Pepenasi de iulie-august 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Cristina mersi pt raspuns
Miruna mea inca nu se intoace de pe spate pe burta si invers, sta pe burtica pana se enerveaza si incepe sa planga dar de intors nu vrea.
Of eu o alatez foarte des, si de saptamana viitoare ar trebui sa meg si eu pe la facultate ca nu am ajuns deloc, si biberonul nu-l accepta, cum sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Multumesc pentru PM! Ma duc sa admirrrr.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Am schimbat si io pozele lu Filip. Tre sa fac semn in calendar
Am incercat sa ma uit la toate pozele de pepenasi si va spun cu mana pe inima ca mi-e imposibil. Am stat 3 ore si am vazut doar jumate. Dar incet incet le vad. Ca sa stiti ca ma uit chiar daca nu zic nimic. Si stiu ca si voi va uitati la Filip ca nu va puteti abtine sa nu vedeti un copil prea frumos ca sa fie baiat

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Cristina, am tot uitat sa-ti zic ca Mihaita mi se pare ca seamana cu tine mult!!

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Oau1 Ce am putut sa vad! Copii numai unul si unul! Superbi, niste frumosi, imi venea sa-i musc de piciorute si manute si sa-i pup pe burtici! Sa va traiasca fetelor si sa va bucurati de ei! Sa le dea Dumnezeu noroc si tot ce-i mai bun pe lumea asta!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput