LMA Bulgarasi si globulete 2007(137)
Raspunsuri - Pagina 9
ellis spune:
ANCUTELE - va mai "intepati" mult?!![]()
ia te uita la BB, are o zi in care nu a facut nani la pranz si ce semnatura a reusit sa "cloceasca"; mai, pai tot doarme Iasmi mult, ia apuca-te tu de scris si scoti un ban gramada!
mai, si eu lucram la un fel de struto-camila, adica nici cal, nici magar, nici de stat, nici privat, cu program de la 8...spre un 10 asa, pana pe la 16.30(sau 14 dupa unii); sper ca pana ma intorc eu la job sa nu se puna lumea pe muncit, ca sa nu-mi strice socoteala, ca eu si asa am restante la ...chiulit...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Ank83 spune:
... heiii suntem pe pagina 2
...rusinica
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia 
mariussimiuc spune:
Helau! 
Is in criza mare de timp...poate reusesc sa intru mai pe la noapte sa citesc cate ceva...
V-a fost dor de noi,nu-i asa? ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! ![]() Is in criza mare de timp...poate reusesc sa intru mai pe la noapte sa citesc cate ceva... V-a fost dor de noi,nu-i asa? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
sigur madame
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Cecilia 
adra_bell spune:
Miha mie mi-a fost dor de tine
Rox, te-am prins pe blog! Mai spune-ne ce mai faceti, tu si Luca.Multumim pentru vot
Noi ne-am plictisit in casa, afara ploua urat de tot, noroc ca Eva se tot joaca cu o jucarie pe care i-am luat-o de la un second-hand. Uite ca nu s-a plictisit de ea. Pacat ca s-a desfiintat second-handul ala...
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
adra_bell spune:
Adina, multumesc pentru reteta de cus-cus. I-am facut si eu ieri Evei dar nu a mancat. O mai incerc saptamanile viitoare, s-ar putea sa accepte. Asa e ea fitoasa. La fel a facut si cu ficatul si cu merele coapte si acum le mananca cu placere.
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
ancadragoman spune:
Ellis noi nu ne intepam ,ne iubim![]()
Adra unde e reteta?
Miho dar ce treaba ai de nu stai aici cu noi?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
adra_bell spune:
Anca e in paginile din urma, as cauta-o eu dar abia se misca forumul
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
ellis spune:
MIHA - ne-a fost dor de tine! daar ce coci tu acolo?
ANCA - da, da, qui j'aime,c'est tachine!
sau nu se scrie asa?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis MIHA - ne-a fost dor de tine! daar ce coci tu acolo? ANCA - da, da, qui j'aime,c'est tachine! Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
Oui !!!...Oui !!!!
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Cecilia