revelion , totusi!!!
Vrem sa mergem si noi undeva de sarbatori! Undeva, in afara tarii! Dati-mi o idee, ceva sa nu fie prea departe cu avionul, mai mult de 3 ore cred ca nu ma tin nervii!!! Noi suntem cu fata noastra de 11 ani...am vrea undeva unde chiar se sarbatoreste, am inteles ca in multe tari la 12 noaptea de revelion se da stingerea! Poate fetele care sunt in afara tarii pot sa imi dea o idee, ceva!!!
"sky is the limit!"
Raspunsuri
virgi spune:
Daca chiar vrei sa sarbatoresti revelionul, eu nu pot sa-ti recomand alta tara infara de Romania. Varianta cu "revelion in alta tara' ,merge doar in cazul in care plecati in grup.
rory76 spune:
Doamne, Virgi, credeam ca nu mai imi raspunde nimeni! De ce zici sa nu mergem in alta tara? Nu se petrece asa bine ca la noi? Adevarul e ca am prins niste revelioane super...la restaurant! Ma gandeam ca si astia pe-afara fac la fel ca noi, dar se pare ca nu...Multumesc pentru raspuns!
"sky is the limit!"
ladyJ spune:
Tu ce vrei exact sa traiesti de revelion? O petrecere? Cu saniuta pe partie? Pe plaja? La vreo cabana in creierii muntilor? La un hotel de 5 stele unde sa ai ocazia sa cunosti oameni noi? Cu sotul tau si o sticla de sampanie, singuri singurei?
Sunt multe variante...daca esti amatoare de sporturi de iarna iti recomand partiile din Austria sau Elvetia.
Daca vrei ceva rustic, peisaj de basm,iti recomand Bavaria cu cabanele ei.
Daca vrei plaja...va trebui sa zbori prin orientul apropiat sau Teneriffe, dar e ceva mai departe de 3 ore..e dublu.(pt teneriffe)
Daca vrei un oras nou, la un hotel cu o petrecere normala, iti recomand Parisul, Barcelona, Roma.
Daca vrei ceva cu adevarat iesit din comun, iti recomand o croaziera pe Mediterana la bordul unui vapor .E o experienta frumoasa, vei cunoaste multa lume, sunt programe speciale pentru copii, etc.
Deci...ce vrei defapt sa-ti aduca revelionul?
rory76 spune:
Noi suntem trei persoane: noi doi si copchila de 11 ani care e foarte fitzoasa
si ne-am gandit initial la un sejur in Paris, sa ne plimbam prin oras , ca avem timp mergem de pe 27 decembrie. Si in seara de revelion sa mergem in strada, sa ciocnim un pahar de sampanie pe Champs Elysee, apoi sa mergem la un restaurant sa mancam undeva, sa bem, sa dansam pana pe la 4 dimineata...dar apoi am auzit ca nu prea se petrece asa la Paris, ca nici o alimentara nu gasesti deschisa in zilele alea si ne-am cam dezumflat. chestia e ca ne-ar place si la ski, dar e mai scump, croaziera asemenea, desi iar ne-ar place si mai tare, noi avem cam 3000 de euro-cazare, mancare, tot, avionul...oare ne incadram? Trebuie sa ne hotaram zilele astea, uf, ce greu e! Era mai usor cand nu aveam bani deloc: facem la hotel Paturica!!!!![]()
![]()
![]()
"sky is the limit!"
virgi spune:
Din nefericire, sunt fortata sa petrec al 6-lea Revelion si Craciun printre straini. Anul trecut, am ales Thailanda, Craciun la Phuket ( culcat pe la 9 seara, cand s-a terminat distractia din hotel, si Revelion la Bangkok ( hotel Marriot), unde ne-am plictisit ingrozitor. Am ascultat o formatie cu melodii anii 70, am vazut artifiicile din balcon, n-am vorbit cu nimeni, ca nu te poti imprieteni la comanda cu strainii si cand s-a incheiat cina festiva am plecat la nani.
Orice tara are farmecul ei, insa nu de Craciun si Revelion. In primul rand, tarifele pentru aceasta perioada sunt cel putin duble, fata de restul anului si in al doile rand, nu te duci intr-o alta tara sa stai sa te distrezi la carciuma, inloc sa vizitezi.
Spuneai de o sampanie pe Champs Elysee?!! Noi am platit 90 euro pentru o cina si 2 beri ( doua persoane) la terasa. Champs Elysee este o strada cu magazine si resturante ( nu stiu iarna ce farmec are, insa pe mine vara nu m-a impresionat deloc, inafara de preturi!![]()
Sa nu intelegi ca nu mi-a placut Parisul, din contra!, insa pentru Paris iti trebuie cel putin o saptamana, iti trebuie vreme buna sa te poti plimba. Sa platesti 3 bilete de avion pentru 3-4 zile in Paris, nu prea se merita.
N-am idee cat poate costa o rezervare pentru revelion la restaurant, dar presupun ca e ceva.