Aspirante optimiste > 20 (372)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

fluturasFELICITARI DIN TOT SUFLETUL. ce veste buna ne-ai adus. ne redai putin optimism si noua. mie cel putin, imi tresalta inima cand citesc despre inca o -dutza.

fetelor, mie mi s-au terminat testele de ovulatie si sunt suparata rau.....tocmai acum.....in z15........si pana acum nu am avut niciun test pozitiv.......sa ovulez chiar asa tarziu? dupa z15?
si mai am o problema, poate ati mai fost careva in situatia mea: am fost scoasa de la medicul de familie, pe baza faptului ca nu sunt asigurata. cica statutul de asigurat il ai doar daca ai contribuit la CAS pe toata perioada ultimilor 5 ani. asa zic de la CAS Bistrita-nasaud, dar nasha mea din MAramures, care e asistenta, a zis ca la ei nu e asa. pot sa-i dau doar o copie de buletin si ma si inscrie la dr. ei. e legal ce fac ai nostrii de la Bistrita? adica noi suntem mai banosi decat alte judete, sau cum?
va rog ajutati-ma, daca stiti ceva in legatura cu problema asta

va dati seama, eu vreau bb, si daca voi avea norocul sa-l am, va trebui sa platesc spitalizarea ca o persoana neangajata, nu? chiar daca mie imi ia 1 milion la CAS in fiecare luna?
iertati ca am scris asa mult out of topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

l-am facut, dupa 4 ore de nevizitat baia. e negativ

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

haide boticut...poate e prea devreme. Ce test ai facut? la cate zile de la ovulatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

prima zi de intarziere. am facut surecheck, ovulatia cam pe 16nov. ar fi trebuit sa se vada o umbra, ceva...

oof

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

prima zi de intarziere. am facut surecheck, ovulatia cam pe 16nov. ar fi trebuit sa se vada o umbra, ceva...

oof

sa nu-i uitam!

Draga mea....poti sa ai o intarziere din cauza stresului sau poti fi . Parerea mea este sa repeti testul dupa 48 de ore, la prima urina de dimineata. Pupic !

Butterfly
http://bd.lilypie.com/0vjqp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

oof

sa nu-i uitam!

Icearca si alt tesi Barza Strip si Femina Clue Strip. au o sensibilitate destul de mare. Cel putin la mine s-a potrivit chestia asta cu sensibiliatea. Eu am facut testele cu 4 zile inainte de data la care ar fi trebuit sa vina rushii.

Butterfly

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihapet

fluturasFELICITARI DIN TOT SUFLETUL. ce veste buna ne-ai adus. ne redai putin optimism si noua. mie cel putin, imi tresalta inima cand citesc despre inca o -dutza.

fetelor, mie mi s-au terminat testele de ovulatie si sunt suparata rau.....tocmai acum.....in z15........si pana acum nu am avut niciun test pozitiv.......sa ovulez chiar asa tarziu? dupa z15?
si mai am o problema, poate ati mai fost careva in situatia mea: am fost scoasa de la medicul de familie, pe baza faptului ca nu sunt asigurata. cica statutul de asigurat il ai doar daca ai contribuit la CAS pe toata perioada ultimilor 5 ani. asa zic de la CAS Bistrita-nasaud, dar nasha mea din MAramures, care e asistenta, a zis ca la ei nu e asa. pot sa-i dau doar o copie de buletin si ma si inscrie la dr. ei. e legal ce fac ai nostrii de la Bistrita? adica noi suntem mai banosi decat alte judete, sau cum?
va rog ajutati-ma, daca stiti ceva in legatura cu problema asta

va dati seama, eu vreau bb, si daca voi avea norocul sa-l am, va trebui sa platesc spitalizarea ca o persoana neangajata, nu? chiar daca mie imi ia 1 milion la CAS in fiecare luna?
iertati ca am scris asa mult out of topic

Miha...hai ca te trag de manuta sa se ia. Si trage si tu celelalte fete ca sa facem un sir indian
Exista posibilitatea sa ovulezi mai tarziu. Trage tare si "da-i sandale" cu fufu la greu ! Nu te descuraja !

Butterfly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

botic, ar fi cam 16 zile de la ovulatie iar sure check este un test bun. Nu stiu ce sa spun. Poate ar trebui sa-l repeti peste 2 zile ca sa fi sigura. te pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

la taote fetele.
faceam si eu un tur de forum, cand am vazut....butterfly 1.
draga unde-ai umblat mama? ca te-am dat disparuta.
ma bucur tare mult pt samburelul din burtica ta, sa dea dd sa fie bine , sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina fara pb.
ma bucur tare mult pt tine.

mihapet, sa stii ca eu mereu ovulam tarziu, z 17,z 18. mai ai timp.tin pumnii.

anidaz, sa fie cu ochi si pt tine luna asta.

la fel va doresc tuturor fetelor, sa vi se intample minunea cat mai curand.

mitzica23+ sau

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

la taote fetele.
faceam si eu un tur de forum, cand am vazut....butterfly 1.
draga unde-ai umblat mama? ca te-am dat disparuta.
ma bucur tare mult pt samburelul din burtica ta, sa dea dd sa fie bine , sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina fara pb.
ma bucur tare mult pt tine.

mihapet, sa stii ca eu mereu ovulam tarziu, z 17,z 18. mai ai timp.tin pumnii.

anidaz, sa fie cu ochi si pt tine luna asta.

la fel va doresc tuturor fetelor, sa vi se intample minunea cat mai curand.

mitzica23+ sau

Draga mea, am luat o pauza pt ca am promis ca revin cu fortze noi ! Si am veni...cu

Butterfly

Mergi la inceput