Pepenasi de iulie-august 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 6
boticelina spune:
Ce de discutii, ce animatie, imi place
Normal ca-mi place, mi-ati lipsit ca apa, desteptu de taica-meu s-a apucat el sa instaleze routerul si nu stiu cate cabluri pentru 4 computere, nene, parca am avea atatea si binenteles ca nu i-a iesit figura
Am chemat io un baiat istet de la RDS in cele din urma si m-a rezolvat (si m-a si tapat de o groaza de lovele)
Dar intr-un fel fu buna pauza, in 4 zile am citit 4 carti (de puericultura
), am invatat 4 cantecele noi si am stat cu cupilul mai mult. De maine insa ma intorc pe ogoare, asa ca Ile probabil ca voi intra mai des pe mes, ca doar sunt la munca... 
Am cumparat si noi body-uri de Craciun din alea de la Disney, si strampi rosii si o sa facem negresit poza pentru montaj, Mada jos palaria, e superb ce vrei tu sa faci.
In rest noi am trecut cu maaare succes la etapa 2 de diversificare, de 3 zile papam branzica cu fructe
. Mai voi va plangeti ca ai vostri nu beau lapte mult dar io daca adun cat lapte bea pe zi ma impusc. Biberoneaza 140 ml la pranz si 160 seara, cu cereale (astea sunt formula, de-aia stiu) si ce mai tzitzileste noaptea (care asta nu stiu cat e dar mai mult de 120 cumulat nu ia sigur). De-aia am si bagat branzica ca ma ingrijoreaza.
In schimb a luat nesperat de bine in greutate, vreo 700 gr in ultimile 3 saptamani, chiar ma gandesc sa scot cerealele, sa nu se faca prea gogoasa 
Tzitzi se imputineaza pe zi ce trece, doar noaptea mai serveste din pacate. Sunt tare stresata de mersu asta la munca pt ca pisoiu mic va ramane cu mama si sper sa se descurce, i-am facut deja papica pt dimineata (branzica cu papaya
), i-am lasat si ingredientele masurate pt lapticul de la pranz (ca buni nu vede sa le masoare asa la fix), incurajati-ma va rog ca imediat merg si-o smulg pe Turtu din butoiul ei cu vacutze ca sa ma bag io 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
AnnaBaby spune:
Cine mai e treaza ca mine la ora asta?

Ioana mea n-are somn, imi vine sa ma impusc, asta dupa ce m-am chinuit de la 11 pana la 1 sa adorm, si m-am zvarcolit de pe o parte pe alta fara succes, cand in sfarsit am reusit, s-a trezit ea sa pape...dupa care sa mai adoarme la loc pauza...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
moni_or spune:
Buna dimineata mamici!
Am citit ce-ati scris, da nu am timp sa raspund...
Nu stiu ce s-a intamplat cu copilul meu dupa nenorocitul ala de vaccin de 4 luni da ma termina. Nu sta o clipa singur fara sa planga, plange de multe ori si cand sunt langa el, se smiorcaie si in brate, seara nu vrea nici mort sa adoarma mai devreme de 23.30, se trezeste de mai multe ori pe noapte, dupa o zi cu el ma simt de parca am alergat la maraton.
In scurtele momente cand doarme ziua mai pun si eu masina de spalat, mai spal vase, mai mananc ceva pe fuga si daca imi mai ramane timp mai arunc un ochi aici.
Multumesc celor care mi-au raspuns legat de unghia incarnata, probabil voi ajunge la cutit ca am incercat sa-mi scot coltul si nu pot, e drept ca nu m-am straduit prea tare pt. ca de fiecare data cand ma apucam se trezea Luca si trebuia sa sar in pozitie de drepti.
Intrebare: Voi cu mixerul vertical reusiti sa faceti piureul de fructe sau legume ca o pasta? Sau ce sa-mi iau sa il pot face pasta? Ca am facut de proba un mar la blenderul de la robotul meu de bucatarie si mi l-a taiat ca naiba, au ramas multe bucati mari. Si n-as vrea sa iau n aparate pana sa-l nimeresc pe ala bun.
Mada, super ideea ta cu albumul de Craciun, dar sa ne asteptati si pe noi, ca noi abia pe 24 impodobim bradul de obicei. 
O zi buna va doresc! 
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
flo1980 spune:
Buna cine vrea o
??? Azi fac eu cinste!
Noi nu avem noutati....
Boti sa-i fie de bine branzica la garga, auzi la ea se face prea gogosica!!! E o frumoasa asa cum e 
Serviciu usor!
AnnaBaby somn usor![]()
Andrey2008 vazut pozutele...mei mei ce flacau
si am si balit nitel la tortuletzul lui 
Vazut si
Alexandra de maitreyi craciunitza, pup grasuna dulce 
Andreiul cuceritor al profei care te da pe spate cu privirea lui...
Alexander a lui Ingrg cu prietenul lui gri si peisajele mirifice...Frumos oraselul lui Santa 
Mihaitza al Cristinei26 ce fericit e pe salteluta de joaca 
Frumusica si dulcica Sofi de ooka
Tortuletul Andreei de ladymina 
Mirunica de dia-filipas cu ochii ei superbi!!!
Mircea Victor de marimar un smecheras!!!
Victor de truli-luli parca e un om de zapada!
Clara Andreea (Dana81) ce fatzuca dulce are...poza unde sta pe o parte pe pernuta e tare faina 
Xenia vaiiii ce ochisori dulci are 
Victor de struluta cum se uita el la televizor!!!!
Ioana Maria
in cuierrrr!!! Faina idee!
Anna Alicia( Sibylle) o scumpete!!!
Si Andreiul lui Rontzy ce mai seamana cu tatiiii!!! Mami tu pe unde ai fost??? a da...tu ai fost gazda 
Revin...maraie gazul meu...
noi
un fulguletz
un pepenash
sursula spune:
Buna dimineata!
Vazut cateva poze noi frumoase foc,asa,in loc de ciocolata la cafea!:)
SUN-lady Thea m-a impresionat cu desavarsita ei eleganta!Iar pozele in care sta intre piciorele lui mami sunt...foarte sexy!
MONI-superb Luca!Ce gingas e!
INGRY-ce dulce e dovlecelul!Si ce mamica frumoasa!Si ce frumos e in oraselul lui Santa!:)Bine ai revenit-ca n-am apucat sa-ti spun!Stii ca suntem nascute in aceeasi zi,iar pepenasii noastri la doar 2 zile distanta?
BUJO-ce frumoasa e poza printre fulgi!
NARCISA-pozele cu Anais sunt de vis!
MADA-esti nemaipomenita!!!

ANILANSA-chiar ieri ne-a vizitat pediatra si ne-a spus ca ,acum,de la 4 luni,putem incepe cu banana si mar!bine,eu voi incepe cu morcov
,dar am vrut sa stii parerea ei!
STRULUTA-da,se gaseste.Noi am luat de la Helpnet.
S-a trezit montanu'!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
flo1980 spune:
poze noi la Sunnnn!!!
Dementiale comentarii!!! Poze pe masura!!! Aia cu casti si tastatura e cea mai cea!!! Cosul cu flori

noi
un fulguletz
un pepenash
flo1980 spune:
Moni-or
vaccinatul si revenire rapida!!!
Sun am uitat sa spun....Theea parca e in piscina, sa vezi cand o sta ea singurica in funduletz peste ceva timp 
Tecky daca vrei iti imprumut eu costumasul nostru pentru pozici !
noi
un fulguletz
un pepenash
ooka spune:
salut
legat de mustela m-am laudat degeaba nu mai au la noi, am gasit insa pe site la sensi blu BanuManta 43.3 BUCURESTI B-dul Ion Mihalache, nr. 35-37 2220053 cred ca e mai aproape de floreasca, poate da un telefon sa vaza de au sigur;
multumesc fetelor legat de raspunsuri
, vad ca nici unu nu mananca dupa carte insa o sa lamuresc problema cu dr noastra sa vedem ce ne-o sfatui, eu tot insist pe oarece intoleranta la proteina din laptic chiar daca nu se manifesta cu varsaturi sau diarie pentru ca si eu desi pot bea lapte, am o stare tare proasta dupa ce beau iar bebe am fost intoleranta rau ca am halit doar humana cu soia, om vedea va tin la curent poate mai ajuta si pe alti bebe ce ne-o spune doctorita;
Flo
am vazut poze cu flacaii dumitale, ce frumusel e cel mare
si ce fatzuca de baietzoi la cel mic
, niste frumusei si multumim de aprecieri 
mami de Sofi

Anna (5.02.2007) si