Cafelutza de Emirate
Raspunsuri - Pagina 20
ache spune:
Pearl,ai semnat? Sarbatorim?
Fetelor,mai treceti pe aici, sa nu devin prea activa de una singura
.
Dandum 
anca
mami de
bb Adam
Annie80 spune:
Dar eu nu am activat mai mult singura ??? ![]()
chiar pearl, venim la RAK sa bem ?
ce superb sa stai la soare, balacit, si iar soare
mey, imi trebue cineva pus pe joaca sa trantesc un localnic in apa, singura nu pot , e aiure
ache de atunci am boala sa arunc unul in apa! 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Am semnat ieri! beeeem! Ache astia sunt in sharjah..dar nu ne mutam, ci fac un deal cu un taximetsrist sau ceva...ca sosoeaua e libera din rak in sharjah.
Pt ca numai in 1 aprilie incep, inca sunt la spital la receptie motiv pt care nu mai pot intra asa de des sa pove cu voi...
Annie draga unde ai tu plaja si soare ca io ma conjelez aici la AC...zau sunt congelata!
Ce va mai fac puii?
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
pearl84 spune:
Uitai sa spun de
Mall...e in Dubai unde e IKEA..mai binede atat nu stiu sa explic..
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Annie80 spune:
mallul din festival city ??/ dragut,
pe mine nu ma mai surprinde nimic din ce fac astia, mi se pare normal sa fie grandios si extraordinar
Ce la voi nu e cald ??? noi avem cam 30 de grade, ieri au fost niste tentative de norisori pe cer...inofensivi, pai la ac.stii ca si eu conjelez dar e bine la 25 de grade
cat faci tu din rak pana in sarjah? si unde ne intalnim sa bem?
------------------------
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Fac cam 45 de minute....baiu nu e pe emirates ci pe drumul spre aeroport...caci acolo ii inghesuiala.
Poi io sambata cred ca is libera...deci va astept aci ca si noi avem Hilton
, la beuturici!
Pearl
Annie80 spune:
hmm oare membershipul de la fujairah e valabil in alte emirate? Am sa intreb azi asa de curiozitate
sambata al meu e busy working sau cine stie, ieri a stat acasa.... sa vin singura ?!?!? e dubios
pt cine trece prin Manama...aveti grija la radare, eu mereu le fur, nush cum dar mereu cu peste 30 km/h peste limita
plus ca peste limita sunt 20 km/h allowance
pup u!
------------------------
Alergic at stupidity.

!!! Da,Dubai Marina....a fost minunat si sper sa ne mai intoarcem !!!!!