Puiuti de Randunici 2008!! (149)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

bubu unde ziceai ca joci rent ?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bubulinanu stiu ...ma mai uit scrie pe ele Vteh sau cum ziceti voi...????
S-a trezit piti si tre sa fug...am apucat sa beau si o gura de cafea ...acum pot sa vina musafirii, dar spre deosebire de Tuchi eu am mancat deja juma de prajituri ops, Bubu, pardon

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimRam

hey,
aterizez si eu fortat acuma pe crengutza...ati simtit cum se scutura?

off topic:
bubu te rog trimite si mie regimul tau miraculos ca vad ca scad la tine kilele vazand cu ochii!
scuze pt off topic.

salutari la toata randunimea, sa se faca bine! toate trec, important e sa stim sa trecem peste ele cu zambetul pe buze, pentru copii nostri orice efort! tin pumnii stransi la toate sa fie bine si de maine numai vesti bune.

do not take as gold everything that shines like gold

Draga mea stai linistita!

Asta doar e alintata crenguta ca in realitate e o barna serioasa de sustinere care reuseste sa ma tina si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

nici n-am facut, nici n-am mancat!
ca mi-am amintit ca amicul politist e la cura, asa ca nu il torturez!

sunt nervoasa...rau!
am nevoie de vacanta, ca altfel o iau rau pe aratura!
si daca as avea de ales intre masinile alea 4 mi-as luc cu siguranta MICRA!
Andreea, uita-te pe net si la consum, si daca gasesti una care sa consume mai putin ca ea...

Dar, cum vrabia malai viseaza si tiganul praznic, ma duc sa imi pun ceva de baut sa nu ma gaseasca musafirii nervoasa!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Citat:
citat din mesajul lui SimRam

hey,
aterizez si eu fortat acuma pe crengutza...ati simtit cum se scutura?

off topic:
bubu te rog trimite si mie regimul tau miraculos ca vad ca scad la tine kilele vazand cu ochii!
scuze pt off topic.

salutari la toata randunimea, sa se faca bine! toate trec, important e sa stim sa trecem peste ele cu zambetul pe buze, pentru copii nostri orice efort! tin pumnii stransi la toate sa fie bine si de maine numai vesti bune.

do not take as gold everything that shines like gold

Draga mea stai linistita!

Asta doar e alintata crenguta ca in realitate e o barna serioasa de sustinere care reuseste sa ma tina si pe mine.

si pe mine

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Ce imi place cel mai mult la Arcoxia este ca dr de familie mi-a dat reteta pe gramajul care nu se gaseste, asa ca noroc ca mai aveam in casa supozitoare cu Movalis.

Multumesc tuturor celor care mi-au dat un sfat legat de masinute.
Dar ufffffffffff ce complicat e. Daca o duc tot asa cred ca raman la Dacia mea chiar si fara AC.

Cu locul de fabricatie ce sa zic ca e o nebunie: Nissanul e facut in Anglia, Toyota in Turcia si Cehia, Opelul a fost luat de GM si Dacia Sandero parca se face in Brazilia.

mihatp,
Nu e numai din alea 4, pur si simplu la alea 4 m-a dus pe mine tartacuta.
Ideea e destul de simpla: eu am o dacie super nova de care sunt incantata, numai ca nu are AC ceea ce e o problema in special vara si mai e si din 2002 deci daca o s-o mai tin f mult n-o sa mai iau nimic pe ea chiar daca are f putini km, este intr-o stare impecabila etc. Banii de pe masina ar fi consituit avansul.
Initial m-am gandit sa-mi iau tot Dacie pe principiul sa nu fac un imprumut mare pt o masina mai ales ca eu nu sunt genul de persoana pe care sa o intereseze brandul. Pt mine masina ma duce de la A la Z. Dar cand m-am uitat la preturi am vazut ca un Sandero cu AC (adica gama Laureate) bate 10k si atunci am inceput sa ma mai uit in stg si-n dreapta cam ce ofera piata pe la banii astia.
De asta ma interesez si de fiabilitate, revizii, costuri post-cumparare pt ca aici se poate ajunge la diferente mari intre Dacie si alte masini.

Revenind mai on-topic cred ca ideea ta cu bebelusii din maternitate e f buna. Sper sa reusesti sa primesti toate aprobarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita
Dar, cum vrabia malai viseaza si tiganul praznic, ma duc sa imi pun ceva de baut sa nu ma gaseasca musafirii nervoasa!

tuchism

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Tuchi,

Stai incet ca si eu doar prospectez piata. Pana la cumparare ar mai fi niste pasi f importanti:
- vinderea masinii la un pret bun;
- luarea unui credit;
si ... pana termin cu toate astea sa mai existe promotiile de acum ca altfel cu siguranta scrie Sandero pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, scrie pe ele, da. Marti mergem acolo pe la 11, poate ne vedem, vrei?? daca esti in zona sa ma suni ca eu n-am nr. tau

Maria, pe doizece.ro, m-a invatat Ursulica

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Tuchi eu asteptam sa apari pe crenguta si sa ne spui ca ai scapat de musafiri, dar tu nici nu te-ai apucat de ei...noapte lunga te asteapa

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput