vreau sa aflu numele ei
Stiu ca pare stupid, dar sotul meu are o amanta si nu stiu cum sa fac sa-i aflu numele...
Am incercat sa vorbesc direct cu ea dar mi-a trantit telefonul in nas.
Am rugat-o pe prietena mea sa o sune, dar e posibil sa-i recunoasca vocea daca e vorba de cine banuiesc eu ca este. Adica eu banuiesc ca este o fosta colega de servici a prietenei mele, dar nu sunt sigura...
Ma poate ajuta careva cu un sfat cum sa fac?
De numele ei depinde casnicia mea...
Raspunsuri
Diablette spune:
Imi pare rau ca treci prin asa ceva, dar eu cred ca nu de numele acelei persoane depinde casnicia ta. Casnicia ta depinde de tine si de sotul tau. Nu rezolvi nimic vorbind cu amanta, poti doar inrautati situatia.
Numai bine
Citat: |
citat din mesajul lui iasima Stiu ca pare stupid, dar sotul meu are o amanta si nu stiu cum sa fac sa-i aflu numele... Am incercat sa vorbesc direct cu ea dar mi-a trantit telefonul in nas. Am rugat-o pe prietena mea sa o sune, dar e posibil sa-i recunoasca vocea daca e vorba de cine banuiesc eu ca este. Adica eu banuiesc ca este o fosta colega de servici a prietenei mele, dar nu sunt sigura... Ma poate ajuta careva cu un sfat cum sa fac? De numele ei depinde casnicia mea... |
Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...
SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil
iasima spune:
Problema e cam complicata. Sotul meu nu recunoaste nimic, iar eu nu sunt in perioada cea ma fericita pentru a incerca sa dreg relatia. Sunt insarcinata in 8 luni si pentru el e ca o povara aceasta situatie. Ma simt legata de maini si de picioare...
Am uitat sa precizez ca daca amanta e cine banuiesc eu , tipa e maritata cu unu' cu bani si cred ca nu are nici un interes ca sotul ei sa afle mai ales ca sotul meu nu-i poate oferi acelasi confort...
kariguld spune:
esti insarcinata si sotul nu e incantat de sarcina? am inteles eu bine?
nu stiu cat te ajuta sa-i afli numele, daca ai certitudinea ca te insala, deci ca are amanta...atunci trebuie sa faci cum simti tu ca e cel mai bine! tu cunosti cel mai bine datele casniciei voastre, plusurile, minusurile...analizeaza putin aceste aspecte si vezi ce nerita!
sarcina cat mai usoara, ca esti pe ultima suta de metrii.
curaj si putere!
Kari
Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder
devoska spune:
Imi pare rau sa aud ca treci prin asa ceva, mai ales in perioada asta. Daca este absolut necesar sa afli numele ei... de ce nu o suni cand e si prietena ta la tine. O suni pe individa si pui pe speaker. Vorbesti tu si prietena ta o recunoaste sau nu. Prietena ta nu-i poate recunoaste numarul de telefon?
Poate ar fi bine sa gasesti o alta cale de rezolvare a situatie, tu si sotul impreuna! Mult succes si ai grija de tine si de bebe!
Yasmine spune:
citat din mesajul lui iasima Stiu ca pare stupid, dar sotul meu are o amanta si nu stiu cum sa fac sa-i aflu numele... Am incercat sa vorbesc direct cu ea dar mi-a trantit telefonul in nas. Am rugat-o pe prietena mea sa o sune, dar e posibil sa-i recunoasca vocea daca e vorba de cine banuiesc eu ca este. Adica eu banuiesc ca este o fosta colega de servici a prietenei mele, dar nu sunt sigura... Ma poate ajuta careva cu un sfat cum sa fac? De numele ei depinde casnicia mea... |
Nu! Casnicia ta depinde de tine si de sotul tau. Nu as sta niciodata de vorba cu o presupusa amanta a sotului meu, as discuta cu el, si as incerca sa vad si unde am gresit eu, daca am gresit. Casnicia sau relatia nu este ceva batut in cuie, mereu avem de munca la ea, si crede-ma ca dupa doua casnicii esuate, stiu despre ce vorbesc.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
nona_denis spune:
Presupunand ca este cea pe care o banuiesti, ce ai de gand sa faci?
O poti santaja sa renunte la relatie, dar nu-ti va fii de nici un folos. Sotul tau isi poate gasii o alta amanta. Pentru ca aici e adevarata problema! Ce l-a facut pe el sa faca pasul asta?
Esti totusi sigura ca cei doi au o relatie?
Mami de Denisache
beshter spune:
citat din mesajul lui iasima De numele ei depinde casnicia mea... |
Ciudat... Eu as fi zis ca o casnicie depinde de dragostea celor doi.
Nu vad ce rezolvi aflandu-i numele sau spunandu-i sotului bogat despre infidelitatea ei.
violeta69 spune:
iasima,de unde stii ca afland numele presupusei amante nu faci mai mult rau decat bine?!
de unde stii ca nu-i inlesnesti drumul catre sotul tau asa?
daca afli ca e "ea" si-l suni pe dl. bogat poate ca ei or sa se desparta si atunci ....."ea" are nevoie de consolare la sotul tau...
acum ai alte treburi,tb sa fii calma pt BB care o sa vina...
pe urma mai vezi ce si cum...
oricum,sunt de acord cu ce au scris fetele,casnicia ta nu depinde de o "ea"....putea fi oricine....daca nu era asta era cealalta...si tot era,ca asa a vrut el!
ai grija de tine si de BB
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
danyelana spune:
Iasmina ai grija de tine si de bebe din burtica, e cel mai important lucru acum.
Si nu, casnicia ta nu depinde de numele ei.
Pupici
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ligia13 spune:
daca nr de telefon pe care il sti(al ei) este de Romtelecom..sunt site-uri in care poti cauta dupa nr de telefon si afli numele posesorului!
Eu si Raducu (22.04.2005)