Viata in Japonia (39)
Raspunsuri - Pagina 14
hannen spune:
am uitat sa specific ,din aceste cantitati ies 4 cozonaci in forme putin mai mici decit cele obisnuite!!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
Amina_Marina spune:
Buna Seara! Iarna Samurailor!
Hannen! Ce mai faci ? Sotul stie sa si vopseasca, tunda? Cind va iesi la pensie , pune-l sa-si deschida un atelier cu de toate, croitorie, restaurant egiptean si coafura .Iar pe al meu ajutor..
Sambata am spalat perdelele si geamurile, azi cind sa ies cu cafeaua pe balcon am varsat-o direct pe perdele. Zici ca sunt Pacala, numai mie mi se poate intimpla asa ceva.
Azi , am spalat perdele de la camera lui fi`miu, geamurile la pasti
Aseara , in timp de eram in cada, vorbeam cu mama la telefon si am uitat telefonul in baie, s-a udat si n-a mai mers, azi am fost sa-l repar, mi-au dat unul l-a schimb pina mi-l repara pe ala, asta daca se mai poate face ceva..
Am prea multe belele ca sa mai fiu si gospodina.
Va iubesc si va pupicesc.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.
hannen spune:
Amina,daca-ti povestesc cum m-a tuns pe mine lesini de ris,nu cum a iesit,ci cum s-a desfasurat actiunea
Da,el o tunde pe Amira si la mine s-a bagat dar a zis ca nu-i mai trebuie.Si m-a si vopsit o data!
Faza cu cafeaua pe perdele a fost tare! scuze,dar chiar nu m-am putut abtine.Iar cu telefonul cum ai reusit asa isprava???
Capu face,capu trage na!Acu sa te vaz cum dai bani pe alt telefon.
Rocsana,pui umplut?Nu stiu daca am facut vreodata.Simplu sau pe sticla da,dar umplut nu cred ca am vreo reteta.
Am sa caut si daca gasesc o postez.
Ma duc sa intind rufele da` mi-e frica sa ies pe balcon.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
Amina_Marina spune:
Ha, haaa! Hannen, razi , ca si eu am ras, de necaz ca trebuie sa spal iar perdeaua.
Saracu sot, banuiesc ca dupa ce te-a tuns iar l-ai " alintat", si a doua zi a venit cu flori.Oricum , e bine ca se pricepe la multe.
Ieri, am vazut la alimentara, pui intreg, si eu ma gindeam sa fac la cuptor, dar tot asa, imi trebuie reteta, si cuptor. Sa-l coc , ma duc la socra-mea, dar cum il fac pe sticla? Ce condimente pui pe el, ma refer ,la aji
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
hannen spune:
Bey,am ris de perdeaua ta si-am patit-o si eu!Recunoaste ca m-ai injurat!
N-am murdarit-o ci mi-au dat astea mici corniza jos!Ce m-am chinuit s-o pun la loc,ma dor mainile din umeri .
Faza e ca am prins corniza in perete,deasupra tocului(am luat-o din perete in perete) si peretele asta zici ca-i de creta,nu se prinde bine ,cum tragi putin de ea,cum poc!Cade!
Am noroc ca asa e numai la dormitoare,astea din living sunt prinse bine ca de mi-ar cadea astea in cap,om m-as face!Adica om batut in cap!
De pui pe sticla zici?Dar are soacra-ta cuptor de om serios?
Puiul il ungi cu putin ulei (si cum banuiesc ca nu ai vegeta) ii pui putin ajinomoto,sare,piper,usturoi pisat (si-l ungi bine peste tot),cimbru daca ai!
Dupa ce-l imbalsamezi asa,impli o sticla cu apa si-l tragi in teapa.In tava ii mai pui putina apa ca se scurge grasimea si cred ca nu vrei sa-i dai foc la casa lu` duamna soacra.
Iese fraged si buuun!!
devylla spune:
Bai de azi dimineata,n-am stat o clipa....ma rup picioarele...acuma mi-am facut timp sa stau si eu 10 minute...pana ispraveste sotul prin bucatarie.
Si incep cu laudatul:sad la foc micut,nu mai mult si nu mai putin de 118 sarmale,impachetate cu grija in varza murata.Miroase in casa excelent...daca privesc bradul si fac abstracie de ma inconjoara...jur ca~s la mama acasa.
Carnatii ii fac imediat si pe aia...acum isi pregateste sotul carnea de umplut...ca noi suntem la linia de start...care ii face mai buni.
Apoi sotul trece la afumat carnati,sunci si cascaval...iar io o sa boieresc in baie....la bine meritata odihna.
Amina]/b] isprava cu perdelele,am patimit-o si eu anul trecut...de am zis ca innbunesc.
Anul asta noroc ca s-a bagat si sotul la spalat geamuri...ca singura sigur nu ispraveaam.
Hannen pai ce-mi faci tu mie?Vrei iar sa ma apuc de cozonaci?Am obosit soro...zau...poate ii fac de paste...anul asta nu mai fac nimic.Vad ca doamna G nu mai da pe-aici.I-a sa pun eu mana ppe telefon,s-o trag de urechi.
[b]Rocsana te-as ajuta cu reteta...dar nu am facut niciodata.Stiu insa ca facuse mama odata...dar atunci n-aveam chef de invatat.
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
hannen spune:
Fata,doamna G urla de ieri continuu!M-a sunat azi tot cu mucii pina in barba!
Nu bre,n-o batu barbatu,ieri cu inmormintarea aia,azi suparata ca Bia are unul din baieti bolnavior.
Bianca,sanatate la pui si nu uita ,oricind
cozonacii,hm, mi-a venit si mie chef sa-i fac dar m-am dezumflat.Am facut un pound cake si a iesit ca naiba.S-a rumenit de jur imprejur asa incit am fost nevoita sa-l acopar cu folie ca sa nu se arda,dar in mijloc e varza!!Era umflat si frumos cind l-am scos dar l-am lasat la racit si s-a turtit .In mijloc e coca cruda!
Oricit de mult as vrea cozonac,nu risc!Cuptorul meu e bun de aruncat la gunoi!
hannen spune:
Sabina,ai vorbit cu doamna?Ce face,e bine?
Amina,am ris de tine cu perdelele si cu tel. si-am patit-o cu amindoua.Mi-a rupt Inas telefonul!Inca merge,l-am "intepenit" eu cumva ca sa nu ajunga doua bucati dar cred ca trebuie sa-l duc la shop maine sa vad ce se poate face.
Amina_Marina spune:
Hannen, nu te-am injurat, iti dai seama ca altfel nu m-ai postam. Am postat ca sa va scot cu furca un zambet.Hai, ca nu-ti mai spun pataniile mele.
Devylla, sa-ti fie bine mancarurile delicioase ca la mama acasa. Norocul tau ca stai departe ca altfel iti faceam o vizita neoficiala la domiciliu, asa orbeste.
Va iubesc pe toate, asa la rand, parca-s barbat..
later edit; Inca una si ma duc. Azi , Iftode pe ultima suta de metri s-a dus la coafor, si s-a facut permanent, zici ca e ciuperca..
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.