Operatie sept uterin-unde?

Operatie sept uterin-unde? | Autor: Arina21

Link direct la acest mesaj

'Neata fetelor,

Am un sept uterin fundic care se pare ca ar fi unul dintre motivele pt care nu raman insarcinata. Ma rog, unii zic ca e motiv, altii nu. Ideea e ca cei cu care voi face urmatorul FIV (nr. 3) mi-au recomandat imperios sa-l 'remove'!

Aveti vreo recomdare, unde sa il operez? Eu am un medic la Medlife, unde am si facut histeroscopie diagnostica, ocazie cu care mi-a descoperit septul, dar vreau sa aud si alte pareri. Ce stiti de interventia asta,e nasoala??

VA pup
Arina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Buna Arina ,
mie singurul care mi-a spus concret ca am uterul septat a fost dr. Tutunaru. Pentru ca vreau sa fac FIV , mi-a recomandat sa-l operez.In Octombrie am facut histeroscopia operatorie la Elias. Nu este o interventie grea . Am avut anestezie generala dar fara intubatie .La 3 ore dupa interventie eram acasa. Daca ai deja un medic in care ai incredere , "dai bataie"..... nu face urmatorul FIV fara sa scoti septul.
Bafta.”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Multumesc Luca pentru raspuns. Cat dureaza interventia? Ceva dureri, sangerari dupa?

Merci mult si bafta maxima!
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Dureri nu am avut , sangerari da si m-au tinut cam 4 zile apoi menstruatia a venit ceas , la 28 de zile.Interventia am facut-o in ziua 10 a c.m.In schimb am fost un pic ametita , cam doua zile.
Repet , nu ai de ce sa te sperii este o interventie fff usoara.”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Merci Luca pentru informatii. Acum daca trebuie s-o fac, o fac.

Arina

Mergi la inceput