Aspirante din GALATI (4)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

gabri-ela de facut iti face sigur cineva doar ca o sa astepti mai mult, depinde cine vrea, posibil sa faca fite, de obicei mai amabil este dr soloviev si el se ofera sa faca....mie mi-a facut dr caraman, ea m-a chemat cu ea vorbisem la cabinetul particular si mi-a spus exact cand sa vin, imediat dupa ciclu ca atunci se face. mult succes lasa ca va fi bine, de obicei vine si face un medic ginecolog impreuna cu dr rediolog, nu face unul fara altul. Si eu am fost pacienta d-nei dr cocei..si miercuri vin si eu la maternitate, poate ne vedem sa ne incurajam..eu nasc si mor de frica , nasc cu dr botezatu, cezariana.SUCCES.
gepa nu ti-o recomand pe dr docan, nu am incerdere, ea a sufetit un accident, intr-adevar este foarte amabila, dar pregatita profesional....cel putin eu nu ti-as recomanda-o. Eu am fost si sunt foarte multumita si recomand cu caldura pe dr caraman si pe dr botezatu , sunt singurii de la maternitate in care am incerdere.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

inna30 nastere usoara
pot sa iti dau ceva sfaturi? te rog sa ai grija sa nu misti capul in timpul operatiei, doar ochii din cap, si cand iti aduce bb-ul sa il vezi,roaga o asistenta sa iti intoarca capul in directia lui.
dupa anestezie cand te duce la terapie sa incerci sa vomiti, e imp sa dai afara anestezia, o sa te apuce frisoanele, e ceva normal si dupa ce incepi sa te dezmortezti sa incerci sa iti misti picioarele cat mai mult, pur si simplu incearca sa faci bicicleta, iti va prinde bine la refacere. in primele 24h de ore e f bine sa bei cat mai multe lichide, apa plata, ceai ptr stimularea lactatiei(f bun este), daca poti si 4l /pe zi.
si ar mai fi o chestie dupa operatie daca poti, ptr a nu avea dureri de cap, sa bei cafea cu cioniac, da, da, da ai citit bine cu coniac, face minuni la durerile de cap.
sa ai la tine pansamente sterile din acelea mari de 20x10 sau 20x15
mi-am permis sa iti scriu cate ceva fiindca tocvmai am trecut prin operatia de cezariana
inca odata multa bafta si sanatate multa

http://community.webshots.com/user/dragos2009

Mergi la inceput

provista multumesc mult de tot, maine imi fac cafeluta si-mi iau la mine si bag si coniac in ea, esti o dulce.
Frumos bebelus, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii, este o scumpete .
Am inteles si cu miscatul capului, sper sa pot sa rezist sa nu ma misc dupa bebe, abia astept sa scap ca nu mai pot de emotii, nici noaptea nu mai dorm.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

inna Doamne ajuta! nastere usoara si intalnire frumoasa.

VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

fetele, vrem capitol nou.

VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank24 spune:

Inna nastere usoara iubita sa fii puternica

http://bd.lilypie.com/z5zup2.png
ank 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Inna si banii trebuie sa-i impart intre medicul radiolog si cel ginecolog?
La Giulesti facea numai cel radiolog
Am sa astept maine dar importand sa ma ia cineva pana la urma
Aceasta interventie se face acolo jos la parter unde mi s-a zis sa ma prezint dimineata?
Multumesc pt informatii si multa , multa bafta maine si tie
Gandeste-te numai si numai la el, la cat te-ai luptat pt a veni pe lume si ai sa vezi ca totul va fi bine
Poate o sa ne vedem acolo
Tin pumnii stransi tare, tare pt tine
Pupici
Eu sunt inalta si bruneta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Inna multumesc ptr. urari, si iti doresc nastere usoara si bebe sanatos.

toate GALATENCELE.

Mergi la inceput

gabri-ela eu am dat bani numai la dr ginecolog, adika lui dr caraman 50 ron acum 1 an jumate, la dr radiolog nu i-am dat nimic pt ca oricum nu mi-a facut nimic, ginecologul este cel cate introduce substanta de control.De facut se face acolo undeva in spate, la radiologie, cum se intra pe poarta maternitatii in fata mai in fund si se urca la et 1, sunt infirmierele care iti arata, dar prima data pergi unde te-a chemat la parter sa te inregistreze, iti face o fisa, o semnezi si apoi te trimit ei in spate acolo unde ti-am spus eu.Si eu sunt tot inalta si bruneta poate ne vedem, te pupic dulce si mult mult succes.Multumesc mult, doamne ajuta sa scapam cu bine amnadoua, asa este m-am chinuit mult dar in general sunt o fricoasa cu toate ca sunt cadru medical, asa am fost mereu. pup
multumesc la toate fetele , si va pupic pe toate si sa ne vedem cu bine dupa, sunteti niste dragute. multumesc mult.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gepa spune:

fetelor,dezamagire totala cu docan. din pacate am suant aseara si mi-a zis sa vin urgent la cabinet. am ramas masca c anici dupa atatia ani nu are ecograf si ma tot trimite una uan cretu din pol cu plata. mi-a un control ca pe vremea bunicii, mi-a apasat pe burta si cu mana cauta sarcina. m-a durut de am vazut stele verzi si cand colo ati avut dreptate, cic anu a dat de nici o sarcina si ca " probabil este acolo daca zic eu in 9 sapt,dupa calculul menstruatiei" .apoi s-a legat de faptul ca sunt grasa, insanu sunt exagerat, am intr-adevar o burtica, dar nu-s obeza si ca sa nu mai manac nimic gen cartofi, paine,ciorbe. si eu abia ma ating de unele mancaruri din cauza greturilor. mi-a dat amenintare de avort,evident mi-a prescris duphaston si cica ma interneza in spital cu perfuzii ca sa nu mai mananc acasa :( am refuzat , i-am zis ca nu exagerez cu mancarea si nu e cazul pana nu vede ecografia. s-a legat de faptul ca din cauza musculaturii abdominale si a poz nerelaxate nu si-a putut da seama si nu a ajuns cu mana la uter.
am plecat ft dezamagita si tot aseara m-am programat ptr miercuri al ora 3 la dr pop mariana. sper sa fie ok acum.ce puteti sa-mi spuneti de ea? ca am asa o stare de discomfort si acum dupa controlul de aseara, de ma jeneaza toata burta! sincer initial cand am inceput eu primele vizite c anu raman insarcinata la ea am fost si parea interesata, insa imediat a avut acel accident si nu mai auzisem nimic despre ea. dar pesemne ca din mom ce inca opereaza si e medic, nu e chiar afectata. dar atitudinea ei gen medic -pacient lasa mult de dorit. totul era ca pe banda rulanta , nu apucai nimic sa spui ca in acelasi timp vb al tel, se interesa de altele si mi-a dat de gandit faptul ca face chiuretaje si alte verificari fara ecograf acolo dupa atatia ani. a uitasem sa va spun ca pretul consultatiei era de 70 ron , i-am dat 1 mil c anu aveam fix si mi-nu mi-a mai dat deloc rest , motivand ca o sa-si aminteasca data viitoare. dar de fapt asa le zicea si celor dinaintea mea. mi s-a aprut obraznicie .va rog sa-mi spuneti ce parere aveti despre pop si mai ales despre preturi, despre preturile analizelor ce trebuie facute. multumesc anticipat. v apups i nu v auit pe cele care sunteti in asteptare.

Mergi la inceput