vreau sa aflu numele ei
Raspunsuri - Pagina 4
barbye spune:
Lasa-l incolo de nume.Ca nu te va ajuta cu nimic, mai mult sange rau iti faci. Iti zic din propria experienta. Indreapta- ti privirea acum spre tine , spre bebe pe care il astepti. Cu s-au fata el viata ta trebuie sa meargi mai departe.
helbi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui barbye Lasa-l incolo de nume.Ca nu te va ajuta cu nimic, mai mult sange rau iti faci. Iti zic din propria experienta. Indreapta- ti privirea acum spre tine , spre bebe pe care il astepti. Cu s-au fata el viata ta trebuie sa meargi mai departe. |
Off topic: Tu cum te mai simtzi? Te-ai operat?
ina_nz spune:
si daca ii stii numele cu ce te ajuta?
In loc sa zici "a dracu curva" o sa zici "a dracu Popeasca" ?
Da-i dracu pe amndoi si vezi-ti de treaba ta. Nu conteaza cu cine te inseala ci conteaza ca te inseala
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
XIO spune:
citat din mesajul lui ina_nz si daca ii stii numele cu ce te ajuta? In loc sa zici "a dracu curva" o sa zici "a dracu Popeasca" ? Da-i dracu pe amndoi si vezi-ti de treaba ta. Nu conteaza cu cine te inseala ci conteaza ca te inseala Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby |
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
absoluta spune:
Chiar am ras la acest subiect.
Eu nu sunt de acord nici cu faptul cavrei sa afli cum o cheama si nici cu faptul ca in perioada in care tu trebuie sa stai linistita te stresezi atata.
Mi-as permite sa te sfatuiesc sa-l ignori o perioada. Da-ti atentie doar tie si lui bb. Nu-l mai baga in seama. Indiferenta ta sigur o sa-l puna pe ganduri.
kriss79 spune:
Iasima, ai reusit sa afli?
Stiu cum e, cam in aceeasi per.am aflat si eu de o rel.a sotului de pe cand eram insarcinata, ascunsa pana de curand..stiu cum e sa nu poti adormi, sa te gandesti mereu obsesiv la ceea ce nu stii, sa faci scenarii si cate si mai cate..dupa 2 luni eu inca am cosmaruri, desi relatia dintre noi doi s-a mai imbunatatit si i-am acordat inca o sansa, singura de altfel.
Am banuit si eu mai demult de o relatie extraconj, dar mereu se apara si se enerva cand ii spuneam ce gandesc..Nu a recunoscut nici el, decat dupa ce m-a sunat individa..L-am intreb de ce nu mi-a spus mai demult, mi-a rasp ca, cum avea sa imi zica cand eram insarcinata sau imediat dupa..
in fine,sper sa afli numele ei,daca iti e cunoscuta persoana..si totusi poate te inseli cu privire la relatia dintre ei doi.sincer, caci daca ar fi asa ar fi foarte greu pt. o proaspata mamica..
Iti doresc multa putere si nastere usoara!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Ianuarie 2009
khrisu spune:
citat din mesajul lui absoluta Chiar am ras la acest subiect. Eu nu sunt de acord nici cu faptul cavrei sa afli cum o cheama si nici cu faptul ca in perioada in care tu trebuie sa stai linistita te stresezi atata. Mi-as permite sa te sfatuiesc sa-l ignori o perioada. Da-ti atentie doar tie si lui bb. Nu-l mai baga in seama. Indiferenta ta sigur o sa-l puna pe ganduri. |
S-o vad si eu pe aia care atunci cand e insarcinata si afla ca "domnul" are o relatie extraconjugala o buseste rasul si trateaza subiectul cu indiferenta.
Eu una am cazut de pe scaun de durere cand am aflat... mi-au trebuit cateva luni bune sa reusesc sa tratez cu indiferenta situatia de rahat in care eram.
KHRISU mamik de baietel si fetita