FIV 204
Raspunsuri - Pagina 20
catalina2307 spune:
Moniland tu esti mai mare :) . Eu am avut ET pe 12 nov. Peste o saptamana tu o sa vezi tot. Prietena mea a fost si ea ieri la eco (ET 8 nov) si a vazut si o inimioara care batea cu 120 batai/min. Deci stai linistita, o sa vezi tot ce trebuie, mai putin sexul
.
goldi spune:
Ghetutele sunt pregatite ?
Sunt multe fete care asteapta vesti bune astazi ,asa ca ...sa le facem galerie si sa le tinem pumnii

huski spune:
Neata!
Change 2008

BRAVOOOOOO, FELICITARI!!!
Sa fie intr-un ceas bun si sa ne povestesti peste 9 luni cum arata juniorul (junioara)

Muffinuta,ii pazesc , ca o closca rea ce sunt ![]()
Eu nu am dureri ca la cm, (o fi de rau?) dar simt tot felul de intepaturi mai ales in zona ovarului drept, sanii usor durerosi, si ma doare un picut si spatele....
Referitor la capitolul "barbati" nu mai bine povestim noi ceva mai frumos...mai bine povesteste-ne ce lucruri frumoase ai vazut pe acolo pe unde te afli, spre exemplu...
te 

Hai sa va ziuc una buna: aseara am primit un pachet de la prietenii nostri din Spania : cred ca sunt cel putin 3 kile de ciocolata
de toate felurile...ce io fi apucat??? Daca raman gravida imi ajunge pentru toata perioada de 9 luni ![]()
Catalina, sa-ti traiasca puiutul 
Ioana , hai cu vestile ale bune 
Vally, musai II
Va 

pe toate
maria08 spune:
Buna fetelor,
Vin si eu cu vesti: ieri a fost prima intalnire cu dr. Dracea, la Gynera si dupa o discutie de o 1h s-a decis: fac HSG si daca totul e ok incepem in ianuarie. Ovarele si uterul arata bine, ramane sa verificam trompele. Eu sunt ingrozita ca trebuie sa fac HSG, am mai facut una in 2005 si a fost mai mult decat traumatizanta. Acum, fac apel la voi: eu as prefera s-o fac la privat, imi puteti recomanda o clinica? Trebuie sa fac repede programarea , azi fiind ziua 4 de CM.
Acum cateva minute am primit si rezultatele analizelor facute ieri la Bios: FSH =7.84 LH = 3.97 ESTRADIOL = 62.27 PROLACTINA = 598.2 ( maricica, dar dupa ce am fost chinuita bine la Gynera pentru recoltare am plecat la Bios unde au reusit din prima si fara sa simt mare lucru ). Ce spuneti de analize, cred ca sunt ok, nu?!
Ioanatugs: Ce bine ca nu te-ai razgandit cu FIV-ul acesta, ai o productie frumoasa, iti doresc sa ajunga cu totii la blasto si Mosul sa-ti aduca cel mai frumos cadou!!
Catalina, Monilad: Ce frumos vorbiti voi despre punctulete si inimioare!!! Sa dea Bunul dumnezeu ca totul sa fie bine si sa aveti sarcini fara probleme!!

Kora: Tu esti o luptatoare!! Iar luptatorii inving pana la urma! Doamne Ajuta!!
Mari_ Lolutza: Poate ca ar fi trebuit sa te menajezi mai mult, dar acum nu trebuie sa te invinovatesti! Data viitoare va fi o reusita pana la capat!
Chance 2008: Felicitari!!! O sarcina fara probleme iti doresc!!!
Muffinuta: M-ai facut sa zambesc....esti simpatica foc! Probabil fiecare dintre noi avem ceva de reprosat celui de langa noi , dar nimeni nu-i perfect! ( nici noi macar
)
Daria: Trebuie sa crezi in sansa ta! Cu siguranta vei face transfer cu cel putin 2 blasto!
Eu sunt cu pumnii stransi!!
Huski: Asteptam vesti bune!!!!
Va pup pe toate, fara exceptie!!
florela30 spune:
Dragele mele, va multumesc ptr raspunsurile si sfaturile voastre. Sunteti niste bombonele
. Problema este ca eu nu sunt din bucuresti si s-ar putea sa facem un drum special maine ptr analiza. Acum vad ca durerile ca inainte de CM persista, ma trec valuri de caldura si parca din cand in cand ma mai inteapa si ovarul drept. Sa speram ca este de bine ptr ca stau si ma tot gandesc ca totul a decurs foarte bine, conditiile au fost optime si voi care spuneti ca e normal sa simti asa imi dati sperante. Ma credeti ca aproape mi-e teama sa fac testul maine?
moniland, sa dea Dumnezeu sa ai mana buna in capitolul asta; vad ca deja a aprut o gravidutza: chance, multe felicitari si ne tinem si noi dupa tine!
florela30 spune:
Fetele care au facut testul beta hcg, care ar trebui sa fie valoarea in ziua 10 de la ET daca esti insarcinata?
Moniland spune:
florela, orice valoare peste 10-20 e sarcina. Catalina in ziua 9 a avut 18 si acum si-a vazut puiutul la eco.
Ma duc sa mai deschid un nou capitol ca vad ca imi mentin mana buna si e nevoie de vesti bune si acolo.![]()
elenada spune:
Buna fetelor,
Va doresc sa va aduca mos Nicolae tot ce va doriti voi.
Catalina ce ma bucur ca ti-ai vazut bebelul. Dumnezeu e mare si o sa fie bine acum. Oare eu o sa ii aud inimioara saptamana viitoare? eu am avut et pe 13 noiembrie.
Moniland incetu cu incetu trece timpul si o sa ne vedem si noi bebeii.
Muffinuta cand te aud ce povestesti despre sotul tau ma faci sa ii fac statuie sotului meu. Si eu care ziceam ca el e o persoana rece asta pt ca nu ma pupa tot timpul. e drept ca nu e un pupacios dar la capitolul grija si atentie are nota 20. perfect nu e nimeni parerea mea. iti tin pumnii sa primesti de craciun bebelusul mult asteptat.
Raluca mai ai putin si pleci pe 8 parca. Mult noroc iti doresc
Va pup si multa bafta tuturor
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!