Piatra Neamt, Perla Moldovei (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

carmen, dar cand ati avut serbarea? si de cand are stefi varsat?
sau i-a contaminat pe toti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata.Razvan imi face febra si nu stiu de la ce!!!Afacut si aseara si in dimineata asta...

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Va invit la o cafea, ca noi abia ne-am trezit...
Alexa, multa sanatate lui Razvan! Foarte elegant a fost la serbare!
Carmen, frumoasa foc Stefi!
Acum sa ma laud... Ieri am avut placerea sa fim invitati (de fapt, Iustina) la serbare la Bianca si Rares - a fost ideea lor si le multumim! Trebuie sa va spun ca a fost cea mai reusita serbare de grupa mica pe care am vazut-o, iar strumfii au fost SUPERBI!!!! O las pe Laura sa va arate poze, am facut si noi, dar i le trimit ei. Trebuie sa vi le arate neaparat, ca sunt deosebite.
Apoi am avut noi serbare la engleza, a fost f. frumoasa serbarea si bine pregatita. Al meu sot spune ca se vede ca a fost facuta de un cadru didactic tanar. A, a cantat o fetita melodia din filmul Anastasia - Once upon a december - extraordinar a cantat, a impresionat pe toata lumea...deosebit, cand o sa am timp o sa pun filmuletul sa-l vedeti. A, acolo ne-am intalnit cu Criss, Andrada si Alessia si cu Iully, Cristian si Toni, din pacate n-am avut timp sa stau de vorba cu Iully, din cauza de aglomeratie/agitatie (e un dulce Toni). Bine, Iustina doar a cantat in cor putin cu grupa mica, va dati seama ca dupa 2 luni de engleza o data pe saptamana nu stie ea extraordinar de multe, dar a fost frumos. Cei mari au avut niste programe f. frumoase.
In fine...v-am facut capul calendar...a, peste atatea serbari, ieri am avut si petrecere la serviciu... Luni vine la noi la serviciu Mos Craciun pentru copiii angajatilor - e un Mos f. reusit, a fost si anul trecut si l-am vazut si la serbare la Bianca si Rares...abia asteptam!
Vrem poze de la serbarile voastreee!!!!
Va pup! Week-end placut!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Lora, ne-ai dat de gol , daca suntem mai lenesi la scris....
Deci, am avut ieri serbare! Eu cum sunt vorbareata cand e vorba de copii mei, o sa va povestesc in detaliu . La 4 fara 15 am intrat in dormitor si am schimbat copiii in costumatie de serbare, apoi am coborat jos la sala de spectacole. Cat ne fataiam pe acolo asteptand sa inceapa, a facut un nene proba de microfon si de boxe, cu volumul la maxim, ceea ce a speriat multi copilasi, printre care Bianca mea. Ea are o problema cu zgomotele puternice si acasa daca aude o bormasina pe afara sau in bloc, incepe sa planga si se agata cu dipserare de mine.
Drept urmare, m-a prins fata mea strans de un deget si a nua fost chip sa o fac sa-mi dea drumul. A inceput serbarea, copii toti asezati pe locurile lor, eu, atasata de Bianca, incercam sa imi gasesc un loc cat mai intr-un coltz, sa nu apar in filmul 'oficial'. Au inceput 2 copilasi cu poezioare, apoi au cantat o colinda (am inteles ca e o practica la multe gradinite 'cantatul peste banda', adica muzica e pusa de la calc. cu tot cu vocile corului de copii si cei mici, pe scena canta odata 'cu banda'. Parca mi-ar fi placut sa aud doar glascioarele lor. Era data si cam tare muzica.), apoi poezioare, apoi colida, apoi Rares si-a spus poezia (tare, fara potcneli si dezinvolt), iar cantecele, poezii... A venit randul fulgilor de nea sa danseze. Bianca, o simteam ca s-ar fi dus, dar cand am incercat sa o trimit, a luat pe 'NU! Nu ma duc' in brate si nu a vurt. A venit Rares de 2 ori intimpul dansului la ea sa ii spuna sa mearga sa danseze, dar tot nu a vrut. Fetitele au fost superbe (am dansul, o sa-l descarc de pe camera si il pun pe net), mi-a parut un pic rau ca nu a vrut si Bianca sa danseze, dar.. asta e! La anul.
A fost apoi un dans haios al oamenilor de zapda si unul al craciuneilor. Nu ca e al meu si il laud, dar Rares a fost total! Dansa concentrat si serios, cu mimica, cand trecea pe langa mine nici nu coada ochiului nu se uita, de concentrat ce era. La sfasit a facut o reverentza de toata frumusetzea si zambetul de pe fatza mea era de pus la 'momente kodak'. Mi-au placut copii ca toti si-au spus versurile aproape fara nici un ajutor, au dansat respectand indicatiile, au cantat. Au fost superbi! Abia astept Cd-ul cu filmul. La final, o parte din copii care au fost anul trecut la aceleasi educatoare in grupa au dansat un dans de societate apoi o hora cu tot cu cei mici priintre ei. A fost un fel de 'predare de stafeta' superba. S-a vazut ca si cei mai mari si educatoarele s-au straduit mult pt momentul ala. Cand a venit mosul, a disparut frica si timiditatea Biancai si m-a lasat de mana, inghesuindu-se cu ceilalti copii la primit de cadouri.
A fost un pic dificil si s-a lasat cu plasete cand cei mici vroiau sa deschida cadoul si parintii se straduiau sa-i convinga sa nu o faca. A urmat apoi 'partea a doua' cu tort (din care ai mei nici nu au gustat), cate o figurina micutza din turta dulce (nu vreu sa carcotesc, dar nu stiu unde era cele 300 de care s-a vorbit la sedintza) si suc. A fost cam hmmmm ... cel putin pt mine, ca ai mei erau cam agitati, era galagie (tipau copii, toti vorbeau tare), inghesuiala, ai mei vroiau in brate, amandoi la mine, binenteles, Rares mai plangea cand isi amintea a plecat Iustina fara el. Asa ca nu am stat decat f. putin si am venit acasa sa vedem ce ne-a dat Mosul. Au fost amandoi foarte incantti de cadouri, ceea ce ma bucura, ca aveam un pic emotii

Criss mi-am amintit de fetita care spui ca a plans ca nu avea cadoul ambalat la fel ca ceilalti. Joi, cat iis chimbam pe ai mei sa plecam acasa, a venit mama ei si a inrat la asistenta,cea mica a ramas trista pe hol, apoi a iesit asistenta incercand sa o convinga ca are un cadou superb, dar ea, mica, plangea cu lacrimi pana in barba. Nu stiam ca de fapt ambalajul e problema, dar mi s-a parut un pic nepotrivit amenintarea 'lasa ca nu-i mai aduce mosul nimic niciodata daca face asa' venita din partea mamei ei. Inteleg ca era stresata, dar mai ales daca era vina ei, putea sa se abtina si sa reactioneze un pic mai matur ...

Carmen tare dulce a fost Stefi la serbare, ca de fiecare data, de altfel. Sanatate multa! Eu tot sper sa ne vedem la un vin fiert, poate reusim pe 29 sau 30, seara. Ce spuneti?

Alexa uauuu! Serbare de copii de cresa fara plansete si istericale generale?!?! Super! Foarte elegant a fost Razvanelul tau! Sanatate multa! Sper sa nu fie nimic grav.

Acum ma apuc de pus poze pe net si va dau link imediat cum termin. Am si filmulete, dar nu reusesc sa le scot de pe camera, ca nu am softul (camera e imprumutata). Maine rezolv si cu asta.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Poze: http://laurasn.shutterfly.com/gemeniirb/62

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna dimineata

va scriu repede,pe fug,am vazut pozele micutilor de la serbare,sunt superbe!

Carmen sanatate lui Stefi,e bine ca a facut boala acum,macar iti iei de-o grija

Alexa sanatate lui Razvan,sper sa nu fie cu complicatii.

Lora ,Laura va salut,e fain ca v-ati intalnit.

o zi buna!!

Mergi la inceput

'Neata!
Beeey...vii, asa...repede, apoi fugi fara sa dai si tu o cafea, cat de mica, acolo???!!! Ramai datoare!
Hai ca dau eu una, ca tocmai sunt cu cafeaua in fata.
Va pup, o zi buna!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Multumim de cafea, Lora! Eu am baut un 3in1, ca altceva nu am avut in casa. Noroc cu cafeaua data de tine.

Pe un site meteo scria ca azi ninge. Unde oare? Ca vad ca a iesit soarele. Mi-e asa de ciuda ca nu e zapda .

Dana cum lucrezi de sarbatori? Ai liber mai multe zile?

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Laura, daca promiti sa fii cuminte poate-ti aduce Mosul vreun pachet de cafea...

VREAU SI EU ZAPADAAAAA!!!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Uraaaaaa!!!! Cica vine zapadaaaaaaa!!!!! Vine Mosul cu zapadaaa!!! Uraaa!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput