Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (234)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am dat si eu de vreo 2 ori biscuiti cu cacao
fug

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, strangem oriunde numai la mine nu. Glumesc evident, dar zau daca vezi ce e la mine. Am camera de oaspeti incuiata si plina de chestii pentru donatii. Si de cateva zile umblam cu portbagajul plin cu cadourile pentru fetitele de la balet, si acolo am fost voluntar desemnat sa ma ocup. 14 carti, 27 kg, plus cutii muzicale cu bomboane. Dar azi slava cerului am dus sacii si i-am lasat depozitati la scoala de balet. Mai am sa ma duc saptamana viitoare sa etichetez pungile si gata.

Ana, eu am strans jucariile Alexandrei cand nu era pe acasa, din cele cu care nu se mai juca. Sunt incuiate in camera de oaspeti si intr-o baie pe care nu o folosim. Daca le vede le cere imediat inapoi. Care va sa zica si tu ai probleme cu anesteziile, nu retinusem. Problema e ca atunci m-a durut cat m-a durut, dar ma doare acum toata partea si nu pricep de ce. Bubu e bine cu taietura, si cu raceala, dar nu e trecuta de tot.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Ana, ai niste pui tare frumosi si cuminti, cred ca ai avut un weekend linistit cu ei. Ca sa stii ca asa apar in poze, tare cuminti, se joaca asa linistiti. Din pacate pozele voastre mi-au creat probleme cu atomica, a vazut casuta respectiva si undeva in fundal bucataria si a inceput cu solicitarile.

Papanash, tipa cu pricina zicea ceva si despre cazuri sociale carora le putem da banii. Asa ca daca nu putem lua dulciuri de banii adunati de la diaspora, poate donam banii ca atare cazurilor respective. Daca nu, ma angajez eu sa ma duc sa cumpar jucarii de ei.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Papanash, ai putea sa o intrebi pe doamna respectiva daca are o idee de depozitare. Poate chiar la ei la centru. Ce zici?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Deci ma pot risca sa ii dau cereale lui Bubu, ma refer la cele nesquick. Va zic cum a fost.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Salutare mamici! Io nu prea mai am timp de forum, basca niscaiva probleme cu laptopul. Astazi mi-am luat feciorul acasa si stam sa ne dragalim, ca sa recuperam...

Roxule, vreau si eu dvd-ul ala minune. Cum facem??? Iti dau adresa si mi-l trimiti prin posta? Iesi zilele astea pe undeva, sa ne putem vedea? Il lasi la cineva mai apropiat mie? Da o solutie, sa rezolvam problema.

Gabitz, daca nu te grabesti sigur iti arunca B jucarica. E tare gospodar si tot ce i se pare lui nefolositor baga la cos, fara sa intrebe... Cum facem, ca nu vreau sa intru in noul an cu datorii?!

Devylla, drum bun si sa ne revedem sanatoase!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Buna seara. Abia acum am reusit sa ma asez la calculator sa termin de citit ce-ati mai facut azi.

Roxana, a mancat 7 sarmale baiatu' meu. Pe astea cred ca nu le-ar refuza sub nicio forma Eu ii raspundeam lui Luy ca Rares nu mai papa mancarica de bebe, fiindca "radea" de mine ca e felul lui de a spune ca vrea sa streaca la treburi mai serioase Apropos de asta, mai nou, zmeul meu nu baga nimic in gura pana ce nu miroase. Daca nu-i place mirosul, nu deschide gura Am mai zis eu ca are ceva de matza in el Ma bucur ca e mai bine Andrei. Esti curajoasa sa suporti durerea, altii nici nu merg la dentist din cauza asta.
Felicitari tuturor fetelor cu inima mare. Sunteti minunate ca va ganditi la altii

Offf Luy. Mi-o si imaginam pe Maria spunand "gata" Draga de ea Sper ca nu mai face febra. Un tie si Mariei

Ce de copiii accidentati! pe Tudor de Yaya, pe Vladutz de Ana, pe Andrei de Rox, si pe toti ceilalti care mai au julituri, vanatai, taieturi.

Papanash, foarte greu trebuie sa iti fie Le tin pumnii tatalui si prietenei tale sa fie bine cat mai repede

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Povesteati de cacao. Eu i-am dat cereale cu cacao de la 9 luni si e OK.

Annisia sa va fie de bine dragaleala

Cecilia, puzzle de 500 de piese pt. Cristi? Mama!!!

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Pai bine mai Diwana, tu ai manca o mancare care nu miroase frumos?

Annisia, maine dimi ma duc la Carrefour si iau un dvd sa ti-l pot copia. Cumparasem unele si sunt disparute in tringuhiul bermudelor, probabil le-a luat Bubu din sertar si cine stie pe unde le-a pus (ascunde lucrurile ca un catelus). De fapt o sa fac 2 ca poate te vezi si cu Betty. Luni cred ca ne putem vedea, duminica sunt si eu prinsa cu musafirii.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

E ok, Rox. Il iau si pentru Betty. Sa speram ca nu plec prin coclauri... Vorbim zilele astea si stabilim. Pupici!!!

PS - Ai ancorat drapelul la geam? HIhihihihi...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput