Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (233)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

LA MULTI ANI!!! GABRIELA

ramona felicitari ptr bebe 2!!!
piciulika,am vazut si eu pozele,sunteti niste frumosi,frumosi,frumosi,iar de Michael nu mai zic pup]

intrusi eu din an in pasti:(((
sunt suparata rau,ma "lupt" cu diareea fetii de luni,nu mai stiu ce sa fac,aseara a facut si febra 38,6 ,nu vrea sa manance nimic,bea doar apa intruna sau suc,asa tare s[-a iritat saraca la fundulet ca urla daca incercam sa o ating,am dus-o in baie sa o spal si a inceput sa ii tremure piciorusele de durere,si eu plangeam cu lacrimi de crocodil cu ea in brate,asta numai din cauza ca nu am obse
rvat ca se cacacise,nu mirosea,cred ca din cauza ca e numai apa :((((
am fost cu ea la doctor si a zis sa nu ii dau de mancare,sa ii dau cat mai multa apa,ptr 24 ore,da nu am rezistat si i am prajit putina paine cu unt,apoi iar s-a cacacit.
aveti voi vreo idee ce sa ii dau???

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Va multumesc frumos pentru felicitari si Mandarinutzei ii multumesc personal pt urari ( tot familionul ).

Noi avem filtru de apa Brita. Indiferent de apa consumata, filtrul e valabil o luna de zile (dupa aia incepe sa curga nisip din el, deci trebuie schimbat). Dupa calculele noastre a iesit mai bine cu filtru decat cu apa plata cumparata. Insa Elizei ii pregatesc mancarea tot cu apa fiarta si racita.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Dani, cum sa-i dai numai apa ? Orez fiert mult, mucilagiu de orez,orice sa o stranga la burtica,morcov fiert, ceai de menta, banana . Untul nu cred ca e ok,dar paine prajita e su[er daca mananca.Pentru iritatie fundulet ,eu am crema minune de la Marunzika, Mitosyl se numeste. Dispare imediat iritatia. Fetele mai folosesc cu succes cutadem.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Sa stiti ca eu nu ma simt asa chinuita de alaptatul noaptea, dar as vrea totusi sa intram si noi in normalitate cat mai curand. Parca m-am obisnuit cu ritmul asta aiurea (desi am unele zile cand ma simt terminata) eu eram mai degraba insomniacadar mi-e ca totusi lipsa asta de somn si oboseala sa nu-si spuna cuvantul mai tarziu.SABINA, ce eruptii ca nu avem decat 4 dinti si nici un semn de altul, mai bine ia zi tu cum ai reusit sa-i scoti Sofiei suptul de noapte? sau cum ai reusit s-o faci sa nu se mai trezeasca, ca eu cum am zis Elisa accepta si plimbata nu neaparat sa suga (pana pe la 3) dar tot se trezeste.Vad ca mai e si Robert asa , MAD eu nu as rezista cu servici, eu lenevesc toata ziua pe acasa Si la voi mai exista si scuza maselutelor, la noi nu.YAIA ai dreptate eu nu am respectat niciodata un program, ea a avut si colici vreo 5 luni cred ca numai cu tzatza in gura statea toata ziua, daaaar dormea noaptea cate4,5 ore legate, nu inteleg ce s-a schimbat asa brusc. Cand citeam de Cristi al Ceciliei ca se trezeste din ora in ora parca nu puteam crede, asa ca m-am convins pe propria piele ca se poate MADAma bucur ca ai intrat la noi si ne-ai scris si ma bucur ca Luca e bine.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Danielle saracuta Ebonee, dar tratament nu v-a dat doctorul???? Si eu zic regim ca si papanash, cate putin de tot. Iar pt fundulet neaparat crema. Sper sa va treaca cat mai repedeMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Si eu sunt tare sensibila cand aud de copilasi care sufera, cand am citit ca ii tremurau piciorusele de durere am Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

multumesc de raspuns papanash
nu ii place orezul sub nici o forma,i-am facut si am incercat sao pacalesc de nenumarate ori,mereu facut altcumva :((( ceaiul nici atat,il vomita imediat de Doamne feri` ii pun o picatura pe limba,
de iritatie am scapat in 2 ore ca am lasato-o fara pampers si am dat-o cu bepanthen,la noi asta face minuni,plus ca a dormit toata noaptea fara pampers,
:(((

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Cecilia, cati dinti are Cristi ? Ca noi tot la 6 am ramas,desi jur ca am mai vazut unul iesind si o masea,dar vorba Roxanei,au disparut in triunghiul bermudelor.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

myral acum ma pregatesc sa ii mai fierb putin orez,cand se trezeste poate e flamanda si gusta din el,
plang si acum cand imi aduc aminte de aseara,tare a indurat ingerasul meu :(((

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Dani, Ebonee este pe formula? fierbe orez mult timp, in multa apa,si fa-i laptele folosind zeama aia, pui jumatate zeama de orez,jumatate apa, apoi laptele si poate papa asa.Morcovi fierti da-i si astia-s f. buni.

Filme Ghighi

Mergi la inceput