Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 15

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mady,felicitari maxime!Te facusi cu 2 baieti!
Patricia,sarcina usoara in continuare!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

E tare Madynutza noastra nu? Inca unul si o facem soacra cu trei nurori
Tu ce mai faci Vale?

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Bursicutza-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mady, cum am nascut noi la o zi diferenta
Felicitari de 2x mami.

Ralu, e bine acum. Ii dau tot felul de vitamine pentru pofta de mancare. Are cu 4 gk sub greutate. La 1,10 are 15 kile. E slabuta tare.

Patricia, felicitari si tie!

Multumesc pentru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

va multumesc la toate si va doresc asemenea

Raluca, ai renuntat sau mai incerci? la mine cheia succesului a fost atunci cind am renuntat.

Patricia s24 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Da Patricia cred ca am cam renuntat sa incerc (nu si sa sper). Dar sincera sa fiu in ultima vreme am tot ratat perioada, ba a fost Catalina bolnava, ba era sotul plecat, ba nu aveam chef, toate se nimereau in zilele xy. Cred ca bb2 al meu asteapta de fapt sa vina cand iese mama la pensie (adica la anul) ca sa am cu cine sa-l las. Ca cu bb1 sunt stresata rau. Cand ti-e lumea mai draga gradinita intra in vacanta si dau din colt in colt ca n-am cu cine sa las kupilu. Nu stiu ce voi face la vara........
Anca, ma bucur ca e ok Danuta. E cam slabuta mititica, dar ai sa vezi ca incet incet va pune pe ea. Si poate asa e si felul ei mai manechin.

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Bursicutza-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

wow, cate vesti bune !!!

mady, felicitari !!!
patricia, felicitari si sarcina usoara !!!

Mergi la inceput

Revin. Anca, ma tot gandesc la tine ce bucurie trebuie sa simti acum, ca e voastra “de tot”. Sunt foarte fericita pentru tine! Trebuie sa sarbatorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Multumesc inca o data!

raluca, te inteleg cum e, si noi sintem in situatia asta; ai mare noroc ca ai mama care va iesi la pensie (mama ta)
si noi am lipsit de la servici cind unul, cind altul, asta vara am dat-o la o gradi particulara 2 luni caci chair nu aveam alta alternativa. probabil si la vara la fel voi proceda, intrucit vine si bb si imi va fi greu cel putin in prima luna. cit despre momentul potrivit, ce sa zic...bbele meu a asteptat criza, cind am zis hai sa ne oprim, sa mai aspteptam o periaoda, etcaviz amatoarelor, poate ii "speriati" si voi asa

Anca, poate asa este constitutia ei; rebecca acum are vreo 95 cm, la 4,2 luni si nici 13 kg ....dar atita timp cit este foarte energica, vioaie si inteligent devoltata dr mi-a is sa nu imi fac griji, desi si ea a iesit demult din grafice...

Patricia s24 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI VALENTINA-GEORGETA !!! Multa sanatate iti dorim si toate cele bune!!!

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

La Multi Ani Georgeta! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai numai bucurii!
Fetelor, fix acum un an ne-am intalnit la Pizza Hut. Si de atunci pauza.....
Alexa, abia acum vazui si eu ca te-ai linistit cu chestia aia.Ma bucur mult ca e totul ok.

Mergi la inceput