Puiuti de randunici!!! (152)
Raspunsuri - Pagina 9
tuchita spune:
Alice, asa e cu mersul! Ilinca a mers si ea de-a busilea, dar mult mai tarziu decat Seb, in schimb la varsta pe care o are Seb acum mergea f bine tinuta numai de o manuta!
Seb merge cativa pasi daca il tin de amandoua manutele dar se lasa repede jos, ca e mai comod in 4 labe si are viteza mai mare!
Eu ma mir ca n-are bataturi in palme la cum patruleaza!
Eu nu fac caouri decat la copiii, asa e conventia! Oricum , in comparatie cu Raluca si cu Bubu sunt ...slabuta! daca nu ma vrea lumea de nasa, ce sa fac?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Alice, teoretic fiert e cel mai sigur! practic eu i-am dat Ilincai la gratar si lui Seb la cuptor!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
aliceionescu spune:
Multumesc mult, Tuchi! L-as baga in sterilizator, dar mi-e ca sigur prinde miros de peste si i-or mirosi biberoanele dupa...O sa-l fierb, desi tare nu mai am chef, k am mai fiert si supa tot azi, da' nu cumparasem pestele...Sa stii ca si Thea baga mare in patru labe si dr. Spok m-a dezamagit. Bine, nu mai tare ca atunci cand am citit cam ce ma asteapta la unu/respectiv doi ani ai copilului...adolescenti, aproape, ce mai!
aliceionescu spune:
Auzi, Cata....vezi k vb doar noi 2, parca am fi pe mess...Dai si tu ceva de baut, sa prindem putere si sa ne fie "ghiersul" dulce?![]()
tuchita spune:
Alice, ia o berica de la mine!
si o clatita, ca face randunoiul!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Olgutzika spune:
Alicel, io i l-as da la cuptor, ca mi se pare tare fad pestele in general, deci fiert...numai bun
La cuptor, intr-un vas de Jena, cu niscaiva legumitze aruncate pe langa el, apica, putin ulei...eventual o capatzana de usturoi...
Multam de raspunsuri, m-am lamurit
Ce face Domnita Thea?
Mie, datoria baschetului si a faptului ca de prin clasa a7a am tot plecat in cantonamente, deplasari etc. am dat cu nasul de discoteci, rocoteci etc, deci nu prea au fost "fructul oprit" pentru mine. Si baschetul era conditionat de note de 10 la scoala. De abia la liceu mi s-au tolerat maxim 3 medii de noua, insa nicio nota de 7. Poate o sa va povestesc de tata candva
...Majorate?!?! N-am pupat, ca si la Luny...La 19 ani m-am mutat cu sor-mea, si de atunci am putut sa merg intr-un bar in Ploiesti, ca altfel doar orasele in care aveam meciuri/cantonamente ma vedeau, etc. Dar a fost tare fain, am multe sa ii povestesc Sofiei!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
aliceionescu spune:
Cata, hai noroc! Buna clatita, multumesc.
Olgutza, sa stii k mi-ar fi mai simplu la cuptor, ia sa ma apuc de treaba.
tuchita spune:
Sebaceul s-a infipt intr-o clatita!
bine ca macar e fara dulceata!
In curand ajung la ine sora-mea si cei 3 copiii!
cred ca o sa se auda galagia pana la Ploiesti!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Alice, eu i-am facut lui Seb la cuptor cu ulei, rosie, lamaie, busuioc si usturoi, si mi-au iesit 4 portii, 1 papat pe loc, restul congelat!
PS: nu-mi iese verzilul ala din cap!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)