LMA Clopotei de ian-febr 2008 (152) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 15
NataliaS spune:
'Neata!
Eu n-am mai postat de cateva zile, de data asta de tristete...ma tot gandeam la situatia fetelor
Ereena si Laura 
m-am zbarlit toata citindu-va povestile. Noroc ca cei din jur v-au inconjurat cu dragoste, iar acum, sunteti femeile care sunteti!
Noi suntem bine, aseara am fost la artificii iar fetele mele au fost ambele in delir...Stefania n-a schitat nici macar o trasarire la bubuituri, iar eu tremuram pe drum de teama ca va urla din rasputeri
, ere de minunea lumii asa se bucura de luminite![]()
De altfel, Ana e in continuare racita, Stefania mi-a urlat ieri toata ziua, n-a mancat nimic la pranz...si nu pot incrimina decat dintii care sunt umflati...incisivii laterali inferiori si 2 maselute de jos cate arata ca 2 boabe de mazare...uffffffffffffff si iar incepe sa urle

Am vazut pozici frumoase cu Andrew si Emma
niste cloptei adorabili!
Va pup!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
NataliaS spune:
Si ca sa va descretesc fruntile:
"Un tip statea necajit pe un scaun la bar. Vine
> prietenul lui si il intreaba:
> - Ce s-a intamplat cu tine de esti asa distrus?
> - Iti amintesti de fata aia superba de care ti-am povestit
> data trecuta? Tipa nou angajata la firma?
> - Da, da.
> - Cea pe care numai trebuie sa o privesc si am o erectie
> puternica.
> .- Si ce s-a intamplat?
> - Pai mi-am luat inima in dinti si am rugat-o sa iesim
> seara la o cina in oras si la ora 8 trebuia sa o iau de
> acasa.
> .- Si, si ??
>
> - Pai ca sa n-o sperii din prima seara, mi-am legat putza
> de picior si asa am plecat la ea acasa. Am sunat la usa si a
> aparut intr-o rochie mini cu un decolteu imens.
> - Si ce s-a intimplat?
> - I-am tras un picior in gura"
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Ereena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NataliaS Si ca sa va descretesc fruntile: "Un tip statea necajit pe un scaun la bar. Vine > prietenul lui si il intreaba: > - Ce s-a intamplat cu tine de esti asa distrus? > - Iti amintesti de fata aia superba de care ti-am povestit > data trecuta? Tipa nou angajata la firma? > - Da, da. > - Cea pe care numai trebuie sa o privesc si am o erectie > puternica. > .- Si ce s-a intamplat? > - Pai mi-am luat inima in dinti si am rugat-o sa iesim > seara la o cina in oras si la ora 8 trebuia sa o iau de > acasa. > .- Si, si ?? > > - Pai ca sa n-o sperii din prima seara, mi-am legat putza > de picior si asa am plecat la ea acasa. Am sunat la usa si a > aparut intr-o rochie mini cu un decolteu imens. > - Si ce s-a intimplat? > - I-am tras un picior in gura" Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |

MATEIMATEI LA 10 LUNI
VOTATI POEZIA LUI MATEI PENTRU MOS CRACIUN SI POZA LUI DAVID LA CONCURSUL FOTO
ramonab spune:
Neata!!!!
Intai sa spun si eu, desi cu intarziere
La Multi Ani ROMANIA!!!!
si clopoteilor nascuti ieri!
Apoi am avut de recuperat o gramada mare de poze.So: poze de botez, poze cu AJ(so cute!), Emma in actiune.Si am mai vazut pe cine va da
.
Am citit povesti de copilarii triste
.Imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva.Sper ca Lala si Laura au citit si luat aminte si stiu ce au de facut.
Noi am cam lipsit zilele astea ca sotu a fost liber de joi asa ca am petrecut cat am putut timpul impreuna.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 37.Ma bazez pe voi 
Ellenuta spune:
neataaaaaaa
cine doreste???
in primul rand am niste restante de ieri .. ![]()
IOANA, la multi ani. sa fii sanatoasa si sa te bucure puiul tau scump.
pentru sotiorul ralucai sa fie sanatos si iubit
roli sa va traiasca finutul si sa fie sanatos, ce caltabosi are .. iti vine sa-l papi. si mami arata tare bine ..
de puii tau ce sa mai spun .. sunt atat de frumosi!!!
dana ce a mirosit vanessuca unde ai ascuns tu cadourile .. tare dulce trebuie sa fii fost. 
honey tare-i frumos pustulica al tau, ce mumos sta el in valiza ..
eliza mor dupa ochii emei ..
o frumusete de printesa ai tu acolo.
laurici URRARARAAAA!!
FELICITARI ELENI! LA CATI MAI MULTI PASI SINGURICA!! despre copilaria ta ..
nu pot decat sa te imbratisez si s-o felicit pe mama ta
!
nati
stefiutza sa-i iasa mai repede dintisorii si sa nu o mai chinuie si pe ana sa-o treca mucisorii.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NataliaS 'Neata! Eu n-am mai postat de cateva zile, de data asta de tristete...ma tot gandeam la situatia fetelor ![]() Ereena si Laura ![]() m-am zbarlit toata citindu-va povestile. Noroc ca cei din jur v-au inconjurat cu dragoste, iar acum, sunteti femeile care sunteti!![]() Noi suntem bine, aseara am fost la artificii iar fetele mele au fost ambele in delir...Stefania n-a schitat nici macar o trasarire la bubuituri, iar eu tremuram pe drum de teama ca va urla din rasputeri De altfel, Ana e in continuare racita, Stefania mi-a urlat ieri toata ziua, n-a mancat nimic la pranz...si nu pot incrimina decat dintii care sunt umflati...incisivii laterali inferiori si 2 maselute de jos cate arata ca 2 boabe de mazare...uffffffffffffff si iar incepe sa urle ![]() ![]() ![]() Am vazut pozici frumoase cu Andrew si Emma niste cloptei adorabili!Va pup! Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
Nati, fetele noastre mici sunt "antrenate" serios de sorioara/fratiorul mai mare sa reziste in orice situatii...
Lui Ana nu-i faci aerosoli ? Sanatate multa ! Si lui stefi - sa-i iasa mai repede dintisorii!
Daca vorbesti cu ven,
cu drag din partea mea si spune-i sa nu fie suparata pe noi, o asteptam aici !!!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ramonab spune:
LauraD felicitari pt Eleni!!!!!!!
Ce de clopotei precoce avem 
Nati, super bancu
Sanatate Anei, iar Stefaniei sa scape repede de durere.

Numeioana pt ieri si
Puisorul pt azi SA FITI FERICITE SI IUBITE !!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 37.Ma bazez pe voi 
laura_dimitris spune:
Elle, ramona,
si multumesc mult pentru felicitari!
Adevarul este ca si acum imi vin lacrimi in ochi cand imi amintesc momentul in care a inceput sa faca primii pasi nesustinuta. Este o clipa magica!!!
Nu ma asteptam... Dimitrakis a mers la 1 an si credeam ca si sora-sa il va imita....
Stiti ce am observat... merge doar daca este incaltata.. aseara i-am dat niste cizmulite inaltute, cu talonete...
Cand i-am dat jos cizmulitele, imediat s-a ridicat balerina mea in poante si nu mai putea merge...![]()
So, copiii vostrii merg si descaltati ?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ploscariu spune:
Buna dimineata, fetelor!
Felicitari Elenipentru primii pasi!
Fetelor, Ionutu meu transpira la cap cand papa titi, oare ce sa fie? lipsa de Ca sau altceva? poate din cauza ca e grasut?
Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004
alte poze cu Ionut
poze cu Ioana si Ionut
danybv spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui roli25
Sigur ca nu se fac. A fost doar civila. Roli mamica de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI |
In post se fac cununii doar la starea civila .Dar se pot face si la biserica insa numai cu dezlegare si binecuvantare de la Ierarhul locului (exceptii ) .
Urez si eu casa de piatra, sa fie fericiti si sanatosi

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)Album poze

(16 ianuarie 2008) si Marc
Stiu ca in post nu se fac cununii(nunti).Da' ma rog..
IOANA (11 Ianuarie 2008)