LMA Bulgarasi si globulete 2007(137)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

imi raspunde si mie cineva la problema de fetite? mai are vreo fetita asa? ANCA, PETRO?

MIHA, NOI VA SIMTIM LIPSA! CE FACI?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

neata!
AMY - sa fie de la maseluta? poate si-a muscat buza putin... si noi am patit, dar isi mai musca buzele,si pe interior; infectie...eu nu cred;

neata!
Si eu zic la fel: sigur si-a muscat buza! Zilele astea si Vladut a patit la fel: ne jumuleam noi dragastos (a se citi ma tragea de par dupa care ma pupa) cand s-a lovit cu gurita de barbia mea. Si instantaneu i-a curs sange, la fel, fara sa planga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:

neata!
AMY - sa fie de la maseluta? poate si-a muscat buza putin... si noi am patit, dar isi mai musca buzele,si pe interior; infectie...eu nu cred;

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

in prima faza si eu am dat sa cred ca s-a lovit sau si-a muscat buza...dar era prea mult sange si ciudat e ca nu plangea,se comporta normal

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Anco am zis revista mami nu playgirl ,stai ca scanez si iti arat

Am crezut ca a facut obraznicul niste poze sexy fara sa stie masa
Astept...

Am ras de m-am tavalit pe jos!!!

Dar de ce tot intreaba sotul tau cat te tine la spital? A uitat asa repede de la Raul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

cap. 138

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:

'Sotul intreba aseara ...asa mai cu morcovul dupa el... ... cat ma tine in spital cand nasc...

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..16 zile pana vine

per. de spitalizare mai e cu mai e,va trece rpd. dar mai e si per. de dupa....de recuperare,asa ca sfatuieste-l sa isi ia concediu cel putin 1 luna

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna si multumesc de sfaturi,

homeopatice am incercat la el, la Jasmina au avut efecte foarte bune, la el nu prea. Insa se si zice ca daca sunt dureri foarte mari, nu au cum sa ajute... Dar mai incer, Ca am ce ai zis tu Petro in casa, si mai am si altceva, Osanit ii zice.

Acum am sunat la farmacie si nu se gaseste in Austria (zic ei) Pansoral :-((

Ma duc la Floris, revin

Ah, [b]Ellis](b], nu stiu nimmic despre problema ta! Consulta un al doilea medic, cand e vorbe de ceva operatie minim parerea a doi medici, oricata incredere ai tu in ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ellis, sotul meu nu a mai fost pe la ei. Dar uite, eu mai am cateva scutece din ale si cand vii pe la mine ti le dau ca sa vezi daca iti plac. Nu are rost sa cumperi direct un bax. Eu nu mai vreau sa cumpar de la ei.

Citat:

ANDREEA - eu cunosc gama erba vita, am folosit colic baby si a fost un succes, apoi lass baby - si nici in ziua de azi nu mai are pb cu constipatia si acum immuno baby; nici unul din siropurile respective nu au dat dependenta, am folosit max o luna jumate si am diminuat doza; mi se recomandase calma baby de pe la 4 luni, dar am uitat; o intreb maine pe cumnata mea, ca e farmacist;
ANK - nu fii geloasa degeaba, ca eu te las pe tine la inaintare! Azi au venit scutecele momi, sunt ok la atingere si pipaire, ii pun in noaptea asta sa vad daca trec testul, am luat 2 baxuri; scoatem majoretele timid, timid???????????????

ROXXY - sotul tau a mai fost la fippi la depozit, poate s-au razgandit? ziceai ca e in drumul spre serv????

ADINA - pt dureri dentare eu i-am pus paracetamol supozitor, sau panadol sirop, sau nurofen(ibuprofen) - doar pt 2-3 zile, seara; merci pt sfat, am zis ca nu i-am dat nici prima oara peritol,maibine 3-5 ml de calma baby;

ANK - vezi ca la copii "coliciosi" ai citit si de mine, ca eu vreo 2 luni dupa ce am nascut nu am fost activa pe forum...nu eram activa deloc de fapt, eram leguma

MAI, IO MA RETRAG SA NU LE INCURC PE ANCUTE, CA VAD CA TREC LA FAPTE

merg sa spal gaza,sa ii dau papa si revin cu o problema...iar...pt mamicile de fetite

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Poze petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:

ai aparut honey!!????

Honey scuze ca te-am lasat asa aseara dar cum Maria a dormit la mama am profitat si noi cat am putut

Inteleg... inteleg ... va cumparati o noua canapea

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..16 zile pana vine

corect

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput