11 zile pana vine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Lavinia o sa ii placa sigur cu avionul ca Maria s-a uitat tot drumul pe geam si din cand in cand chiuia

poze si filmulete

povestea nasterii

vedea ea ceva ce tu nu vedeai

AMR ..11 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Nela, mi se pare o idee super cu calendarul...

Bianca, sunt de acord si eu cu Adina... ... nu te supara pe mine... si eu stiu ca unui copil ii trebuie stabilitate... devin foiarte sensibili cand sunt mutati din mediul lor... Ti-aduci aminte cand am venit noi in Romania si Lucas care a fost mereu sanatos mi s-a imbolnavit imediat si am ajuns in spital? A fost prea mult pt el... toate acele schimbari l-au dat peste cap... Aveam o profa tanara de sociologie in facultate care ne spunea ca atunci cand vom fi mamici ar fi bine sa stam cu copiii nostri acasa macar pana la 2 ani pt ca ei sa creasca siguri pe ei, etc.... Si mie mi-e dor de libertate, sa ies fara nici o grija, sa ma distrez, dar nu ma indur sa-mi las puiul, ma gandesc numai la el si la binele lui.... Hai sa-ti mai zic o chestie: maica-mea vorbeste cu Lucas si ma striga: Nicoleto! si imi vine sa ma iau de ea ca vrea sa-l invete pe fiu-meu sa-mi zica pe nume... parca mi-ar submina autoritatea de mama, asa ma simt... Poate e doar o impresie, dar nu-mi place... Scuze, nu vreau nici eu sa te supar si departe de mine gandul de a invata pe cineva cum sa-si creasca copilul, dar spre binele puiutei tale nu o mai zapaci plimband-o de colo-colo... Nu te superi pe mine, nu? Sper....

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anca, sigur o sa ii placa, ca i a placut si cand era in burtica......nu s-a "revoltat" de;oc...

hai mah ank, acum la sfarsit??? mai ai putin si iti vezi printesa!!! doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun!!! si sa ai o nastere usoara si o printesa sanatoasa, mancacioasa si frumoasa foc!!! ca doar are pe cine semana!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:

anca, sigur o sa ii placa, ca i a placut si cand era in burtica......nu s-a "revoltat" de;oc...

hai mah ank, acum la sfarsit??? mai ai putin si iti vezi printesa!!! doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun!!! si sa ai o nastere usoara si o printesa sanatoasa, mancacioasa si frumoasa foc!!! ca doar are pe cine semana!!!

_

cu taticul ei cand poarta fusta

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Lavi ma faci sa rosesc ..Multumesc de incurajari
Si eu sunt deacord cu ce a zis adina... asa e.. Si pe mine ma tot bate soacra la cap sa il duc pe RAul la ea cand se naste Ceci..macar cateva sapt ... dar 1 ...nu as putea fara el,indiferent de cat tam tam va fi in casa si 2.. vreau sa fie acasa cu mine cand se naste ceci

AMR ..11 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Anca, ce fain ca a stat asa... pana a reusi sa-l adorm, Floris vroia sa se catere pe scaunele din fata, din spate, s-o ia la plimbare nu stiu incotro :))Dar creed ca i-a placut! macar nu a plans si a dormit majoritatea drumurilor (am fost o data la 5 luni si o data la 9 luni).
Daca te doare capul inca, e ciudat... poate o migrena? Ai probleme cu migrenele? Bei multa cola?

Mergi la inceput

Ancooo... tot cu el si ea... ???
Da ce daca poarta fusta..eu sunt doar de incubator ??????

AMR ..11 zile pana vine

Mergi la inceput