Nou stil de viata (238)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
hcclara spune:
Roxa pe bune ca de cate ori deschid compu, bag un ochi si la papucii aia, da scrie tot "din pacate vanduti"! m-am uitat si azi de cateva ori, si ieri si nimica! in schimb mie mi-au trimis email nesimtitzii sa imi iau ramas bun de la maieutzul auriu ca nu mi-l mai trimit (asta dupa ce au zis sa astept intre 6-8 sapt) si au trecut 12 intre timp! insa ma mai uit, si daca ii vad la marimea ta ti comand!
si nu ne pui o poza sa iti vedem buclele? sa iti fie de bine noua frezura!
Anda am bagat si eu azi ochii pe blogul tau si tare mi-a placut tot ce am vazut pe acolo! sa stii ca bubaciosul e plin plin, asa imi pare de rau de el, am zis ca Marc e plin, pai Marc a avut pe un sfert cat are asta micu, si e numai a 2 zi! dar azi am fost tare fericita ca a mancat bine si a baut mult si nu l-am mai simtit sa miroase!
nu mai stau acum ca incepe filmul meu, pupici la toate
Caro interesant linkul, il studiez maine mai amanuntit!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mihaera spune:
Seara buna,
Am vazut pozele de la intalnirea voastra! Ce frumaose sunteti toate, imi pare bine sa va cunosc macar din poze. As fi vrut sa vin si eu, dar am o perioada super aglomerata si, in plus, aveam cursuri la ora la care v-ati intalnit. Sper sa mai faceti intalniri din astea si atunci sa pot veni si eu. Mi-a placut cum arata localul din poze.
In alta ordine de idei, eu continuu sa ma ingras. Vin cu raportul, desi un pic in intarziere: 67,5 kg. Merit un porc gras de tot, ba chiar doi. Nu stiu ce am, nu ma mai pot opri din mancat. Nustiu ce sa fac sa revin la regimul meu de viata din timpul verii, cu mancat mai putins i sport mai mult. Nu pot sa cred ca m-am ingrasat aproape 3 kg in 2 luni.
In ultima vreme mi-e somn incontinuu, as dormi non-stop. Sa fie oare de la oboseala sau mancatul asta mult imi induce o stare de somnolenta si apatie? Ufff, stie cineva ce-as putea sa iau?
Aaa, si am mai vazut ca zicea cineva de crom, ca e bun ptr a taia pofta de dulce. Stiti cum se numeste? adica ma duc la farmacie si cer sa-mi dea crom, asa simplu?
puskin spune:
Buna seara,
am ajuns si eu acasica si am mancat...cam aiurea insa ca nu am fost la cumparaturi.
Multumesc de aprecieri .
Gabriela, avionul criminal de la 6.45 l-am luat...partea interesanta este ca nu mi-a fost somn toata ziua. Ce-i drept am dormit tot drumul.
Mihaera, sa stii ca excesul de carbohidrati induce stari de somnolenta, deci taie dulciurile, painea, cartofii si vezi cum te simti.
Roxa, petrecere frumoasa, sa ne pui poze .
Edit sa pun meniul:
06.30 - 40g paine integrala de secara
09.00 - 1 conserva sardine in ulei
12.30 - 200g ceafa de porc, 150g spanac, putina salata
16.00 - 50g amestec de caju, migdale, alune de padure
21.00 - 50g sprot afumat, 1 albus de ou fiert, salata de vinete
Total 1407 calorii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielag/danielag.jpg)
danielag spune:
Buna dimineata la !
Dau cafele si ceaiuri astazi, ca vad ca iar sunt matinala.
Ieri n-am mai putut sa intru. Asa ca ii urez acum La multi ani Khristinei pentru Yasmin!
Sigrid, La multi ani pentru Adela, sa fie sanatoasa si sa isi bucure parintii!
Doina, imi pare rau ca ai atatea probleme. Las' ca vine si perioada de sarbatori si apuci sa te mai odihnesti.
Caro, stiu ca gasisem si eu posturile respective acum cativa ani. Mi s-au parut interesante si pertinente informatiile.
Ma opresc aici, trebuie sa plec spre birou. O zi buna va doresc!
Daniela
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne dragute!
sa aveti o zi buna, minunata si fara prea multa mancare!!
Roxana, vrem si noi o poza cu buclele tale!! Inteleg ca diseara te destrabalezi... petrecere frumoasa!
Claudia, sanatate la piticuti! Saracutii de ei...
Nastad, sanatate si voua, la toti! Uf, ce de bolnaviori!
Caro, interesente informatiile! Multumim! Le-am printat si eu si o sa le citesc cu atentie!
Zuzi, cum merge cu banda??
Daniela, multumim de cafele! Pe vremea asta intunecoasa au mers la fix. Si mai ales ca azi dimineata Mara s-a trezit la 5; caci nu ii mai era somn....
Sabina,
Laura, sanatate lui Andrei!
Doamnelor, ieri am fost la sala, la un program de 90 de minute - Pump & Step. Mi-a placut la nebunie, am topait, ridicat greutati, transpirat ca porcul, baut un litru de apa. Cand s-a terminat ora, eram atat de euforica ca as mai fi stat la vreo 3-4 ore!! As vrea sa ajung maine la dans, dar nu cred ca am sanse; asa ca cel mai devreme cred ca merg duminica. Abia astept!!
De saptamana trecuta am inceput sa ma uit (din nou...) la Sex and the City; ma uit la cate 2-3 episoade pe seara si ma amuz copios. Asa ca ieri am avut chiar o seara de rasfat - 90 de minute de sport si 3 episoade din Sex and the City!!
Hai ca ma duc la treaba.
O zi minunata sa aveti si scuze celor pe care nu le-am mentionat.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Delidana spune:
Yasmine si Adela, sa cresteti mari, frumoase si norocoase!
Gabi, felicitari pentru sala! Ce seara frumoasa ai avut!
Carmen, unde esti, nu te-am mai vazut de mult.
Mihaera, probabil e si stresul care iti da starea asta. Ce sa iei? Pai o doza de odihna si de voie buna. Incearca sa maninci mai multe fructe sa te vitaminizezi si sa faci plimbari in aer liber...
Sabina, asteptam si pozele tale.
Carina, ai mai facut o victima cu "blogul dulce".
Va pup, dragelor, am fugit la scoala.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
hcclara spune:
'Neata!
Sigrid, la multi ani pt Adela, sa aiba parte numai de bine in viata!
Gabi, multumim frumos, sa iti fie de bine activitatile sportive, m-am amuzat cand am citit cu cate episoade de sex te-ai rasfatat!!!
Doina multa sanatate intregii familii!
Luca al meu e plin, fetelor, nu mai are loc unde sa-i mai iese, il mananca si nu ma lasa sa-l pudrez, asa imi pare de rau de el, si suntem numai in a 3 a zi!
Partea buna e ca bea mai mult si parca a incetat mirosul, adica eu nu-l mai simt acum! azi suntem singuri, Marc e dupa gradi la bunici!
va pup, sa aveti o zi buna!
Roxa scrie tot "din pacate acest articol e vandut"! distractie placuta deseara!
sigrid26 spune:
Fetelor multumim de urari, sunteti niste dragutze.Nu facem party mare , am invitat doar ceva prieteni cu copii la un rest chinezesc , sa manance copii cu betisoarelesi noi adultii o
.
Mamica de printesa de 5 anisori
carolinah spune:
Am modificat listuta. Am iertat-o de raport pe Puskin, la cerere si o astept azi pe Violeta.
Insa avem multe ,mai ales la doamnele mai cu greutate! Ati renuntat, ladies, sau ati postat si am ratat eu?
Eu sunt ceva mai binisor. Ieri m-am intors devreme de la birou si azi stau acasa, sa imi revin complet! Nasoala chestie, bine macar ca n-am avut nevoie de antibiotice si alte alea, ca le detest!
In alta ordine de idei, ca tot se vorbea de copii, am constatat ca fata mea de 6 ani transpira cu miros. Adica pute a transpiratie, ce sa mai, asa mai pe seara! E normal asa ceva la varsta asta? Face dus in fiecare seara, are haine curate etc, dar pute! O colega medic pediatru mi-a zis sa ii dau sa bea mai multa apa, ca sa elimine toxinele prin urina. Am incercat, dar fara rezultate prea grozave!
Ma duc sa pun si subiect separat la parintii intreaba..., dar m-ar ajuta si opinia voastra.