Puiuti de randunici(151)
Raspunsuri - Pagina 19
mihutza11 spune:
Mimo am vazut printesa moderna.. deh .. asa se poarta acum! ![]()
de visat nu a visat nimic?
mai revin in pauzele de fie-mea..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
Kya bravo de dintosi!
Vali subscriu si eu.. ii sta tare bine lui Matei in rosu!
ce tare e Tea cu masca! o pregatiti de bal?
gata reportajul..
mai am...
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
VioletaH spune:
Nopti albe in Florida: 1 dintzishor a rasarit, mai asteptam 19
"Adam and Eve had many advantages, but the principal one was that they escaped teething." - Mark Twain
luny spune:
tuchi salopetele alea colorare de la babyexpo, e o firma cu d-astea de bebe de bbc toate si ff ieftine, ma duc ptr ei in special la expo..
blanka tin pumnii!!
moama cat ati scris...noapte deosebita..pove cand revin, ma duc sa alimentez cu branza..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
so: Mufa ultra marait azi noapte din cauza de nas infundat..cu tot aspiratul, Karvolul, pivalone..spre dimineata, febra! 38,9..a trecut cu 5 ml panadol...si la 7,30 era in picioare, ina maxima forma de joaca, in timp ce pe mine incepuse sda ma ia o stare gripala, luata de la el cu siguranta..plus capul avion de oboseala, dureri de oase/muschi de stat pe-o parte, mufat, mangaiat, consolat in timp ce se fataia, inevitabil a dormit cu noi in pat..acum a halit toata branzica cu fructe si e in mare verva, se bate si se cearta cu aspiratorul:))
am vazut ca vorbeati despre subiectul ioanei de la parintii intreaba, si eu il urmaresc, sunt niste chestii faine, am de invatat cate ceva..nu simt nevoia sa intervin, ci doar sa 'culeg' din experienta lor..si eu sunt de acord cu mimo, las lucrurile sa curga.., iar de prietenia dintre un copil si parinti, sunt exact in situatia catalinei, nu am avut in bratele cui plange si nu m-a incurajat nimeni cand sufeream din cauza prapaditilor care pros i-am tot ales pana la Liviu...
parca as vrea sa fie altfel cu baiatul meu, as vrea sa fim prietenii lui inainte de toate..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
[quote]citat din mesajul lui tuchita
am votat, am mancat, am culcat copiii...am vazut filmul cu sasha
...
ma duc sa ma culc si eu!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)

Petrecerea-i