Aspirante optimiste > 20 (372)
Raspunsuri - Pagina 11
buburuza1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anne`mary adiutza uite lista mea: soti: andrei daniel (lala13) mihai catalin vasile adinel florin viorel lucian alin noi: iulia (iulia30) anca (ancadragomir) oana alina andreea simona (lala13) emilia monica silvia andreea adina - nicoleta mihaela oana ioana monica florina nicoleta veronica (buburuza ?) mihaela (mihapet) ana-maria (anne`mary) cred ca ar fi bine ca in listuta noastra sa trecem si pseudonim-ele. Chiar va rog sa va ganditi la o formula pe care sa o scriem pe acatist. Eu am tot timpul proasta inspiratie. Sper ca preotul sa inteleaga ce vreau sa spun, caci DD stie cu siguranta. lala, nu fi necajita ![]() |

am o mentiune ...
pe listura apare sotul meu (Mihai-Catalin) dar eu nu
Theodora e numele meu

6+zmeurica mea
www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze
buburuza1979 spune:
nicoleta veronica este Nico23 ![]()
6+
zmeurica mea
buburuza1979 spune:
eu raportez azi test Papanicolau facut la prima ora impreuna cu analizele celelalte a secretiei ...
sapt viitoare am rezultatul care sper sa fie bun ...
in rest nu am noutati ... nu am greturi si nici senzatii de gravideala prea accentuate... ma dor sanii dar putin (sapt trecuta m-au durut mai rau) si mi-e somn ...si cam atat ...

la fete pt molipseala ... Carmen cred ca s-a molipsit deja ![]()
6+
zmeurica mea
noi2 spune:
Daca se poate, as dori si eu sa ma treceti pe listuta voastra. Suntem livia alexandra si gabriel (noi2).
Si mai aveam o intrebare: tickerul de la lillypie, indica Z1. De fapt, sunt ziua 2, cum pot sa modific? Sau las asa? Ca nush nici ce, nici cum sa fac.
http://tt.lilypie.com/W0R7p2.png
buburuza1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anne`mary scuze bubu. Ce mai faci? Cum te simti? Ce face bebe? |
eu fac bine ...stau si ma cam plictisesc ca nu am activitate... de simtit ma simt bine ... as dormi tot timpul ... iar de bebe sper sa fie bine si el ...nu l-am vazut niciodata pana acum pt ca dr insista ca e prea devreme pt eco si nu vedem mare lucru...
azi am incheiat 6 sapt si astept cu nerabdare sa se hotarasca dr sa imi faca eco sa ma linistesc ca totul e bine si ca bb se face mare ...
oricum fetelor vreau sa va zic ca eu fiind foarte slaba si inainte de sarcina nu aveam burtica deloc acum se cunoaste desi am doar o luna jumate ... e umflatica si are o forma mai ciudata

asa imi place.... si parca se umfla pe zi ce trece...
fetele haideti dati manuta aici la mine sa veniti la odisee

6+zmeurica mea
anne`mary spune:
bubu eu la 6 saptamani i-am vazut inimioara batand. Sunt multe fete si multi dr care spun ca de la 8 saptamani se vede, dar multi dr mi-au facut calculul si aveam 6 saptamani, iar dr mi-a aratat un ghem de puncte care pulsa.
Rallu spune:
Bubu...parca si la mine se cunoaste.
M-am impanat in general...parca si la fata sunt mai rotunda.
Desi eu n-am fost niciodata slaba...pipaibila e termenul care mi s-a atribuit de obicei, sau pufoasa...totusi n-aveam burta deloc.
Acum, in afara ca sunt si mai pufoasa, parca am si burtica.
Inainte eram genul "clepsidra" (sani si fund egale in dimensiuni si dimensiunile alea destul de generoase) iar acum am tendinte clare sa devin genul "butoias".![]()
Desi ma bucur ca se dezvolta si sper sa fie sanatos, totusi nu pot sa spun ca, uitandu-ma in oglinda, apreciez foarte mult noua forma.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
9+
Asa arat eu acum
adiutza spune:
fetele,
eu stiu ca la acatist se dau numai numele de botez...
oricum cred ca ar trebui puse numele perechi (sot+sotie), deci anne mary hai sa le imperechem...
fetele ne ajutati?
http://tt.lilypie.com/ab3Dp2.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
adiutza spune:
Apropo, eu nu eram pe lista, asa ca…..
Adina si Iliuta Alin
multumim!
http://tt.lilypie.com/ab3Dp2.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...