Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 15
Raspunsuri - Pagina 5
Sorina7 spune:
Aho, aho...asa mai la final de luna ![]()
LMA si un an fffffffffffff bun va doresc !
am avut azi chef sa va aduc pe pagina 1, ca intr-adevar, e prea liniste pe aici.
ce mai faceti voi ?
noi suntem bine, eu ma tratez in continuare, sa dea Domnul sa ma fac bine.
astept noutati de la voi.
pupici !
pusichet spune:
salut
nu stiu daca ma mai tineti minte unele dintre voi, dar sint aspiranta veche tare.
am o intrebare pentru voi poate ma puteti ajuta.
am avut un test pozitiv duminica, luni am fost si am facut betahcg-ul care a avut valoarea 362, am repetat la 48 ore si a scazut la 193.
acum nu stiu ce sa mai cred, de ce a scazut, s-a resorbit sarcina, o fi extrauterina, o fi sarcina mola?
care ar putea fi explicatia?
pupici
viitoare
asi spune:
Vale intr-adevar nu mai suntem ce am fost dar e de bine![]()
Puschiet imi pare rau dar se pare ca sarcina ta nu e in evolutie sau e o eroare de laborator.Mai repeta analiza sa vezi ce si cum si mergi la un eco.
Sorina multa sanatate iti doresc.Cum ai reactionat la tratament?
Hai sa va zic ceva dragut.Pe fata pe care o place Razvan o cheama Irina(el o alinta Iri
) si mi-a spus ca azi i-a trims Mirela (educatoarea) ca si cum ar fi insoriti (traducerea e insurati).
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Alexa Ioana spune:
sorinache, un milion de
si
pentru tine !!!
fetele, stiti ceva de flori ?

Sorina7 spune:
asa dragutzelor, mai scrieti ca imi era dor de voi
Asi cu tratamentul e asa: dupa o sedinta de citostatice, am vreo 4 zile cand sunt asa mai ofilita, apoi cresc, infloresc, inainte de urmatoarea sedinta sunt in verva, ca sa am de unde sa ma ofilesc din nou
...dar nu conteaza, sper sa fie bine, inca nu stiu ce si cum, cred ca numai dupa radioterapie.
deci Razvanel s-a insorit
...dragutzul de el...simpatici copiii astia
Alexa Ioana mersi mult, esti o dragalasa si ma bucur sa te "vad"...si eu ma gandeam la Floricel, oare a nascut ?...brotacelu tau ce mai face ? 
Pusichet din pacate nu e de bine, eu totusi sper sa fie eroare de laborator, mai fa un test in alta parte, tin pumnii.
pupici tuturor !
Relya spune:
Salutare, fete dragi !
Am bagat si eu nasucul pe aici sa mai citesc ce faceti ca m-a apucat un dor nebun de voi si de vremurile, vorba lui Vale, cand terminam un capitol in doua zile...ehhh, ce vremuri !!! 
Sorinush
va fi bine pana la urma, ai sa vezi!Sanatate si putere sa invingi boala !!!
AncaW
mamica frumoasa. Ce face Dana ? Cum e la gradi ?
Vale
mai e zapada la mosie ? sau nici n-a fost ?
Asi, Tumpi, Liana, Ledi, Flori, Irinacodrina, AlexaIoana, Pusichet si restul fetelor 
Io personal sunt bine. Imi ocup mintea si timpul liber bantuind pe forumuri cu gradini/ plante si alte verzaciuni - noul meu hobby si asta imi induce o stare de bine spre excelent![]()
toata gasca
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
pusichet spune:
valoarea de azi la betahcg este de 476.
dr. zice ca ar fi sarcina, desi nu se vede inca nimic in uter.
m-a chemat marti la ecografie.
dar eu am dureri mari de burta, iar pentru asta mi-a dat numai no-spa.
sper sa fie bine pina la urma, ca astept bebe de 8 ani de zile.
valentinag spune:
Pusi,sper si ma rog pentru tine,sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!Faptul ca ai dureri mari,nu cred ca-i prea bine,sa nu cumva sa fie extrauterina
sa ne dai vesti bune!
Relya,te cand ma tin sa-ti scriu si mereu uit,acum ma duc sa-ti zic vreo 2![]()
Sorina,multa sanatate si nu-ti fie teama,tu ai sa reusesti,esti o luptatoare
Asi
Alexa,flori 76?Nu stiu nimic si nici n-am nr ei de tel...
La mine nimic nou,ca de obicei,fac calcule si calculete sa vedem daca pot plati un credit pentru fiv,mai vedem...ca in noile conditii economice
e mai greut.Om vedea!
Pup iu vechiturilor!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
annaa spune:
Buna seara!
Candva faceam si eu parte din randurile voastre.
Am mai scris pe forum, dar mai putin atat datorita timpului cat si altor impedimente.
Dupa 5 ani de tratamente in 2005 am ramas insarcinata si in august 2006 am nascut o minune de fetita, ce acum are 2.5ani.
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8377&cid=4983
In decembrie anul trecut am avut din nou un test pozitiv(fara nici un fel de tratament), dar din pacate s-a oprit in evolutie la 8 saptamani si dupa alte 3 sapt. cand am aflat ca inimioara nu mai bate, a trebuit sa fiu chiuretata ca aveam deja infectie
.
Dupa ce am nascut-o pe Maria, aveam visul implinit, dar acum dupa ce am pierdut din nou o sarcina (prima a fost in 2003) am inceput sa ma gandesc mereu cum ar fi daca as mai incerca inca odata.
Problema este ca anul acesta in vara voi implini 41ani
.
Dupa primul CM voi avea intalnire cu medicul meu, si atunci in functie de cum ma prezint si de cateva analize hormonale pe care le voi face (FSH, estradiol, prolactina) a spus ca va stabili ce e de facut.
Am emotii si cu toate ca inafara de sotul meu, celelalte rude ale noastre (care au stiut si de sarcina pierduta acum) sunt foarte revoltate
, spun ca sunt inconstienta daca mai vreau asa ceva.
Sunt foarte dezorientata, dar sper sa ma linistesc si sa fac asa cum este mai bine.
valentinag spune:
Vai ce scumpica e Maria ta Anna,sa va bucurati de ea!Ca esti nebuna ca vrei sa faci copii la 41 e fix problema rudelor!daca totul o sa decurga bine cu o viitoare sarcina de ce nu?Mult succes!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea