Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (235)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxali spune:
Noi am scapat de mucisor...nici nu credeam ca nu se lasa cu tuse![]()
In rest tot mai mergarete santem si ne place sa comandam
...mai prin semne sau prin onomatopee
Apropo de crizute si micuta are,de fapt cred ca mai toti au momentele lor
Kriss scumpo imi dau seama prin ce treci,dar pe parcursul cresteri vor disparea...niste masuri trebuie sa-ti iei de ex :exista un nebulizator cu cortizon sau cu ce iti va prescrie medicul sa-l ai la indemana...e greu sa previ chiar toate crizutele
mai am mult de recuperat...
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
alinus_25 spune:
LA MULTI ANI!!!! tuturor dulceturilor si papanasilor ce poarta numele Sf ANDREI, un pupic de la IULIUS TEODOR http://family.webshots.com/photo/2022916290101784801XbWFVq
Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
diwana spune:
Am intrat sa le urez La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi fie ei mici sau mari

Va doresc tuturor o duminica cat mai placuta!
Fug sa fac o baie
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
isabeluta spune:
Cecilia ce baietel mare!
Imi place tare mult aici!Seamana mult cu tine mami!
Noi tocmai ne-am intors de afara! Am un super maraila nedormit. Are gingia umflata tare! Cred ca ii vor iesi 3 dintisori unul dupa altul! E in urma tare fata de alti bebei cu nr de dinti (are doar 4), dar totusi e prea mult 3 o data...Are si scaun modificat de la chinuiala asta!
Danielle cum i-ai dat ceiutul? Indulcit? Noi avem o problema. Nu am baut pana acum ceai...
Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
alinus_25 spune:
Si ca sa va mai amintiti de puiul meu, va invit sa-l vedeti ce cornite i-au crescut
http://family.webshots.com/photo/2275604780101784801hfEkdg
Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinus_25 Si ca sa va mai amintiti de puiul meu, va invit sa-l vedeti ce cornite i-au crescut Alina, mama lui Teutzu - dragutzu La multi ani Teo! (10.10.2007) |
ce bondaras frumos
,se pare ca i-a placut tare mult acolo 
danuta36 spune:
Noi azi am facut o plimbare pana la www.postimage.org/image.php?v=aV20wFGi" target="_blank">Rausor,cam 70 km pana acolo...n-am urcat prea sus,ne-am oprit unde incepea zapada si gheata pe drum...i-a placut si fetei,ne-am mai ozonat putin cu aerul din muntii Retezat ![]()
Alinus frumoasa costumatie are printul tau..
Isabeluta nu sunteti mai in urma...si noi tot 4 ![]()
isabeluta spune:
Yupiii doarmeeee!!!! (cu tati)...
Alinush ce bondarash dulce ai!!!!
Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
bikmaria spune:
Isabela imi pare tare rau ca nu am reusit azi sa ne vedem ,deh programul nostru este facut de micii nostri sefi ,caprita mea a dormit pana la ora 17,sper sa mai se iveasca alta ocazie
Erina spune:
Buna seara!
Cum au fost petrecerile?
Ati votat?
Am vazut-o pe Teo cu parul negru si detectiv, pe Cristian la petrecerea cu confetti, pe Teodor bondarel scumpel, si pe Miruna la zapada. Tare sunt frumosi copiii nostri! Mie imi tot vine sa le zic bebelusi dar sunt cavaleri si domnisoare in toata regula.
Kriss si nepotica mea a avut citeva episoade de pierderea cunostintei. Stiu ca doctorul i-a dat ceva medicatie care o facea si mai hiper.
E bine ca trec cu virsta. Nu iti fie teama ca va fi prea alintata daca ii dai orice cere sau o lasi sa faca tot ce vrea. Cind va mai creste va invata ce inseamna rusinea sau "ascultarea".
Noi am fost la cumparaturi, am votat, am dormit si ne-am relaxat.
O seara frumoasa si petrecere placuta in continuare!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)