capsula de slabit...
Raspunsuri - Pagina 4

crinuta spune:
Mi-am luat si eu azi de la Help Net.
Mi-a spus farmacista ca colegele ei au slabit vizibil.
Va tin la curent.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul
www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau
traieste sanatos

crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anisiap hello sunt depresiva din cauza a 5- 6 kg ![]() ![]() ![]() http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132 |
Nu cred asa ceva.
Produsul este autorizat de Minsiterul Sanatatii? Ma gandesc ca daca nu era autorizat, nu se putea vinde in farmacii.
Nu uitati ca sunt N produse similare care Nu se vad in farmacii, gen Super Slim, Fructul Basha ( o mare porcarie, nu luati), Insula tineretii, etc, Lida Dhai, Dhai...
Crinuta si

concerning your soul
traieste sanatos

bb_yasmi spune:
crinuta eu super slim din farmacie l-am cumparat.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi crinuta eu super slim din farmacie l-am cumparat. _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Serios? Nu stiam.
Sa inteleg ca tu ai fost multumita, nu?
Crinuta si

concerning your soul
traieste sanatos

bb_yasmi spune:
crinuta, cum am mai scris, mai sus, din punct de vedere al rezultatelor am fost super multumita....dar.....am avut si "neplaceri": insomnie, dureri de cap, nervozitate.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

bb_yasmi spune:
crinuta, cum am mai scris, mai sus, din punct de vedere al rezultatelor am fost super multumita....dar.....am avut si "neplaceri": insomnie, dureri de cap, nervozitate.
_

crinuta spune:
Am luat pastile pana acum, si singuruln simptom prezent pana in acest moment este o uscaciune puternice in gura, si sete permanenta.
Tu le mai iei?
Crinuta si Rayan
concerning your soul
traieste sanatos

ipearina spune:
Crinuta, ce ai inceput sa iei? Capsula de slabit sau super slim?
Ma bate si pe mine gandul, desi mi-e frica.
Am incercat acum cateva luni "insula tineretii", mi-a dost foarte rau, tb sa iau vreo 250 pastile, dar le-am intrerupt dupa numai 7-8 (starea de rau, plus indemnul sotzului ).
Acum sint tentata sa iau pinnoslim sau super slim, desi in afara de insula tineretii, nu am mai incercat niciodata altceva. Insa ma apuca depresia , cand vad ca nu reusesc sa dau jos si ultimele 5-6kg ramase din sarcina si mai ales cand vad ca nu pot sa imbrac multe haine.

XIO spune:
Toate patilele sunt o metoda de a slabi repede si de a te ingrasa la loc.
Decat sa luati pastile tineti mai bine dieta aia cu ciorba de varza , ca e exact acelasi lucru.
Daca ar fi pastilele astea bune am trai intr-o lume de Gisele si Naomi.
Cum marea majoritate a femeilor nu arata asa , cred ca e logic
Sincer , nu va mai dati peste cap organismul cu prostiile astea ca mai incolo veti regreta amarnic.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

rall spune:
Vad ca pe Amazon costa 10$ acum SuperSlimul.
Oricum, am citit review-urile de acolo si sincer... nu as consuma asa ceva. Tentatia de a slabi rapid e mare, dar aceea de a fi sanatoasa si mai si