Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (232)
Raspunsuri - Pagina 11
luy spune:
Marunzika, pupam Puppi accidentata !
Of, imi si inchipui prin ce spaima ati trecut ieri si ce procese de constiinta v-ati facut. Din pacate nu putem prevedea toate accidentele, oricata imaginatie am avea. Stiu ca asta nu-i o consolare... Nu ne ramane decat sa multumim lui DD ca nu a avut cazatura urmari mai grave.
Pentru o mamica slaba, frumoasa si stoarsa de Energie 

si 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
luy spune:
Mada28, imi pare tare rau de discutiile de astazi de pe forum. Sper ca ti-a placut surpriza sotului, te-ai mai relaxat si ti-a mai trecut supararea
. Si ca o sa-ti incepi diminetile cu noi si de maine incolo.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Erina spune:
Buna seara!
Luy, inscriu si eu o poza de-a Dariei. Are una mai buna dar nu o pot cropui. Am facut inscrierea ieri dar se ratacise e-mailul de a activare in spam. Am votat-o deja pe Maria.
Greyerash, sper sa treaca vaccinul fara urmari.
Ei zic ca datul cu palmele e doar o faza. Va trece cum a aparut.
Sabina, a racit Erika? Sanatate multa. 
Delicat subiectul cu alaptarea si intarcatul. Fiecare mama stie problemele. Cind eram cu sinii ca pietroii si ma storceau manual cumnatica si tati ma aprindeam si eu repede cind o auzeam pe soacra-mea ca ea a alaptat pina la 1 an si doua luni. Precizez ca eu sunt un caz f dificil de mameloane ombilicate, care regreta ca nu a alaptat pina la un an dar mai cred ca starea de spirit a mamei este foarte importanta pentru copil. Daca resimte alaptatul ca o corvoada mai bine sa inceteze.
Beneficiile alaptatului sunt mari dar pe de alta parte nici mama mea nu a reusit sa ma alapteze foarte mult si fara falsa modestie zic ca slava Domnului m-am descurcat.
Uneori e posibil alte ori nu oricum numai mamele care nu reusesc cit si-ar dori stiu cit de amar e regretul...
Am inteles si punctul de vedere al Sabinei cu pacalitul si umilitul. Si ea are dreptate. Madalina vreau sa iti spun ca Sabina in realitate e exact Tinkerbell. Dulce si calda. Mesajele ei sunt succinte si nu credca are timp sa le sugar coat-uiasca.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Edit: dureaza pina valideaza fotografia.
luy spune:
Rodica, de unde crezi tu ca are atata veselie in el Darius ? Pai cu asa program de somn ... He,he, sa tot fii vesel si binedispus
. Fara gluma acum, daca dr a zis ca-i OK, nu cred nici eu sa fie vreo problema, pur si simplu e el mai somnoros 
Iar cu felia de paine nu vad care ar fi problema... Ca doar nu se ingrasa dintr-o felie de paine...
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Erina spune:
Rodica, are dreptate luy. Nici o problema cu somnul. Unde n-ar dormi si Daria mai mult macar ziua!!!
Cit despre piine nici atit.Chiar mai devreme mi-a cerut papusica o felie si a devorat-o cu coaja cu tot!!!
Pupam dragastosul!!!
Erina spune:
Ramonaiani felicitari pentru bb2!!!
Asteptam numai vesti bune de la toate mamicile curajoase din Sibiu, Ploiesti, Bucuresti, diaspora etc.
Si vesti despre bebelusi noi deasemeni (pentru cine isi doreste).
Erina spune:
Papanash, am vazut pozele de la Liberty . Sa va fie de bine!
Pozele erau facute de luy, nu-i asa???
luy spune:
Erina, pozele-s facute de papanash ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Erina spune:
Adica a reusit sa isi regleze aparatul. Super!!!
gabitz78 spune:
seara buna tuturor.
ramona - wow...felicitari.bb sanatos.ia zi, daca e baiat o sa-l cheme stefan?![]()

rnico - eu cred ca nu conteaza sexul...important e sa fie sanatos, nu?

luy - votat ochioasa!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/