Aspirante optimiste > 20 (372)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

azi sunt asa suparata ca m-am sucarit pana si pe caine. Am o catelusa care se joaca toata ziua si altceva nu stie, pe care am lasat-o la tara pe timpul verii si desi nu implinise inca un an, a intrat in calduri si jucanduse ea cu cateii, hop ca a ramas gestanta din prima incercare. A facut 5 pui frumosi si sanatosi. Iar eu pe langa ea ma chinui de 1 an cu luat temperatura (s-a stricat al 3-lea termometru...nici astea nu tin la mine), cu teste. Pana si un pui de caine mi-a luat-o inainte...cat de deplorabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

aoleu fetelorrrr, ce ati patit? am plecat putin si va gasesc pe toate in butoi????
gata hai sa vb si noi de ceva mai frumos, cum ar fi Craciunul....cadouri de craciun, si poate imi dati si mie idei ce sa ii iau sotului in afara de parfum, haine , ceas sau accesorii...nu am nici o ideeeeee

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png

viitoare de ,deocamdata visand la statutul de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Amber eu de exemplu in iau la sotu o friteuza. Stiu ca nu este un cadou cine sti ce, dar asta vrea el. Poate ca o sa ii mai iau si alceva dar asta o sa fie cadoul principal.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

da amber, o idee minunata. Doar ca eu stiu ce sa- cumpar lui....ii place mult istoria si ii place sa citeasca, asa ca scap usor cu ei. Dar nu stiu ce sa le cumpar cumnatei si socrilor, pt ca mergem la ei de craciun. Au de toate oamenii astia si mie nu-mi place sa fac cadouri doar de dragul de a le face. Vreau sa le fie si utile.

Amber poti incepe prin a enumera hobby-urile sotului. Printre atatea minti luminate poate iese ceva

Mergi la inceput

stiu ce-i cumpar si cumnatei. Ii place sa calatoreasca si nu numai ca-i place, dar si calatoreste foarte mult. Face poze si scoate pozele si pe hartie, nu le tine doar in calculator (ca si mine). Asa ca ii cumpar de la Bamboo un album foto interesant care costa 50 de lei. L-am vazut si in carefur dar costa 90 de lei asa ca astept sa ajung in bucuresti ca sa-l iau mai ieftin.

Mai raman doar socrii.

dar voi fetelor, ce ati vrea de craciun (si sa nu spuneti copii ca ma apuca iar bocetele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

Buna fetelor dupa cum v-am promis am spus ca va tin la curent cu totul deci am unda verde ,la analize totul bine la eco toate bune ,asa ca ne apucam de treaba ,acuma astept rusi ca ar trebui sa ami vina zilele aceste ,defapt eu sper sa ami vina ca luna aceasta am pecit cam de 2 ori si nu trebuia dar asta e acum nu am ce sa fac ,sintome ca ami vin rusi am ca ma doare burta si ma dor sani dar sa vedem fetelor multa bafta si sa auzim cat mai curand ca toate avem un bebe pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moni_28 spune:

Fetelor mai am putin si ma arunc pe geam!GHINION!Biroul e la parter!!!!!Hai ca azi ma simt oribil!!!!!Fetelor, azi am mai imbatranit cu un an, si imi vine sa ma imbat, dar nu de bucurie
Moni_28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

toata lumea-in butoi? mai am loc si eu?

poate ne aduce maine Carmen doua liniute sa ne mai inveselim..

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

Moni 28 LA MULTI ANI MULTA, SANATATE ,multa fericire ,si sa ati dea Domnul Dumnezeu multa bucurie si liniste sufleteasca pupici si anco o data LA MULTI ANIIIIIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moni_28 spune:

Gata, am desfacut o bere.Puneti-mi melodia aia cu...SUPARAT, SUPARAT SUNT DOAMNE IARA....la, la, laaaaaaa.Ce viata.....
Moni_28

Mergi la inceput