Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (232)
Raspunsuri - Pagina 19
alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaiani Buna seara! Dupa o absenta, iata ca bag si eu un oki la voi la odisee (multumiri Marunzikai care mi-a telefonat azi sa ma intrebe de sanatate )Asadar ... as avea o scuza pt absenta: am ramas insarcinata, dar exista un hematom undeva in interior si era risc de infectie. Asa ca m-am cam izolat de forum pana azi, cand am fost la dr la control si mi-a zis ca totul e in ordine cu bebe. Are 9+ saptamani, l-am vazut la ecograf - are 2 cm si un cap maare Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) Povestea nasterii |
Felicitari pentru bb2.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Adelina nu musca, dar mai nou isi da cu palmutele in cap daca ii zic sa nu faca ceva. Incerc sa ocolesc clasicul "nu e voie" si sa-i explic de ce nu trebuie sa faca acel lucru. de multe ori fac din deget in semn de "nu", iar acum daca face ceva gresit face singura din deget la mine si rade. e tare haioasa. Acum nu stiu cum sa o fac sa nu-si mai dea cu palmutele in cap, mi se pare un semn de rasfat, nu pot sa-mi dau seama. Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze |
Adelutza cea frumoasa. Sa treceti cu bine peste vaccin si sa nu aiba urmari accidentul mic de alaltaieri. Insa mi-ai adus aminte de R cu arancatul jucariilor din patutul pe post de depozit .Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
Erina spune:
Buna dimineata!
Adi, Alehiam multumesc pentru cafea!!!
Daria se joaca cu mouse-il. Sa vad daca pot scrie!
Adi, asteptam pozele cu Lisa. Alehiam, felicitari ca ai putut alapta pina acum! Trebuie sa fie destul de dificil mai ales ca ai inceput si serviciul si esti obosita.
Robert.
Felicitari Rnico pentru vestea ca e baietel. Sarcina usoara si bb sanatos!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
gabitz78 spune:
neatza.
erina - votat papusa!
la multi ani gabriela!multa sanatate, fericire si viata lunga plina de bucurii!

maria -
teutza.multumim de intrebare.eliza a fost ok la masaj....a stat cuminte, a cooperat la miscari.ieri am fost sa-i comand orteze.
va pup.trebuie sa duc balaurul la gradi.revin....
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Erina spune:
La multi ani Gabriela
,sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Sara, sot si intreaga ta familie!!! Petrecere frumoasa!
Te asteptam sa ne spui cum a fost dimineata ta!
www.youtube.com/watch?v=2Rmil_raUtU&feature=related" target="_blank">Katie Melua-Just Like Heaven
Erina spune:
Carpatina, la Piatra Neamt gatesccu apa de la robinet. La bucresti nu cred ca e o idee buna. Nu iti povestesc ce culoare are sau ce impuritati!!!
Erina spune:
Astazi continui bagajul!!!

Of iar trebuie sa ne caram cu scaunul de masa si caruciorul...
Tati isi vede noul birou in dimineata asta. Are si o intilnire cu sefa din Germania. Cred ca va fi totul OK ca doar e un tip irezistibil.
Pacat ca nu ii serveste la nimic, tot 14 ore pe zi lucreaza
!
O zi magica sa aveti si see you around!!!
Erina spune:
Gabitz,multumesc pentru vot! Are si Maria de Luy pozica de albinuta.
Ce bine ca e cuminte Eliza. Daria uneori nu vrea sa stea nici sa ii pun pampersul.
Erina spune:
Sa nu uit!
Roxana,ti-am simtit lipsa. Hai cu netul ala odata!!! Ce serbeaza Andrei duminica. parca am vazut un mesaj in legatura cu asta...
Da' Teodora ce face?
Sabina-chan nu ne mai scrii nimic?
gabitz78 spune:
erina - stiu...pe maria ochioasa am votat-o aseara...asa ca nu mai pot vota acum...trebuie sa astept pana diseara.![]()
eliza a stat cuminte la masaj, dar la pampers si eu ma chinui...ori ii dau un tub de crema sa stea cu el in mana, ori ii fac eu ca toate animalele padurii!![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/