Aspirante optimiste > 20 (372)
Raspunsuri - Pagina 14
lalala13 spune:
adiutza
desi...
iulia asa emotionant ai descris ! wow
ma bucur enorm pt tine si ca si adina, abia astept sa am si eu parte de minunea prin care treceti tu, bubu,rallu , nico..si inca si mai cate...
my somebody.... 
oare luna asta?-still counting...
www.tickercentral.com/view/a367/2.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
CarmenAlbu spune:
Fetele ne puneti si pe noi pe listuta?
Carmen-Gratiela si Dirk
Multumesc
Andreea ce bine imi pare sa te vad aici!
Vroiam sa te intreb daca ai vreo idee de ce perioada de dupa ovulatie e mai lunga de 15 zile?
Stiu ca am ovulat in ziua 14 max 15 ca era deja mare ovulul si nu stiu de ce faza de dupa e asa de lunga , repet nu cred ca sunt gravi, am un clear blue pe care o sa-l fac maine dimineata daca nu imi scade TB!
Moni_28 spune:
Bna fetele! Treceti-ma si pe mine pe listuta magica!!!!Nicoleta si Ioan-Irinel
Pupici la toate!!!!
Moni_28
anne`mary spune:
iulia tare ma bucur pt tine. Eu as vrea sa am baiat Flavius Stefan. Sunt optimista in ceea ce priveste o viitoare sarcina pt ca plimbarile pe la manastiri alimenteaza optimismul dar si faptul ca mama omida Anca dragomir mi-a citit in globul magic ca ma paste o sarcina
. Sa ne mai tii si pe noi la curent....traim si noi o data cu tine experienta unei sarcini
amber_onyx spune:
off Carmen, si ne tii in suspans pana maine????De ce nu crezi ca esti???
Io de-abia ma abtin sa nu ma duc sa imi iau test, cu toate ca stiu ca inca mai am de asteptat...si cu toate ca sper sa imi iasa din prima...nu prea cred, ca mi-au aparut cosuletze, si asta se intampla mereu inainte sa vina rusii.
Plus ca vreo 5 zile m-au usturat sfarcurile foarte tare, de nu suportam nimic pe mine(ceea ce ma facea sa sper), si acum nu ma mai ustura decat daca strang putin si mi s-au umflat exact ca inainte de rusi 
http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de 
adiutza spune:
Asa arata listuta in acest moment:
(lala13) Daniel si Andreea Simona
(iulia30) Ciprian si Iulia
(ancadragomir) Anca
Oana Alina
Emilia Monica
Silvia Andreea
(anidaz) Adinel Florin si Adina Nicoleta
Mihaela
Oana
Ioana
Monica Florina
(nico23) Nicoleta Veronica
(buburuza1979) Mihai Catalin si Theodora
(mihapet) Vasile si Mihaela
(anne`mary) Lucian Alin si Ana-Maria
(noi2) Gabriel si Livia Alexandra
(adiutza) Iliuta Alin si Adina
(titi143) Imre si Ramona
(stroan) Alexandru si Oana-Maria
(amber_onyx) Eugen si Alina-Karla
(uve_got_mail) Dorian si Mihaela
(CarmenAlbu) Dirk si Carmen-Gratiela
(moni_28) Ioan-Irinel si Nicoleta
Mai asteptam completarile de rigoare (nume soti, pseudonime, doritori noi, etc...)
Anidaz, pui listuta pe prima pagina?
http://tt.lilypie.com/ab3Dp2.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
unboticutz spune:
carmen, eu zic totusi sa astepti pana maine dimineata sa iti creasca sansele unui rezultat corect. si eu am aceeasi intrebare ca si tine referitor la perioada de dupa ovulatie, de ce ar putea fi mai lunga?
sa nu-i uitam!
CarmenAlbu spune:
Da Unboticut, astept mai ales ca am doar clearblue si ala e bine sa-l faci dimineata!
Va trebui sa o asteptam pe Andreea sa-si arunce un ochi si sa ne lamureasca cu privire la perioada postovulatorie asa lunga!
Amber,am facut in fiecare luna cel putin 3 teste, iar acum nu sunt nerabdatoare, mai ales ca am in minte imaginea testelor negative si am zis ca doar daca devine ceva suspect atunci sa imi fac!
Si acum sa va spun povestea surorii mele!Ea are 30 ani, sotul 34, acele 2 experiente traumatizante cu sarcini oprite la 6 si 7 luni, nici o alta sarcina dupa aceea timp de 6 ani, nu s-a ferit niciodata , anul trecut a fost la un control amanuntit si nu era nici o speranta, si acum o luna am sfatuit-o sa intre pe forum sa se inregistreze, nu a avut timp ca termina casa, si i-am spus si ei si sotului care sunt secretele,cand ovulezi, cand esti fertila, .. s.a.m.d, el a fost super atent, si din ziua in care le-am spus era ziua 10 la ea au facut nebunii in fiecare zi timp de 10 zile si acum are aproape 5 saptamani, fara sa-si fi facut vreodata un test de ovulatie!
Am scris aceasta poveste frumoasa ca sa vedem toate ca exista speranta!
pisix spune:
Buna fetelor,
Am o rugaminte: am nevoie sa ma duc la un medic bun sa-mi interpreteze o ecografie ...
Am fost la dr Iosup, mi-a facut eco si d-lui mi-a spus ca am chisturi (multe ) si unul chiar mare
M-am dus la dr Tutunaru care s-a uitat pe eco si mi-a facut si el una si a zis ca nu am chisturi, ca sunt foliculi si ca in doua zile ovulez; chiar in doua zile am simtit simpotme de ovulatie asa ca m-am linistit
Insa zilele trecute am ajuns iar la spital pt ca mi-a fost rau iar dr de la urgente mi-a facut el o eco (probabil sa se asigure ca nu sunt gravi) si mi-a zis ca am un fibrom sau un chist mare
Asa ca ma duc iar la Iosup sa-mi faca acum din nou o eco (ca sa nu existe confuzie cu foliculi) si vreau sa merg la un medic BUN sa mi le interpreteze
Imi recomandati pe cineva ?
In afara de Herghelegiu, care are liber abia la anul in aprilie ...
Multumesc