'Neata fetelor,
Am un sept uterin fundic care se pare ca ar fi unul dintre motivele pt care nu raman insarcinata. Ma rog, unii zic ca e motiv, altii nu. Ideea e ca cei cu care voi face urmatorul FIV (nr. 3) mi-au recomandat imperios sa-l 'remove'!
Aveti vreo recomdare, unde sa il operez? Eu am un medic la Medlife, unde am si facut histeroscopie diagnostica, ocazie cu care mi-a descoperit septul, dar vreau sa aud si alte pareri. Ce stiti de interventia asta,e nasoala??
VA pup
Arina
Buna Arina ,
mie singurul care mi-a spus concret ca am uterul septat a fost dr. Tutunaru. Pentru ca vreau sa fac FIV , mi-a recomandat sa-l operez.In Octombrie am facut histeroscopia operatorie la Elias. Nu este o interventie grea . Am avut anestezie generala dar fara intubatie .La 3 ore dupa interventie eram acasa. Daca ai deja un medic in care ai incredere , "dai bataie"..... nu face urmatorul FIV fara sa scoti septul.
Bafta.
”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
Multumesc Luca pentru raspuns. Cat dureaza interventia? Ceva dureri, sangerari dupa?
Merci mult si bafta maxima!
Arina 
Dureri nu am avut , sangerari da si m-au tinut cam 4 zile apoi menstruatia a venit ceas , la 28 de zile.Interventia am facut-o in ziua 10 a c.m.In schimb am fost un pic ametita , cam doua zile.
Repet , nu ai de ce sa te sperii este o interventie fff usoara.”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!