Nume si aspiratii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

MIHAELKA, LUANA pe langa ca mi-au placut comentariile (pe ale Luanei le stiu de mult) mi-ati deschis si apetitul de al cauta pe Radu Tudoran sa il citesc.
Acum legat de subiect..... la baiat am avut o lista lunga, care s-a redus la 3 nume: Rares, Mihnea sau Razvan....nu m-am ghidat dupa explicatiile numelui...ci sa fie deosebite si sa sune bine puse langa numele de familie. Eram ferm convinsa ca ii voi pune un singur nume......asa ca nasteam....si asistenta sefa m-a intrebat in timp ce juniorul era spalat/verificat si notat, ce nume ii pun...si mi-a venit simplu RARES. Cand sa mearga sotul sa il inregistreze a spus...nu ii punem si nume de sfant?! fiind el Petru am decis sa fie Rares Petru (am subliniat ca nu vreau sa apara in acte Petru Rares ).
Cu Daria....eee discutii lungi...eu visam la Ilinca, al meu sot nu a vrut nici in ruptul capului...asa ca am facut 2 liste, una el si una eu...numele comun DARIA...si daca Rares era si Petru, a trebuit sa aleg si la ea un al doilea nume....sotul iar cu idei crete... cica sa pun unul din numele mele - Camelia sau Gabriela - eu am spus ca inainte de orice nu se "asorteaza", apoi ca nu vreau doua nume "tari"....si am ales Daria Maria...si ce dulce spune ea ca e DAIA MAIA (nu merge bine R) .

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Gabi, ! pupam ci_easa (cireasa fara r!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Si Ana imi place la fete. mi se pare pur si ...imaculat , diafan

I-am citit prietenului meu lista si nu-i place decat Mara
la baieti e si mai greu , ca eu vreau neaparat un nume de sfant ,dar nu ma prea incanta :(
Oricum , sper ca pana o sa am si eu un copil sa nu uit numele care-mi plac

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput