Aspirante din GALATI (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

iuca iti multumesc pentru incurajari....stiu ca trebuie sa fiu optimista dar nu ma pot abtine sa nu gandesc si negativ....acuma sunt ca o bezmetica caut pe net tot felul de informatii...intr-o zi citesc de esecuri si toata ziua sunt cu capsa pusa,in alta zi citesc de reusite si-mi mai vine zambetul pe buze...oricum mi-am propus sa ma calmez...ca oricum pana la procedura in sine mai e mult drum...
va pupic pe toate fetele....de-acum inainte o sa va "stresez" cu intrebarile, sper sa nu devin agasanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

taty_ana sunt si eu de aceeasi parere sa le faci la bucuresti, dar alege cu mare grija unde ca si acolo sunt unii care mai dau gres.
mai bine o intrebi pe dr dracea ea la ce laborator te indruma, sunt f multi drii care au incredere in anumite laboratoare

cat despre reusita , ai incredere in DD, el e cel care vegheaza si are gija de toti. sunt sigura ca vei reusi, dar iti trebuie sa ai multa liniste, fara stres si fff multa rabdare.

iuca felicitari ptr bb-ii tai, sa va traiasca si sa va bucurati de ei, doamne ce frumos sa ai baietzel si fetitza

http://bd.lilypie.com/FXMzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

iuca
felicitari pentru uraaaaaa.... sa fie sanatoasa si sa creasca frumos

iuca
felicitari pentru uraaaaa.... sa fie sanatos si sa creasca frumos.

sa fiti bine toti 3 pana la sfarsitul sarinii.
felicitari inca de mii de ori.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Va multumesc mult fetelor
Si voua va doresc sa va vedeti visul implinit cat mai repede, iar burticilor, sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

iuca, sa-ti traiasca fetita si baietelul! sa fie sanatosi, ca restul vine de la sine!

tatiana, fii optimista! niciodata sa nu uiti ca DD e aproape de noi.

fetelor, eu ma pregatesc de fiv, la inceputul lui feb. am o presimtire ca de data asta va fi cu noroc!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/Jvsap2.png

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Doamne ajuta sorina!
parca vad ca o sa fim amandoua cu burtica intr-o luna - tu, in 2 - eu.
am atatea sperante si eu... ca voi toate de altfel... dar uneori imi ingheata sangele in vene la gandul ca poate nu va fi....
dar nu... nu am voie sa gandesc asa....
o sa fie BB, o sa fie.... curand

viitoare , te DD

www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

sorinake, happymum va doresc exact ce imi doream si eu: sa fiu insarcinata si acum sunt, mai e putin si ne intalnim cu bb-le nostru

sa aveti multa bafta si sanatate, sa va bucurati de sarcini.
trebuie sa reusiti si mai presus de toate DD are grija de voi sa va indeplineasca dorintele.

va astept cu vesti "roze"

http://bd.lilypie.com/FXMzp3.png

Mergi la inceput

multumesc draga provista

sa dea Dumnezeu sa vina si la noi BB drag si scump.
eu stiu ca va veni.

sotul ma incurajeaza ca tanti care a facut fetita la 64 de ani........ auzi la el...... sa astept pana atunci....... scumpul de el, incearca in fel si chip sa ma incurajeze.... mancal-ar mami lui.....tot tot.....

viitoare , te DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

iuca,provista nu-mi pot imagina fericirea care e in sufletul vostru....sa va traiasca bebelusii sa creasca mari frumosi si sanatosi....chiar mai inainte m-a sunat mama si mi-a zis ca s-a intalnit cu sotia unui fost coleg de munca(mama fiind pensionara) si din vb in vb intreband de mine ce mai fac mama i-a zis ca ma chinui sa fac un bebe si atunci ea i-a spus ca are o fetita sanatoasa si frumoasa foc facuta la prof Marinescu la al doilea fiv.Mi-a dat asa o speranta si-un avant ca trebuie.... trebuie sa reusim.....
Eu mai am cateva zile si termin tratamentul pentru chlamydia si incepe perioada de ovulatie....desi stiu ca doar printr-un miracol as putea ramane, neavand decat o trompa si aia paradita rau,totusi pe ultima suta de metri inainte de fiv mai sper intr-un miracol...
va pup fetelorsi sa vina cat mai repede...
aaa..am uitat...ma poate pune si pe mine cineva la aspirante?Am 33 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Fetelor ma puteti indruma si pe mine spre un laborator bun in Galati unde as putea sa fac si eu niste analize inainte de o inseminare
Vreau sa spun ca eu am patru inseminari la activ si binenteles toate fiind nereusite
Eu pe toate le-am facut la Bucuresti si acum vreau sa schimb locatia
Poate asa o sa-mi schimb si norocul
Ultima incercare am avut-o in vara lui 2007, iar analizele le-am facut cam acum un an jumate
Vrand sa mai incerc in primavara asta inca o inseminare, m-am gandit sa-mi refac si analizele sa vad cum mai stau
Asa ca v-as ruga sa-mi spuneti unde sa am incredere in Galati sa-mi refac toate analizele si chiar un HSG......poate scap de un drum la Bucuresti
Va multumesc si pupici pt toate fetele

Mergi la inceput