Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Pai de laudat il laud pentru orice rezultat cat de mic , ii spun ca il iubesc zilnic si chiar de mai multe ori , stie cat de inteligent il consider DAR asta nu inseamna ca nu il si critic sau ca nu ii spun ca am pretentii de la el stiind ca poate

Deci primeste in egala masura si critici si laude , ideea este insa ca eu sunt o persoana stricta, exigenta care lauda dar are si multe cerinte
Nu e modalitatea cea mai buna dar asta sunt si imi este greu sa ma schimb, fiind o perfectionista si genul "asta se face acum...si se face bine nu in dorul leli ' "

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Felicitari Ana pentru pasii facuti singurica

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

mai nu stiu ce sa spun,doar ca noi am folosit Node sampon de 2 ori pe sapt si de la Mustela spuma sampon si crema ,ambele pt cojite,si au fost super ok,dupa o sapt nu a mai avut nimik,ai incercat Node?eu l-am comandat de pe un site,pcfarma parca,

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva. Mai e vreun pitic care are cojite in cap? Deci la Victor, cam de cand s-a nascut, pielea capului e plina de cojite. I-am dat cu Mustela, cu Avene (creme speciale pt cruste), cu vaselina de nu stiu care (tot din farmacie) si nimic. Nu dispar si pace. Help!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Roxi, Lala

Lala, pai in cazul asta mami....da-ne si noua reteta. Ca mie imi pare ca faci absolut ok cum faci tu.

Ceska nu mai fi suparici. Incearca sa mai si dai la spate. Uite o de la noi!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Si revenind la pitici , am fost cu ei prin magazine azi si au primit in avans cadouri pentru Sf. Andrei ...amandoi deoarece si Andrei a primit de Sf. Mihail si Gavril .

Bogdan a cerut 3 DVD-uri cu desene animate Disney si Andrei a primit o masinuta cu Winnie de care este extaziat. Este genul pe care sta si o impinge cu piciorusele sau o plimba de maner prin casa . Sta de 30 de minute si o studiaza, plimba, e in extaz

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Roxi, Lala

Lala, pai in cazul asta mami....da-ne si noua reteta. Ca mie imi pare ca faci absolut ok cum faci tu.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Da Alina dar tot "rea" sunt .
Si mai am un pacat pe care il recunosc cinstit: eu nu prea stiu sa vorbesc incet sau calm cand ma enervez
Am doar 2 tonalitatii cand am draci : inalte si foarte inalte .
Deci pe noi ne stie tot blocul cand ma ciondanesc cu fi-miu al mare ca si el tot doar alea 2 tonalitati le are
Man rade de noi ca Andrei vine tare din urma si ar trebui cat de curand sa ne mutam undeva in padure sa putem sa ne desfasuram vocal. El fiind singura persoana calma din casa ...dar calm frate , nu gluma...nu stiu cum poate
Deci d'aia el e ala bun .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Laluleeee....esti sigura ca nu vrei sa infiezi o "fetita" de treij' de ani? As vrea si eu ceva cadouri de Mos...care-o fi el..

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ceska777 a mai trimis cineva montajul cu:"Bataie cu apa intre Bideu si Ciocu mic", parca ieri, eu oricum nu merg sa votez: 1. ca nu am mutatie unde locuim si 2. nu vreau..

Am vb cu Dr din Ct si mi-a zis sa ii dau si Sana-sol si Ca cu Fe. Ea nu prea papa (mancare+carnita, iaurt, fructe-doar cateva lingurite), bea putin lapte, iar in per de eruptie chiar au nevoie de Ca si Fe. Sana-sol contine si el Ca si Fe, dar nu suficient cat au ei nevoie. Stiti cum am procedat cu laptele ca sa il bea? Am adaugat lapte in biberonul cu ceai (jum ceai-60 ml si jum lapte-60 ml).

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ioana-519.html" target="_blank"> Votati-o pe Ioana, in fiecare zi. Deocamdata se afla pe prima pagina (27 Noiembrie, data inscrierii).

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Eu, am ramas cu piticul pe creier: am sunat-o pe pediatra, i-am spus ca tuseste asa 'la impresie' - i-am exemplificat eu cum face - si mi-a zis sa-i dau oscillococcinum, doar dimineata o capsula dimineata dizolvata in putina apa, 3 zile.

Dak se agraveaza sau face febr apeste 38 s-o sun si sa ma duc cu pitik la cabinet.

LuraD[/b}, [b]Helene??? Ce faceti, ca azi n-ati dat "de stire'?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Laluleeee....esti sigura ca nu vrei sa infiezi o "fetita" de treij' de ani? As vrea si eu ceva cadouri de Mos...care-o fi el..

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

mda, si eu as vrea pentru mine
Ca la noi doar piticii primesc , noi ne luam strictul necesar sau zicem "las' ca plecam la iarna la sky "

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput