La multi ani fulguleti de n-d 06 (201)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

in sfarsit reusesc sa scriu,in puii mei...

cine-ar fi crezut ca n-o sa am timp nici sa fac pishu sau cine ar fi crezut c-o sa ma spal pe dinti la pranz?!de ce nu mi-a zis si mie nimeni ca n-o sa am un copil somnoros? si de ce ma rog nu mi-ati spus cum se manifesta mastita?
am noroc cu Crinuta...mareeeee noroc am,ca altfel...,d-zeu cu mila
de cateva zile a inceput si ea mititica sa manifeste asa un strop de gelozie...,fie imi cere s-o iau in brate cand il am pe Raducu...,fie tipa cand doarme el...,chestii marunte ,dar pana acum...a fost parufm...,efectiv imi era mila de ea ,mi se parea ca-i prea matura pentru situatia asta...as fi vrut sa fie copil si sa se supere cumva sa-mi arate ca-i pasa etc...dar ea,nu!scumpaaaaa tareee ce sa ma zic...
sant experta in gatit cu o singura mana...,daca am nevoie sa toc ceva legume,tre' sa-l las sa planga 2 min cat le ciopartesc eu in patru si apoi fug sa-l impac...in general treburile le las pentru cand este Claudiu disponibil ca atunci cand Raducu doarme sa pot sa ma ocup exclusiv de Crinuta...dar mai sant situatii neprevazute...
ma dor toate cele,mainile ,soldurile,coloana nu mai zic...,il car non stop in brate,90% din dati doarme in brate sau pe piept...,toate astea au si o parte buna,ma incap blugii si pot sa inchei si nasturele...da' nu de forma...,ma si incalt cu nasturele inchis
nu stiu cate kg mai am de dat jos,dar daca-o tin asa in max o luna revin la 50 cu siguranta
noptile sant urateeeee,are un singur somn de 3 ore si ala dupa baita sau mai tarziu...,fix cand eu nu sant destul de somnoroasa sau cand tre' sa culc si printesa,deci nu ma pot bucura de cele 3 ore...
Crinuta alapteaza,tine bb sa scoata aerul,il spala, musai sa-i dau aceleasi creme,vata/tifon,orice folosesc eu la Raducu tre' sa foloseasca si ea la bb...daca ne-ati vedea seara cand eu il spal pe el...,abia daca am aer sa respir de ce agolomeratie este in camera...,doua ligheane,doua sapunuri,doua prosoape pregatite cu tot cu schimburi...nebunie mare ce sa mai...
de vreo 2 sapt doarmim toti trei in pat...,eu intre ei Crinuta doarme tun cand plange Raducu noaptea...in schimb seful se trezeste la cel mai mic zgomot facut de ea... ciudat...credeam ca se va obisnui cu zgomotul dar uneori imi pare ca-i stresat din cauza ei...,atipeste si daca-o aude vorbind imediat plange si abia mai reusesc sa-l readorm...si mai este si tati care tre sa doarma ziua saracu'...la noi ca la nimeni...da-i frumosssss,tare frumossssss
zilele trecute am avut parte de cea mai tare surpriza din viata mea...,fratele meu a venit acasa nu-l mai vazusem de doi ani,am crezut ca visez...,f greu mi-am revenit din soc...nu-mi venea sa credddd ,m-am trezit cu el in casa efectiv s-a furisat...stiam ca nu are cum sa vina de sarbatori acasa si nici ca ma asteptam...,cand l-am vazuttttt,am incremenitttt
a stat cateva zile la noi si tareee bine a fost,Raducu statea non stop la el in brate,asa ca ma puteam ocupa doar de Crinuta...,acum este la Bucuresti la mama,abia il astept sa revina
ce vroiam sa spun?...aaa da...,ne plimbam cu copii pe afara Claudiu impingea carutul cu Crinuta dormind si fratele meu il tinea pe Raducu...,eu mergeam intre ei cu blugii mei cei dragi cu tot cu nasturele inchis si ma simteam ATAT de bineeeee,ma uitam in stanga mea,ma uitam in dreapta mea...nu-mi venea sa cred ca am DOI copii si ca ma incap si blugii bai nene...nu pot sa explic ce bucurie imi invadase sufletul...nu pot sa va spun cat este de minunattttt,greu al naibi...dar minunatttt

altfel...santem bine,sanatosi si doar asta-i cel mai important lucru,nu?

...................................

din tot sufletul vreau sa urez sarbatoritilor dragi si scumpi,pe care i-am omis,un calduros "LA MULTI ANI",sa cresteti mari,sanatosi,sa aveti parte de o viata frumoasa si implinita alaturi de parintii vostrii

muuulta sanatateee fulguletilor bolnaviori,sa treceti cu bine si repede de perioada asta

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Dandusa stiu ca e greu la inceput dar crede-ma ca trece perioada asta, lasa-i impreuna cat mai mult bine supravehgeati sa se obisnuiasca Raducu cu sunetele care la aude si o sa fie bine, asa era si la mine la inceput, dar acum crede-ma dorm ambii la pranz si noaptea lafel, bine Radu se trezeste la 3 ore sa pape.Acum asa de bine se inteleg sa vezi cum stau fata-n fata si rad ambii de nu mai pot. E greu cu doi puiuti mici dar daca te organizezi o sa fie bine, eu nu de putine ori mestecam in oala cu radu in brate ca trebuia sa fac papa pentru Mario. eu la fel sunt fara gram de ajutor Cata al meu munceste nonstop ne vedem cand pleaca dimineata si seara cand ajunge lat.Dar uite ca ma descurc si baietii sunt sanatosi si frumosi.Merita tot efortul, gandestete cat de frumos o sa creasca ambii. A mei deja au mici joculete impreuna, nici nu stii cum imi face inima cand ii vad dormind a;aturi, sau cand Mario il pupa sau i-l mangaie pe cap etc.Esti o mamica curajoasa si la sigur o sa faci fata valului. te pup si curaj draga mea

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani! Ingrid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Ruxandra, parca am avut o presimtira cand am vazut ca nu mai apari asa de des ca de obicei. Offf, ce experienta!!! Sanatate multa!!!
Anateo, sa dea DD sa-i treaca repede otita lui Teo.
Ingerasa, si eu am avut sangerari din saptamana a 8-a pana in a 13-a. tratament cu utrogestan, no-spa, si stat in pat. Si a iesit minunea de Rares. Felicitari pt samburel, ai incredere, gandeste pozitiv si o sa fie totul bine!
Dandusa, esti mortala, asa de bine descrii starile tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Ruxandra sincer imi pare rau prin ce experiente ati trecut. Multa sanatate la puiut si tie multa putere

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

La multi ani, Stephanie si Isabel!!
La multi ani, David!!!
Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti, fulguleti dragi!!

Ruxandra, atat de rau imi pare ca ati trecut prin experienta asta neplacuta Jos palaria in fata sotului tau! Bine ca avem barbati puternici si ne permitem "luxul" de a claca uneori, bine ca avem cine sa ne protejeze si sa ne stranga in brate, pe noi si pe copii!
Sper din suflet sa-si revina cat mai repede puii tai, multa, multa sanatate!

Dandusa, esti absolut fenomenala! Esti deosebita, o femeie , o mama nemaipomenita! Atat de mult te indragesc ca habar n-ai I-am citit si sotului o parte din mesajul tau si a avut lacrimi in ochi.Esti absolut nemaipomenita!
Si mai stiu ca ti-e f.f.f.f greu, tu descrii totul in culori vii si niciodata nu te plangi, dar stiu ca faci asta tocmai ca sa nu ne demoralizezi, ca te gandesti mereu ca poate altcineva are probleme mai mari...eu n-am mai intalnit o persoana ca tine.
Ingeras, ma rog sa-ti fie bine!Si io, ca tine, simt ca bebe n-are nimic!
Leyla, ce fain!!!
Dia, cum mai esti??
Danutz, bine-ai revenit acasuca. M-am gandit des la tine, cat de greu trebnuie sa-ti fie!! Adica la trecut, ca acum esti acasa!
Laura, super, poezii??!! Bravo, Dani!

Io-s mai bine cu serviciul, cu moralul, cu tot.
David azi incerca sa puna intr-o cutiutza niste carti de vizita si nu prea reusea, la care zice: "Ce dacu!!"

Noapte buna!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor

am intrat cu vesti nu prea bune, tocmai am vb cu ingerasa la telefon...
a pierdut sarcina, acum era la spital pt chiuretaj.
are nevoie de gandurile noastre bune.
multa putere Andreea si gandeste-te la minunatia ta Maya.

pupici

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

multe putere sa treci peste asta ingerasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ingerasa, imi pare atat de rau!!O, Doamne , cat de greu trebuie sa-ti fie! Chiar credeam cu tarie ca totul va fi bine. Multa putere!
Raluca, sanatate si voua! Operatia Adinutei ramane pe 14??

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ingerasa, in cateva minute am trecut de la extaz la agonie..citind despre tine. Te imbratisez!

mamaana, ce dulci s-au facut fetele...iar tu te subtiezi de la o poza la alta ..si ai zis ca nici la gym nu mergi, nu ?

ruxandra, of ce experiente...bine ca acum sunteti bine!

dandusa, esti tare fato, cate "duci" tu cu alea 50 kg ale tale ..mai pune-ne poze cu Raducu !

Dia cum va descurcati ?

dianarus, muschetarii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Stefy!
La multi ani, Andrei Daniel!
La multi ani, Calin Ioan!

Ieri am fost la control. 96 de cm si 14.500 kg. Nu stiu de ce asa mult.... dar asta e .
Pentru mine azi e sarbatoare mare, dar m-am intristat citind mesajul ruxandrei, apoi m-am bucurat citind mesajul Danei si apoi m-am intristat iar citind despre Ingersa

Anateo, sanatate multa pentru Teo.

Ruxandra, Doamne prin ce ati trecut. Multa sanatate la flacai si voua putere sa treceti cu bine peste episodul asta urat. Stiu cum e in spital si sunt satula si mi-e sila…….

Dandusa, ce frumos povestesti….. mami minunata.

Ingerasa, imi pare atat de rau!! O, Doamne , cat de greu trebuie sa-ti fie! Chiar credeam ca totul va fi bine. Multa putere!

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput